Najlepší make up na zrelú pleť 40+
Ahojte ženy, aký je váš najobľúbenejší make up na zrelú pleť - 40+? Ja sa hľadám. Skúšala som z drogérky všetky produkty Rimmel, Maybeline, Loreal, Nyx, Eveline, najviac mi sedí Borjois Healhy mix. Voľakedy som si kupovala Urban Decay, keď boli ešte u nás, ten som milovala. Skúšala som Shiseido, Armani Luminous Silk. Neviem či Estéé Lauder Double wear je dobrý na pleť 40+. Čo vám vyhovuje? Aký make up? Môj typ pleti skôr suchá.
Guerlain a YSL - super plet, vydrzia cely den,
perfect match od loreal.. v lete ten isty ale serum ... tiez chanel serum je super..
Dlho som pouzivala Bourjois Healty mix (mam suchu plet), no teraz uz asi 5 rokov iba bb krem. Bioderma na rosaceu.
Na make upoch zial vidno velmi rozdiel drogerka vs highend, za mna YSL all hours
Shiseido a potom Jefree Star, za mna top
Používam MAC
@anonym_autor ja pouzivam akykolvek od Maybelline. Vsetky od nich mi sedia.
@anonym_autor ELDW sa mne uz na 40+ nepaci. max ak chce vydrzat nejku akciu - svadba, ples, oslava a pod. tak ok,a le na bezne nosenie uz skor nie.
ja posledne roky preferujem nieco lahsie, co vacsinou uz tak nekryje, doplnim korektorom, ktory sa mi aj tak casto poposuva a aj ked ho zapudrujem, rpesusi mi to plet, no nevyzera to moc idealne. no korektor musim, lebo amm kruhy pod ocami a vpadnutu pokozku.
mam vcelku rada MAC face and body, ale ten ze nekryje vobec, len skrasluje plet. na lepsie krytie je dobry na to pudroby makeup. mam teraz Nude by nature a je fakt pekny, je rozjasnujuci ,a jked nemam pocit, ze by velmi kryl. mam zalusk niekedy skusit pudrovy makeup Fenty Beauty.
akosi mi az tak vlemi nevadia vsetky nedokonalosti na pleti, ked neico vykuka, posobi to prorodzenejsie a paci sa mi viac tenka vrstva, hoci urobena tenkym makeupom a pudrovym makeupom, ako hrubym klasickym makeupom. pod oci si davam puder Topface, alebo Flormar taky svetlejsi zapeceny a je lahko rozjasnujuci,a le tento som uz nenasla v predaji.
okrem toho mam Douglas makeupserum a to sa mi tiez paci.
tiez som si kupila Miss sporty makeup. mal celkom fajn recenzie a nasla som odtien, ktory ma menej ziarivy pdoton. niektore makeupy mi absolutne farebne ensedia. ich podton je losoovy uplne ziarivy, ci moc nazltly. tento je ako staroruzova, rusovosediva, ci hneda. nieco take. no mam tmavsi odtien, mozem len na leto a pod oci nevyhnutne musim dat neico svetlejsie, inak to na mne vyzera vlemi tmavo.
mam ete zmatnujuci puder sypky transúparetny Maybelline, tiez pouzivam na prilis svetly makeup aj Loreal puder, je trosku bronzovejsi a rozjasnujuci.
@anonym_autor ELDW sa mne uz na 40+ nepaci. max ak chce vydrzat nejku akciu - svadba, ples, oslava a pod. tak ok,a le na bezne nosenie uz skor nie.
ja posledne roky preferujem nieco lahsie, co vacsinou uz tak nekryje, doplnim korektorom, ktory sa mi aj tak casto poposuva a aj ked ho zapudrujem, rpesusi mi to plet, no nevyzera to moc idealne. no korektor musim, lebo amm kruhy pod ocami a vpadnutu pokozku.
mam vcelku rada MAC face and body, ale ten ze nekryje vobec, len skrasluje plet. na lepsie krytie je dobry na to pudroby makeup. mam teraz Nude by nature a je fakt pekny, je rozjasnujuci ,a jked nemam pocit, ze by velmi kryl. mam zalusk niekedy skusit pudrovy makeup Fenty Beauty.
akosi mi az tak vlemi nevadia vsetky nedokonalosti na pleti, ked neico vykuka, posobi to prorodzenejsie a paci sa mi viac tenka vrstva, hoci urobena tenkym makeupom a pudrovym makeupom, ako hrubym klasickym makeupom. pod oci si davam puder Topface, alebo Flormar taky svetlejsi zapeceny a je lahko rozjasnujuci,a le tento som uz nenasla v predaji.
okrem toho mam Douglas makeupserum a to sa mi tiez paci.
tiez som si kupila Miss sporty makeup. mal celkom fajn recenzie a nasla som odtien, ktory ma menej ziarivy pdoton. niektore makeupy mi absolutne farebne ensedia. ich podton je losoovy uplne ziarivy, ci moc nazltly. tento je ako staroruzova, rusovosediva, ci hneda. nieco take. no mam tmavsi odtien, mozem len na leto a pod oci nevyhnutne musim dat neico svetlejsie, inak to na mne vyzera vlemi tmavo.
mam ete zmatnujuci puder sypky transúparetny Maybelline, tiez pouzivam na prilis svetly makeup aj Loreal puder, je trosku bronzovejsi a rozjasnujuci.
@majamat tiez to precenovanie ELDW nechapem, pred 10 rokmi fajn, teraz hmm, su lepsie
@majamat tiez to precenovanie ELDW nechapem, pred 10 rokmi fajn, teraz hmm, su lepsie
@chestnut dokonca aj oblubene korektory t.c pre zrelu plet som si kupila a nepacia sa mi. fakt je, ez som si vybrala nespravne odtiene a druhy fakt je, ze zial si musim vybrat efekt, ktory chcempreferovat, ze oba mat nebudem.
napozerala som si videa a kupila Natasha Denona korektor a druhy Haus Labs. robia mi orakticky nieco podobne ako amkeup. ked ich annesiem, su pekne, ked zapudrujem lahko, lesknu sa, co sa mi okolo oci nepaci, elbo mi to zvyraznuje a robi 3d efekt mojej pleti - cize vidno mi viac vpadnutu pokozku a tiez by sa vlemi ryhclo posuval do vrasok, ked zapudrujem viac, koza sa presusi a hlavne ak plet teda vypije tu vlhkost z korektora, tak po case zostane taka kaoby pokrcena podla vrasoka posobi sucho. takze bud jedno,a lebo druhe, oboje mat nebudem.

... moja naj,naj,naj omietka Giordani Gold z Oriflame 😍