Najlepšia brúska na stvrdnutú kožu na pätách
Môžete mi odporučiť nejakú fakt dobrú brúsku alebo voľačo na suché odstránenie tvrdej kože?
Mám scholl, ale ten je dosť k ničomu. Je na baterky a dosť sa zadrháva.
@biba_18 a urcite to nie je,len starostlivostou...moj muz ma nohy,ako babatko,ale ten je zase nonstop v ponozkach...aj v lete...a moze to byt aj genetikou
@jarmila2010 asi to bude genetika .budem mat 40 a som ako predavacka no stop na nohach plus sport . Denne priemer 25 tisic krokov . A citam tu o skalpeloch na nohy a bruskach a mne sa mraci celo ,ze auuuu . Obcas v kete mam tvrdsie mieto pod prstami a na pate na konci ,ale ro ked zanedbam kremova ie .inak moja starostlivost je pemza raz tyzdenne a asi 2 krat tyzdenne ked si spomeniem nakremovat a mam ich jemne . Moj muz rov ako ,ten pemzu ani pilnik snad v ruke ani nedrzal a nohy ma zrejme este hladsie nez ja 😂
Raz za 2 až 3 mesiace si kúpim exfoliačné ponožky, nohy ako bábätko, nepotrebujem brúsiť nohy každý týždeň. Týždeň po použití vyzerajú nohy strašne, ale ten výsledok potom je geniálny
Raz za 2 až 3 mesiace si kúpim exfoliačné ponožky, nohy ako bábätko, nepotrebujem brúsiť nohy každý týždeň. Týždeň po použití vyzerajú nohy strašne, ale ten výsledok potom je geniálny
@anonym_64149a mne z nich síce koža zlezie, ale ak mám tvrdšie miesta, tie mi ani náhodou nezlúpe.
@anonym_64149a mne z nich síce koža zlezie, ale ak mám tvrdšie miesta, tie mi ani náhodou nezlúpe.
@ibrunova ja si pred parasoftinom nohy vymacam v slanej teplej vode,nech mi koza zmakne a az potom aplikujem ponozky(na 90min.)...zide mi vsetko...pouzivam ich 2-3x do roka ...
@jarmila2010 asi to bude genetika .budem mat 40 a som ako predavacka no stop na nohach plus sport . Denne priemer 25 tisic krokov . A citam tu o skalpeloch na nohy a bruskach a mne sa mraci celo ,ze auuuu . Obcas v kete mam tvrdsie mieto pod prstami a na pate na konci ,ale ro ked zanedbam kremova ie .inak moja starostlivost je pemza raz tyzdenne a asi 2 krat tyzdenne ked si spomeniem nakremovat a mam ich jemne . Moj muz rov ako ,ten pemzu ani pilnik snad v ruke ani nedrzal a nohy ma zrejme este hladsie nez ja 😂
@zafir01 ani moj muz nikdy nedrzal pemzu v ruke...aspon o tom neviem...ale ako som pisala,on nosi ponozky nonstop...jedine na kupaliskach nie 😀je to presne moj opak...

A ešte neskrabat, nech si človek nezanesie nejakú infekciu, ďalší kožný problém asi nikto nepotrebuje
A tiež exfloacne masky, to zloženie je samy bordel..
Ale teda samozrejme ako kto uzná za vhodne