Nájdite najlepší suchý šampón pre objem vlasov
Poradte prosim, ja som mala rada nivea co mali v DM ale uz ho tam nemaju. Hladam nejaky lepsi, ktory pekne ovzdusni vlasy a neskrabe z neho pokozka, kludne aj drahsi.
Ja milujem Batist suchý šampón. Jediný pri ktorom mám pocit umytých vlasov a dodá im objem aj štruktúru.
záleží asi od typu vlasov, používam batist si kupujem, používam síce len príležitostne, ale vlasy po ňom vyzerajú dobre 🙂
Tento je perfektny! A ta vona sa ti na vlasoch realne drzi dost dlho. https://www.notino.sk/kerastase/fresh-affair-su...
garnier má súper sucháče, melónový, yuzu a kokosový, pekne voňajú, vlasy po nich vyzerajú lepšie a objemnejšie a nemáš po aplikácii hlavu plnú bieleho prášku.
Tuto Amicu zozeniem aj v DM?
@zuz987123 ano tie striedam aj ja vacsinou ale ked ho mam dlhsie na hlave tak zacne skrabat,
Zatiaľ lepší ako Nivea som nenašla, nemajú ho v dm,tak som ho začala kupovať v 101.
Každému sadne niečo iné, najviac mi vyhovujú batiste a dm balea sprejove. Jediná nevýhoda ze je z nich veľa odpadu. Skúšala som aj DIY suchý šampón z kukuričného škrobu a mletej škorice ale je z toho neporiadok a svrbí hlava. Niektorí namiesto škorice používajú kakaový prášok, ako potom vyzerá kúpeľňa a oblečenie radšej nechcem vedieť.
Amicu som používala na strednej škole dlhodobo, je dobrá ale potom som mala pocit že sa mi začali robiť nejaké šupiny z toho, takže som vymenila za batist. Tých majú veľa druhov ale nie každý mi vyhovuje. Takže za mňa najlepšie striedať a pokiaľ je možnosť tak si radšej hlavu umyjem🙂

Vyskúšala som ich veľa, aj drahšie.. niektoré boli fajn ale aj tak som sa vždy vrátila k tomuto 😂 zamna najlepší, za par korun.