icon

Najlepší prístroj na domáce ošetrenie pleti

22. okt 2025

Poraďte nejaky prístroj na domáce ošetrenie pleti, taky oo ktorom vidíte výsledky ako rozjasňuje, spevnenie pleti

biba_18
22. okt 2025

@anonym_autor úplne základný a najlacnejší je čistiaca sonická kefka ako foreo - ale stačí aj úplne lacná značka a aj keď si kúpiš na v..d za pár šupov ...
po 2 týždňoch vidno zretelné výsledky ...

autor
22. okt 2025
@biba_18

@anonym_autor úplne základný a najlacnejší je čistiaca sonická kefka ako foreo - ale stačí aj úplne lacná značka a aj keď si kúpiš na v..d za pár šupov ...
po 2 týždňoch vidno zretelné výsledky ...

@biba_18 a je to aj na vypnutie pleti?

biba_18
22. okt 2025

áno. pleť je pekná a žiarivá

bielasovicka
22. okt 2025
@biba_18

áno. pleť je pekná a žiarivá

@biba_18 a prosím ta, ako to funguje? Asi teraz vyzerám ako hlupana, ale ja som také nikdy nerobila, len už ako starnem tak vidím ze by som s tým mala začať. Kozmeticka mi len masíruje tvar. 🫣🤣. Proste chcem niečo doma co sa dá.

biba_18
22. okt 2025

@bielasovicka najprv sa odmaľuješ. na kefku si dáš gel a čistíš odmaľovanú pleť po jednotlivých sekciách a nakoniec umyješ. potom už pokračuješ riadne s rutinou. kefku netreba pritláčať a ak máš citlivú pleť sú aj kefky špeciálne na citlivú pleť…
ak chceš aj masáš, sú aj kefky s masážnou funkciou

marcellka32
22. okt 2025
@bielasovicka

@biba_18 a prosím ta, ako to funguje? Asi teraz vyzerám ako hlupana, ale ja som také nikdy nerobila, len už ako starnem tak vidím ze by som s tým mala začať. Kozmeticka mi len masíruje tvar. 🫣🤣. Proste chcem niečo doma co sa dá.

@bielasovicka hlavne rutinu nastaviť:
Ráno čistenie, na vlhkú pleť kyselina hyalurónová, krém, SPF 50 samostatne
Večer: gél/pena, peptidy, retinal (postupne najlepší je medik8), krém, očný krém

bielasovicka
22. okt 2025
@biba_18

@bielasovicka najprv sa odmaľuješ. na kefku si dáš gel a čistíš odmaľovanú pleť po jednotlivých sekciách a nakoniec umyješ. potom už pokračuješ riadne s rutinou. kefku netreba pritláčať a ak máš citlivú pleť sú aj kefky špeciálne na citlivú pleť…
ak chceš aj masáš, sú aj kefky s masážnou funkciou

@biba_18
@marcellka32 aha, ok. Akurát som googlila, idem si to objednať 😁.
@biba_18 ja sa nemalújem vôbec, len si krémujem tvár. No toto vyskúšam, uvidím čo to spraví. Aj keď možno pre mňa je už neskoro, no ale nevadí.
Ďakujem 😉

biba_18
22. okt 2025

@bielasovicka nikdy nie je neskoro

bielasovicka
22. okt 2025
@biba_18

@bielasovicka nikdy nie je neskoro

@biba_18 👍😄

drews_beauty
24. okt 2025

Za mňa sú zase tieto sónické kefky skôr na masáž a relaxáciu, ale nič extra to nerobí. Ja by som do toho neinvestovala, ani nič také dlhé roky nepoužívam 🙂

Skôr by som išla do LED masky a v čom ja vidím na sebe rozdiel je Medicube AGE BOOSTER PRO (tu mám recenziu

https://www.youtube.com/watch?v=dEyGrGR2ePY

) toto má technológie na to, aby to jemne vypínalo pleť. Ale!! Treba byť konzistentný a nemať nerealistické očakávania, robí to jemné zmeny, nevie to nahradiť estetické zákroky v salónoch 🙂

biba_18
24. okt 2025

@drews_beauty no vidíš, nepoužívaš lebo si myslíš že nič nerobí - ja používam tak viem že robí 😉
ani nie po mesiaci používania ma známe chválili akú mám peknú a žiarivú pleť ... a používam aj gua sha... to sú úplne primitívne a pritom efektívne veci ...