icon

Najlepšia brúska na stvrdnutú kožu na pätách

9. nov 2025

Môžete mi odporučiť nejakú fakt dobrú brúsku alebo voľačo na suché odstránenie tvrdej kože?

Mám scholl, ale ten je dosť k ničomu. Je na baterky a dosť sa zadrháva.

Strana
z2
anonym_ab96dc
10. nov 2025

A ešte neskrabat, nech si človek nezanesie nejakú infekciu, ďalší kožný problém asi nikto nepotrebuje
A tiež exfloacne masky, to zloženie je samy bordel..
Ale teda samozrejme ako kto uzná za vhodne

zafir01
10. nov 2025
@jarmila2010

@biba_18 a urcite to nie je,len starostlivostou...moj muz ma nohy,ako babatko,ale ten je zase nonstop v ponozkach...aj v lete...a moze to byt aj genetikou

@jarmila2010 asi to bude genetika .budem mat 40 a som ako predavacka no stop na nohach plus sport . Denne priemer 25 tisic krokov . A citam tu o skalpeloch na nohy a bruskach a mne sa mraci celo ,ze auuuu . Obcas v kete mam tvrdsie mieto pod prstami a na pate na konci ,ale ro ked zanedbam kremova ie .inak moja starostlivost je pemza raz tyzdenne a asi 2 krat tyzdenne ked si spomeniem nakremovat a mam ich jemne . Moj muz rov ako ,ten pemzu ani pilnik snad v ruke ani nedrzal a nohy ma zrejme este hladsie nez ja 😂

anonym_64149a
10. nov 2025

Raz za 2 až 3 mesiace si kúpim exfoliačné ponožky, nohy ako bábätko, nepotrebujem brúsiť nohy každý týždeň. Týždeň po použití vyzerajú nohy strašne, ale ten výsledok potom je geniálny

ibrunova
10. nov 2025
@anonym_64149a

Raz za 2 až 3 mesiace si kúpim exfoliačné ponožky, nohy ako bábätko, nepotrebujem brúsiť nohy každý týždeň. Týždeň po použití vyzerajú nohy strašne, ale ten výsledok potom je geniálny

@anonym_64149a mne z nich síce koža zlezie, ale ak mám tvrdšie miesta, tie mi ani náhodou nezlúpe.

jarmila2010
10. nov 2025
@ibrunova

@anonym_64149a mne z nich síce koža zlezie, ale ak mám tvrdšie miesta, tie mi ani náhodou nezlúpe.

@ibrunova ja si pred parasoftinom nohy vymacam v slanej teplej vode,nech mi koza zmakne a az potom aplikujem ponozky(na 90min.)...zide mi vsetko...pouzivam ich 2-3x do roka ...

jarmila2010
10. nov 2025
@zafir01

@jarmila2010 asi to bude genetika .budem mat 40 a som ako predavacka no stop na nohach plus sport . Denne priemer 25 tisic krokov . A citam tu o skalpeloch na nohy a bruskach a mne sa mraci celo ,ze auuuu . Obcas v kete mam tvrdsie mieto pod prstami a na pate na konci ,ale ro ked zanedbam kremova ie .inak moja starostlivost je pemza raz tyzdenne a asi 2 krat tyzdenne ked si spomeniem nakremovat a mam ich jemne . Moj muz rov ako ,ten pemzu ani pilnik snad v ruke ani nedrzal a nohy ma zrejme este hladsie nez ja 😂

@zafir01 ani moj muz nikdy nedrzal pemzu v ruke...aspon o tom neviem...ale ako som pisala,on nosi ponozky nonstop...jedine na kupaliskach nie 😀je to presne moj opak...

Strana
z2