Najlepší typ depilácie pre nohy a intímne partie
Dievcata, ktore chodite na depilaciu (ale kludne aj tie, co robite sami doma depilaciu). Aky typ depilacie vam najviac vyhovuje? Alebo mozno aj naopak, co ste skusili a nebolo to dobre? Ja som doteraz len holila a chcela by som nieco trvacnejsie, höavne nohy a intimne partie. Dakujem
Nohy vosk a intímne cukrová pasta. Chodím už 16 rokov
@dominika1922 mozem sa spytat, je to velka bolest ta cukrova pasta v intim oblasti? Ci oni to nejako znecitliveju?
@dominika1922 a este - ako casto chodis na tu cukr pastu, aky mas rytmus? Tam musia byt ale urcite pred depilaciou trocha odrastene, vsak? Mozes mi to priblizit troska? Musis trocha aj kazdych par dni ziletkou, ci je to tak perfektne, ze to vydrzi dlho? Ako dlho? 😊 Dakujem ti vopred za info
ja si nohy depilujem už roky sama elektrickým depilátorom. Chĺpky už takmer nerastú. Na bikiny chodím na brazílsku depiláciu cukrovým voskom. Tiež už roky, stačí mi ísť 1x za 2 mesiace. Nehovorím že je to úplne príjemný pocit, ale keď si poviem ako dlho budem mať pokoj tak tých 10 minút sa dá vydržať.
Nohy vosk a intímne cukrová past
IPL
@dominika1922 mozem sa spytat, je to velka bolest ta cukrova pasta v intim oblasti? Ci oni to nejako znecitliveju?
@veve_ad boli to ale vydržať sa to dá. A ničím sa to neznecitlivuje 😅
@dominika1922 a este - ako casto chodis na tu cukr pastu, aky mas rytmus? Tam musia byt ale urcite pred depilaciou trocha odrastene, vsak? Mozes mi to priblizit troska? Musis trocha aj kazdych par dni ziletkou, ci je to tak perfektne, ze to vydrzi dlho? Ako dlho? 😊 Dakujem ti vopred za info
@veve_ad a chodím každé 3-4 týždne. To majú už tak 0,5cm max a neholim si to. Pekne čakám do termínu lebo aj tak tam skoro nič nemám. Je tonaj veľmi riedke, hore skoro nič. Za mňa je to to najlepšie do čoho ma mama dotlačila a rovnako budem aj ja svojej dcére. Holenie je hrôza
IPL.

Jednoznacne IPL...