icon

Možnosti predĺženia vlasov pre riedke a krátke vlasy

Dnes o 00:23

Ahojte zienky
Nerastu mi vlasy 10 rokov sú suché polámané nepekne už desa rokov polámané konce vyskúšala som prípravkov atď nič . Keďže sa vydavam tento rok existuje nejaké niečo na predĺženie čo mi ich predĺži bez toho aby to bolo vidieť aby to bolo prirodzene a aby sa mi moje vlasy úplne nezničili? Neico neškodné nie tie klipsne a sieťky. Vlasy mi nerastu vôbec. Mám po plecia suché vy lámané mastia sa rychlo chcem aspoň 20 30 cm nové krásne husté vlasy prirodzene . Cena do 1500e...dakujem za všetky rady

isis234
Dnes o 01:31

Ak máš možnosť, vykop koreň žihľavy aj koreň lopúcha. Umy, očisti, daj do liehu na 1 dní. Potom si roztokom 1x za deň vmasíruj do pokožky hlavy.
Poprípade napíš do poradne www.zdravysvet.sk . V labáku pracuje lekárka. Poradí.

moonlight1210
Dnes o 05:25

@anonym_autor co sposobilo, ze pred 10 rokmi prestali dobre rast?

anonym_5cd2ad
Dnes o 05:51

Nájdi si dobrý salón a objednaj na konzultáciu, tých metód je niekoľko a to treba vidieť, aby ti povedali, čo je na tvojich vlasoch spraviteľné a reálne… rady na lepší rast sú síce pekné, ale za pár mesiacov zázraky nespravia, aj keby niečo z toho účinne bolo

anonym_283b97
Dnes o 06:48

@anonym_autor mne cosi podobne sposobovala laktozova intolerancia, po potvrdeni na gastre a diete, mi zacali rast zase leskle a zdrave vlasy, pripravky nemusia fungovat, ked je nieco v tele zle