Najlepší kórejský denný krém na zmiešanú pleť pre vek 30+
Ahojte, ak sa niekto vyzná, poraďte prosím dobrý kórejský denný krém na tvár 30+ na zmiešanú pleť.
Na svojom youtube veľa recenzujem kórejskú kozmetiku, mám tiež zmiešanú pleť. Pozri napr. moje posledné top produkty z k-beauty za 2024 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=v9vLLY1Coc8@allia28 ja nedám dopustiť na produkty Beauty of Joseon. ( tiež kórejská kozmetika), veľmi mi zlepšili pleť. Krém majú Dynasty. Čo je ešte must have je čistiaci Ginseng oil a Red Bean Maska
COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion (with Birch Sap) 100 ml
Pyunkang yul moisture barrier cream (ma hyaluron, ceramidy, centellu) a na to beaauty of joseon spf50
@drews_beauty jeeej aka si pekna!!!! nechapem ako to, ze som zatial na tvoj kanal nenarazila :O
@lila246 ďakujem krásne ❤️
@lenuska9999 prosím ta ten cistiaci olej ma podobný efekt ako odlicovacie balzamy tipu banila co a heimish?
@esteris nepoznám tie balzamy čo si vymenovala. No ja sa odličujem takými špeci handričkami, na ktoré stačí dať čistú vodu. Následne dám na kefku tento olej a vyčistim s ním tvar. Mám potom aj pletovu vodu a serum z tej istej rady, ktoré ešte nanašam. Potom dám krém
Ja milujem od holiky good cera krem, na zimu mi je idealny, v lete preferujem nieco lahsie.