Najlepší nemastný opaľovací krém pre mastnú pokožku
Ahojte. Ozaj su vsetky take? Kvoli velkemu mnozstvu znamienok som zacala pouzivat opalovacie kremy, ale su mastne vsetky co som zatial mala a potim sa v nich, lepkava som, hrozny pocit. Neviem si uzit den ked to mam na sebe. Viete poradit nejaky?
Je pravda ze ja mam mastejsiu pokozku a asi sa aj potim viac ako priemerny clovek, ale ozaj je toto udel opalovacich kremov? Milujem ten pocit ked som po osprchovani cista, a toto ked na seba nanesiem tak mam chut ist naspat do sprchy.
@viestta Skusis prosim este raz pridat ten odkaz? Nepresmerovava to ma stranku dm, nezobrazuje to spravne. Alebo len nazov produktu staci. Dakujem.
skus balea sprej sport 50. nasa pecka toto leto
@amonet To vyzera dobre, skusim, diky!
@viestta Skusis prosim este raz pridat ten odkaz? Nepresmerovava to ma stranku dm, nezobrazuje to spravne. Alebo len nazov produktu staci. Dakujem.
@anonym_autor tak na inej stranke
https://www.alza.sk/astrid-sun-neviditelny-such...
Ahoj ja mam tiez sprej od astrid vola sa to coconut love neviditelny suchy sprej, perfektny, tiez mi vadi kremovanie
Mas pravdu, ja som zatial dobre telove opalovaky nenasla, vsetky su dost mastne. ale sprejove nechcem, tak zostanem taka lepkava 😃
spreje ale treba aplikovať tak, že nastriekaš a následne rozotrieš. Inak ti ide veľa produktu do vzduchu a málo na kožu. Z môjho pohľadu sú spreje vyhodené peniaze, lebo nedokážu poskytnúť takú ochranu, ako by mala byť.
Ak chceš na telo, tak ja hľadaj mliečka so sprejovým aplikátorom, ako je tu Bioderma. Väčšinou tieto majú ľahkú nemastnú textúru. Ja mám super skúsenosť s detským Lirene v spreji a Apivita detským v spreji. Áno, aj my dospelí môžeme používať detské SPF 🙂
A ak chceš na tvár, tak pozeraj fluidy, väčšinou kórejské sú skvelé nemastné. Z eúropskych značiek napr.
La Roche Posay - Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+
VICHY Capital Soleil UV-AGE Denný krém proti fotostarnutiu SPF 50+
Balea Ochranný pleťový UV fluid Beauty Expert LSF 50
Garnier Ambre Solaire Super UV ochranný Fluid na tvár SPF 50+

https://www.google.com/shopping/product/1301622...