Môžu antiaging krémy uškodiť v mladom veku?
Ahojte nechcem vobec v dohladnej dobe zatial zacat chodit na botox, viem ze vela bab uz chodi ale predsa mne sa to zda skoro a ked tak po 30tke je podla mna idealny cas zacat ak vobec... chcem sa spytat ze ak budem pouzivat antiaging kremy uz teraz aby som cim najviac predisla starnutiu pokozky tak ci mi to moze nejako uskodit na plet? Ak je tu niekto co sa tym zaobera budem velmi vdacna za odpoved😊
Určite ti neuškodí. Naopak čím skôr sa začneš starať o svoju pleť tým lepšie.
v 22 "veľa báb" chodí na botox?? 😳 v 22 som sa po prehýrenej noci umyla studenou vodou a išla do roboty 🙈 ženy, veď vy v 40tke budete brať antidepresíva keď uvidíte ako sa začne telo meniť ...
pri castom pichaní botoxu (a dlhodobom) hrozí ATROFIA daných svalov.... 🙈
Kam sa ponáhľaš? Stačí obyčajný krém raz za čas.
neuškodí ti, ale je zbytočný. 22-ročná pleť potrebuje hlavne hydratáciu, tvoj názor, že budeš predchádzať starnutiu, je mylný, akurát si budeš patlať na tvár niečo, čo tam ešte nepatrí a nič tvojej pleti nedá, pretože tá ešte nestarne. Starnutiu sa dá (okrem správnej životosprávy, stravy a pod.) predchádzať tým, že tej pleti dáš to, čo vo svojom veku a stave potrebuje, nie to, čo bude potrebovať o 20 rokov
@zuzanka.zuzu no casy sa menia😄
@76california ano ved prave preto to este vobec nechcem riesit
Prezradim ti tajomstvo. Tvoja pokozka bude starnut bez ohladu na to,kam budes chodit a cim sa budes patlat. Starnutie sa zastavit neda.
časy sa možno menia, ale telá 22 ročných sú predsa stále rovnaké 😀
@zuzanka.zuzu presne tak. V 22 ist na Botox je sialene 😱
Prvykrat som bola v 25. Genetika. Botox mam len raz rocne.(Na Vianoce) Stale tie iste vrasky, vobec sa nezhorsili.
Antiaging krem aby si predisla starnutiu pokozky neexistuje.
Na to potrebujes SPF, kvalitny a denne, aj v zime.
Antiaging aky mas na mysli? Mnoho z nich ma v sebe retinoly, tam je treba dat tiez pozor pri pouzivani, a prestat ked by si sa snazila otehotniet. Ak len take s hyaluronom, niaciamidom, tak tie ti neuskodia ale efekt nebudu mat ziadny lebo mas este plet co to nepotrebuje.
Najdolezitejsia je hydratacia, zvnutra (pit dost vody), zvonka hydratacnym kremom, a SPF. Pouzivanie SPF je jediny sposob ako ochranit kozu pred starnutim, a vraskami.
@veselo_neveselo ano SPF samozrejme pouzivam a myslim kremy s retinolmi. Ja uz som dorodila dufam takze to by nemal byt problem. A aj prave ide o to zda sa mi ze odkedy som porodila ta plet je taka zvlastna straca na pruznosti a zda sa mi ze na cele vidim prve vrasky aj ked ich nikto nevidi ale ja ano a nechcem aby sa prehlbovali moc rychlo... ak mam byt uprimna na SPF som do 19tky uplne kaslala aj na hocijaku starostlivost v podstate
@iwesska aj ja ti prezradim tajomstvo - da sa to celkom krasne dnes uz spomalit

Nie 🤭