icon

Môžem používať krém so SPF 20 na noc?

3. júl 2026

Ahojte, kúpila som si krém s vitamínom C, taký ľahký krém, že budem používať na noc, keď je takto teplo, lebo nechcem nič ťažké a mastné. Lenže som zistila, že tam je spf 20, môžem ho používať na noc ?

anonym_6984d5
3. júl 2026

Môžeš, ale zbytočne zaťažíš pleť .

anonym_05e67f
3. júl 2026

Nie. Plet si ma oddychnut. Zbytocne ju tym zatazujes. Hadam nie je problem kupit si v drogerke obyc.krem za 4€.

anonym_48dc12
3. júl 2026

Na noc nie, zaťažuješ pleť,

ljmmm
3. júl 2026

toto sa pyta dospely clovek alebo dieta? 🙂

krasneleto
3. júl 2026

@anonym_autor spf je sun protection... v noci budiz k nicemu... pleti treba dat produkty , aby mohli pracovat , pripadne ju nechat oddychnut... spf v ziadnom pripade nepatri do vecernej rutiny a ani na noc

domiklik
3. júl 2026

Teoreticky ti to neublizi, pleť to nezatazi, navyše keď tvrdíš ze to ma ľahkú formuláciu. spf 20 je podľa mňa nič. Osobne by som si takýto krém používala len cez deň, a večer by som zaclenila inú účinnú látku.

anonym_59e3e1
3. júl 2026

Akoze nic take zle sa nestane, ale vit C a spf radsej cez den

anonym_353871
3. júl 2026

@anonym_autor vitamin C je lepsi rano. Vecer skor retinol. Pouzivaj ho rano a na vecer si kup nieco ine

autor
3. júl 2026
@domiklik

Teoreticky ti to neublizi, pleť to nezatazi, navyše keď tvrdíš ze to ma ľahkú formuláciu. spf 20 je podľa mňa nič. Osobne by som si takýto krém používala len cez deň, a večer by som zaclenila inú účinnú látku.

@anonym_05e67f nie je problém, len tento mi potom bude zbytočný a navyše ..
@ljmmm ja sa naozaj do tohto nevyznám 🙈
@domiklik len cez deň používam normálny spf krém 50, takže tento mi tým pádom je zbytočný 🙂 a je mi ho ľúto, jedine nechať na zimu