Možnosti predĺženia vlasov pre riedke a krátke vlasy
Ahojte zienky
Nerastu mi vlasy 10 rokov sú suché polámané nepekne už desa rokov polámané konce vyskúšala som prípravkov atď nič . Keďže sa vydavam tento rok existuje nejaké niečo na predĺženie čo mi ich predĺži bez toho aby to bolo vidieť aby to bolo prirodzene a aby sa mi moje vlasy úplne nezničili? Neico neškodné nie tie klipsne a sieťky. Vlasy mi nerastu vôbec. Mám po plecia suché vy lámané mastia sa rychlo chcem aspoň 20 30 cm nové krásne husté vlasy prirodzene . Cena do 1500e...dakujem za všetky rady
Nájdi si dobrý salón a objednaj na konzultáciu, tých metód je niekoľko a to treba vidieť, aby ti povedali, čo je na tvojich vlasoch spraviteľné a reálne… rady na lepší rast sú síce pekné, ale za pár mesiacov zázraky nespravia, aj keby niečo z toho účinne bolo
@anonym_autor mne cosi podobne sposobovala laktozova intolerancia, po potvrdeni na gastre a diete, mi zacali rast zase leskle a zdrave vlasy, pripravky nemusia fungovat, ked je nieco v tele zle
Skúšala si olejovanie vlasov? Neverím, že ak by si pravidelne olejovala, masáž hlavy, že by to nepomohlo...

Ak máš možnosť, vykop koreň žihľavy aj koreň lopúcha. Umy, očisti, daj do liehu na 1 dní. Potom si roztokom 1x za deň vmasíruj do pokožky hlavy.
Poprípade napíš do poradne www.zdravysvet.sk . V labáku pracuje lekárka. Poradí.