icon

Najlepšia brúska na stvrdnutú kožu na pätách

9. nov 2025

Môžete mi odporučiť nejakú fakt dobrú brúsku alebo voľačo na suché odstránenie tvrdej kože?

Mám scholl, ale ten je dosť k ničomu. Je na baterky a dosť sa zadrháva.

Strana
z2
minenkaa
9. nov 2025

@anonym_autor ja používam žiletku ,ale to je na mokro ,tak asi aj zbytocne píšem

ibrunova
9. nov 2025

Ja mám obyčajný pilník na nohy, 2x denne si to nasucho opílnikujem silnejšou aj jemnejšou stranou a sa mi zdá, že je to lepšie, ako keď som si to radikálnejšie odstraňovala.

anonym_bf1773
9. nov 2025

@anonym_autor Najlepšia vec na svete za pár euro z drogerie- skalpel na nohy. Predávajú k nemu aj náhradné cepielky. Vždy mám o cislo menšiu velkost keď si sprvaim pedikuru 😂

autor
9. nov 2025
@anonym_bf1773

@anonym_autor Najlepšia vec na svete za pár euro z drogerie- skalpel na nohy. Predávajú k nemu aj náhradné cepielky. Vždy mám o cislo menšiu velkost keď si sprvaim pedikuru 😂

@anonym_bf1773 akurát to je určené na mokro nie?

jarmila2010
9. nov 2025

https://www.justnahrin.sk/aktuality/jarna-minik... ja mam tuto skrabku z justu,ale uz balicek nie je v ponuke...a je skvela...najlepsie,co som doteraz mala a to rovnako mam elektricky pilnik zo scholl...

jarmila2010
9. nov 2025

inak,za mna najucinnejsie odstranuje suchu kozu parasoftin...na celom chodidle a nielen na urcitych castiach

deti95060810
9. nov 2025
@jarmila2010

https://www.justnahrin.sk/aktuality/jarna-minik... ja mam tuto skrabku z justu,ale uz balicek nie je v ponuke...a je skvela...najlepsie,co som doteraz mala a to rovnako mam elektricky pilnik zo scholl...

@jarmila2010 prosím ťa, niečo podobné už neponúkajú?

ukgirls
9. nov 2025

cim viac oskrabavas tym je tvrdsia.. takze si zajst raz na poriadnu pedikuru a potom kremovat kremovat a kremovat ... to je zaklad vsetkeho ...

jarmila2010
9. nov 2025
@deti95060810

@jarmila2010 prosím ťa, niečo podobné už neponúkajú?

@deti95060810 nenasla som...ja som si prave objednala ten balicek pre nadaciu...

jarmila2010
9. nov 2025
biba_18
9. nov 2025

😏 najlepšie je tomu prechádzať… takže nech ti to čo máš odstráni pedikérka a potom každý deň hydratovať a udržiavať… potom bude stačiť aj ten scholl (btw, majú aj taký čo sa nabíja cez kabel)

anonym_c1d515
9. nov 2025
jarmila2010
9. nov 2025

@anonym_c1d515 aj to mam,ale za mna nic moc...vobec to,uz nepouzivam

jarmila2010
9. nov 2025
@biba_18

😏 najlepšie je tomu prechádzať… takže nech ti to čo máš odstráni pedikérka a potom každý deň hydratovať a udržiavať… potom bude stačiť aj ten scholl (btw, majú aj taký čo sa nabíja cez kabel)

@biba_18 mam nabijaci scholl a ten tiez zadrhava,ked trochu viac pritlacis na nohu...a skusala som aj drsnejsie valceky

biba_18
9. nov 2025

@jarmila2010 mne nezadrháva 🤷‍♀️ keďže si nohy udržujem a nepotrebujem pritlačiť na nohu…

domiklik
9. nov 2025

@anonym_autor keralan masť a profil pedikúra

jarmila2010
9. nov 2025
@biba_18

@jarmila2010 mne nezadrháva 🤷‍♀️ keďže si nohy udržujem a nepotrebujem pritlačiť na nohu…

kedze chodim velku cast roka bez ponoziek...aj doma a aj teraz,tak mam suchsie paty a veru,scholl je slaby...

jarmila2010
9. nov 2025
@biba_18

@biba_18 a urcite to nie je,len starostlivostou...moj muz ma nohy,ako babatko,ale ten je zase nonstop v ponozkach...aj v lete...a moze to byt aj genetikou

anonym_07bef5
9. nov 2025

Ja pouzivam uplnu klasiku z kauflandu,mam aj taku,co je aj kefa a zdruhej strany bruska ale vecsinou,inu co je z oboch stran.Mne sa robia iba take kusky,ako kruhy aj na bokoch noh aj pri prstoch.Ale ako to robim ozaj pravidelne,uz ta koza neni taka tvrda.

bielasovicka
9. nov 2025

Skúšali ste niekto aj taky sklenený pilník ako to funguje? Ci je to vôbec dobre na päty.

autor
9. nov 2025

@anonym_c1d515 tiež určené na mokro. Čím viac za mokra oškrabávate, tým viac bude tvrdnúť

minenkaa
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_c1d515 tiež určené na mokro. Čím viac za mokra oškrabávate, tým viac bude tvrdnúť

@anonym_autor ja používam tu žiletku a môžem povedať ,že mi netvrdíme viac koza ,staci mi tak raz za dva mesiace použiť

anonym_c1d515
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to som nevedela, roky používam na sucho

slobodnabaculka
10. nov 2025

@anonym_autor

johanka21
10. nov 2025

@anonym_autor Ja používam obyčajnú pemzu a krém na stvrdnuté päty. A odkedy si ich krémujem každý deň ráno a večer, tak pemzu som nútená použiť už naozaj len zriedka.

monro
10. nov 2025
anonym_ab96dc
10. nov 2025

Pedikúra, ako fakt nie je nič lepšie a následne doma spiridea keralan masť. Ak chcete niečo menej mastné tak Balea urea, tá sa rýchlo vstreba. Ale na škaredé päty je keralan super. Škrabanie nie je cesta

monro
10. nov 2025

Mala som dosť problémy, a päty mi aj praskali. Ale odkedy používam pilníky, naozaj pravidelne, už sa to nedeje. Ja som spokojná a nemyslím, že to nie je cesta, alebo to zhoršuje ako sa tu hore píše. Používam ešte také ponožkové masky na nohy, pekne hydratujú.

Strana
z2