icon

Najlepší intímny gél po pôrode

5. mar 2025

Najlepší intímny gel ore tehotné alebo hned po pôrode do nemocnice?

gejb
5. mar 2025

Čistá voda, a/alebo betadine mydlo

3petka
5. mar 2025

nie je nič lepšie ako čistá voda

pehavcek
5. mar 2025

Pripajam sa, cista voda.

patka06
5. mar 2025

tiež hlasujem za čistú vodu

zuzkaa1991
5. mar 2025

Cista voda bezne odkedy sa umyvam len s cistou vodou odvtedy nemám ziadne problémy zo spodku

Este odporucam sprej pouzivat na hojenie rany.ci po cisarskom alebo na spodok
CICATRIDINA

nelca84
5. mar 2025

Ja hlasujem za repikovy odvar. Este ked ja som bola tehotna (pred 19 rokmi) nam to radila sestricka na predporodnej priprave. Muz mi kazdy den nosil do porodnice 2 litre a vzdy po sprche som sa tym oplachla. Ked som pod 5 dnoch odchadzala z porodnice, lekar mi povedal, ze som zahojena ako keby som ani nerodila. A to som mala aj nastrih...

autor
5. mar 2025

Ja tiež používam len čistú vodu, ale balím sa do pôrodnice a čítala som niekde, že si balia nejaké intimko zo sebou 🙂

@zuzkaa1991 Aj toto je na mojom zozname 😁 len som nevedela ako sa používa, musela som si to prečítať 😂

autor
5. mar 2025

@nelca84 a ako ho muž dosiahol? Možno sprostá otázka

nelca84
5. mar 2025

Normalne zalejes sypany repik z lekarne horucou vodou a potom precedis. Ako caj.

autor
5. mar 2025

@nelca84 ďakujem pekne ☺️

tanyan
5. mar 2025

Na umývanie nič, ale ja som mala so sebou Dermo chlorophyl sprej, po pár dňoch som prešla na gél. Pomáha hojiť, neštípe. Používala som vždy po umytí a aj priebežne cez deň. Najneskôr po 2 opratiach tá zelená farba zišla zo všetkého.

kiki68
5. mar 2025

Cicatridina sprej za mna, repik nie, moc stahuje stichy. To nam zakazali aj po laparke. A aj po porode.

i_v_a_n_a
5. mar 2025

Aj za mňa je repík naj. Tiež mi nosil muž v termoske (vadilo mi studené 🙃). Potom, keď som rodila cez covid, som si malú termosku a repíkové sáčky zbalila do kufra a zalievala si to tam sama. Po každom wc/sprche som sa tým opláchla. Toto bola najlepšia rada, ktorú som ako tehotná dostala 🙂

lenka098123
5. mar 2025

Ja používam celé tehu a budem si brať aj do pôrodnice Beliema Expert intim gel 🙂 po pôrode šicie bylinky

nevenka
5. mar 2025

Pri prvom som pouzivala len cistu vodu a repik, varila som si sama odvar. Po sestonedeli uz klasika, svoj bezny gel, no pri 2-4. dietati som si doniesla svoj intimny gel (nic speci, Jessa sensitive z DM) a umyla sa aj nim, kedze som nemala ani nastrih, ani sitie, citila som sa tak lepsie.
Ja som ale mala vsetko dole vzdy tak strasne opuchnute, ja neviem, povedat par dni po porode, ze to vyzera, akoby som ani nerodila, je hlupost, aj ked som nemala nastrih. Ved to vidno proste. Alebo ostatne zeny nie su tak opuchnute? 🤔. No kazdopadne, cista voda a repik, tym nic nepokazis a su este ine dalsie veci na hojenie. Na sitie by som zo zaciatku ziadny gel nedavala. Ak to ne je nejaky speci gel na to urceny, nie ten umyvaci.

caroline_
5. mar 2025

od Fressia afroditu,poslem link,ja uz roky ine nekupujem,je to 100 percentne prirodne, https://www.fressia.sk/produkt/afrodita/

kiki68
5. mar 2025

@nevenka no neviem ako ine, ved to vyzeralo ako keby to cele islo vypadnut von tam dole. Akoze len som pozerala. Ved ten porod neni brnkacka, ale ide asi o tie bolesti a ci tam je zapal. Uz ako roztoto to par tyzdnov vyzera vzal cert

kiki68
5. mar 2025

Este kamoska mala teraz po inej gyn operacii ( vacsie sitie pyskov dole skrz nalez pod tym) produkty of debriecasan. To musela aplikovat viac krat denne. Jej sitie je ako to po porode, len malo iny dovod. Krasne sa jej to hoji

euka210
5. mar 2025

Ziadny