icon

Najlepšia farba na sivé a hrubé vlasy

grof_monte_christo
18. nov 2025

Poraďte prosím farbu na komplet sivé vlasy, navyše husté, hrubé a nepoddajne. Tmavý odtieň, studená hnedá alebo niečo podobné. Vlasy mi rýchlo rastú a nestíham stále chodiť dofarbovat ku kadernícke.

Strana
z2
biba_18
18. nov 2025

ja by som to neriešila farbou ale nejakou farbiacou maskou ...

grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@biba_18

ja by som to neriešila farbou ale nejakou farbiacou maskou ...

@biba_18 Vies poradiť nejakú konkrétnu? Vlas je hrubý a musí to byť fakt chémia, aby prekryla šediny. So šetrnými farbami nemám dobrú skúsenosť, nepreniknu dostatočne do vlasu.

biba_18
18. nov 2025

@grof_monte_christo no áno, s takými šediny neprekryješ, ale nebudú sivé, proste budú slabučko hnedavé alebo ružové alebo akékoľvek pastelové proste 😒

0silvia0
18. nov 2025
@grof_monte_christo

@biba_18 Vies poradiť nejakú konkrétnu? Vlas je hrubý a musí to byť fakt chémia, aby prekryla šediny. So šetrnými farbami nemám dobrú skúsenosť, nepreniknu dostatočne do vlasu.

@grof_monte_christo dvojfazove farbenie hennou by si zvladla? Ja mam hruby, tazky vlas, prevazne sedivy, farbim hennou (znacka Khadi), farbim doma, priebezne dofarbujem odrasty. Ale ja mam cerveny odtien, cize mi netreba dvojfazovo.

sisska96
18. nov 2025

Henna je super, oveľa lepšie ako klasické farby

kiki68
18. nov 2025

Henna Podla mna, to vie krasne nafarbit

zuzizu2
18. nov 2025

Mna pri nej odradza to, ze ju treba mat dlhsie ako farbu na vlasy a je z nej dost neporiadok.

anonym_1e23e5
18. nov 2025

Baby ak mam odrasteny blond melir do polky vlasov a vrch svoj tmavo hnedy myslite ze mozem zacat s hnedou Henou ?

grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@0silvia0

@grof_monte_christo dvojfazove farbenie hennou by si zvladla? Ja mam hruby, tazky vlas, prevazne sedivy, farbim hennou (znacka Khadi), farbim doma, priebezne dofarbujem odrasty. Ale ja mam cerveny odtien, cize mi netreba dvojfazovo.

@0silvia0 Ďakujem za tip. Dvojfazove farbenie som ešte neskúšala. Tiež mam hrubý ťažký vlas.

0silvia0
18. nov 2025
@grof_monte_christo

@0silvia0 Ďakujem za tip. Dvojfazove farbenie som ešte neskúšala. Tiež mam hrubý ťažký vlas.

@grof_monte_christo toto sa používa na predfarbenie šedivých vlasov a potom použiješ farbu, ktorú si vyberieš:
https://www.khadi.sk/khadi-rastlinna-farba-na-v...

grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@0silvia0

@grof_monte_christo toto sa používa na predfarbenie šedivých vlasov a potom použiješ farbu, ktorú si vyberieš:
https://www.khadi.sk/khadi-rastlinna-farba-na-v...

@0silvia0 Ďakujem 🙏. Potom pošlem výsledok 🙂. Tie chemické farby ma už stvu, stipe ma z nich pokožka hlavy.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@0silvia0
Odpoveď bola zmazaná

@0silvia0 Wau, krásne. A aká je pôvodná farba vlasov?

mirage
18. nov 2025

henna chytá do červena, ja ked chcem studenu hnedu, tak len klasicke farby, a nejake eko bio si neskusala?

0silvia0
18. nov 2025
@grof_monte_christo

@0silvia0 Wau, krásne. A aká je pôvodná farba vlasov?

@grof_monte_christo strednehnedá, ale teraz som už veľmi šedivá.

grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@mirage

henna chytá do červena, ja ked chcem studenu hnedu, tak len klasicke farby, a nejake eko bio si neskusala?

@mirage Bio farby mi neprekryju šediny.

0silvia0
18. nov 2025
@grof_monte_christo

@mirage Bio farby mi neprekryju šediny.

@grof_monte_christo tu je aj ukážka farbenia tmavohnedou hennou - dvojkrokovo:
https://www.khadi.sk/ukazky-farbenia--1/tmavohn...

rozculena
18. nov 2025
@anonym_1e23e5

Baby ak mam odrasteny blond melir do polky vlasov a vrch svoj tmavo hnedy myslite ze mozem zacat s hnedou Henou ?

@anonym_1e23e5 nezabudni,že ak by si chcela znova melír alebo farbu,na hennu sa to nemôže použiť,musíš nechať vlasy úplne vyrásť

0silvia0
18. nov 2025
@anonym_1e23e5

@anonym_1e23e5 mojej dcere na odfarbene vlasy hneda henna chytila dozelena. Potom si dala medenu hennu, ta jej uz na odfarbenych vlasoch drzala.

terezka1947
18. nov 2025

Baby,ja už sa dlho odhodlavam na henu,ale bojím sa.....lebo fsrbim vlas už roky,pôvodná farba je už biela...nie sivá. Originál som bola taká čokoládka. A neviem si predstaviť ako by chytila hena na trebárs mesačne dorasty,resp.co by to urobilo s tou farbenou časťou vlasov. Biele dorasty by boli nejaké a tie zafarbené vlasy by boli ake?

anonym_ccab0e
18. nov 2025
@0silvia0

@grof_monte_christo strednehnedá, ale teraz som už veľmi šedivá.

@0silvia0 krásne vlasy

0silvia0
18. nov 2025
@anonym_ccab0e

@0silvia0 krásne vlasy

@anonym_ccab0e dakujem😍

petronela52
18. nov 2025

momentálne je trend, že niektoré ženy nechávajú svoje sivé (alebo čiastočne sivé) vlasy prirodzene rásť, alebo ich ukazujú skôr než zakrývajú. Tu sú niektoré dôvody a trendy, ktoré to podporujú:prijatie prirodzeného starnutia,Štýlové strihy a farby,nové produkty pre sivé vlasy, Grey Blending, ked sa sivé vlasy premiešavajú s highlightmi alebo lowlightmi, takže prechod pôsobí prirodzene a elegantne...

terezka1947
18. nov 2025
@petronela52

momentálne je trend, že niektoré ženy nechávajú svoje sivé (alebo čiastočne sivé) vlasy prirodzene rásť, alebo ich ukazujú skôr než zakrývajú. Tu sú niektoré dôvody a trendy, ktoré to podporujú:prijatie prirodzeného starnutia,Štýlové strihy a farby,nové produkty pre sivé vlasy, Grey Blending, ked sa sivé vlasy premiešavajú s highlightmi alebo lowlightmi, takže prechod pôsobí prirodzene a elegantne...

@petronela52 no ja by som to som to aj prijala,ale tá biela farba vlasov mi absolútne nepristane. Keby som mala aspoň po 50tke🥴😔

kiki68
18. nov 2025
@terezka1947

@petronela52 no ja by som to som to aj prijala,ale tá biela farba vlasov mi absolútne nepristane. Keby som mala aspoň po 50tke🥴😔

@terezka1947 mne to tiez vobec nepristane, nakolko mam taky melir v ofine, kto by take nieco prirodzene nosil

mandzula
18. nov 2025

Ja mam pomerne hruby vlas, som takmer uplne sediva a farbim sa rastlinnymi farbami Khadi. Drzia dobre, akurat je otravne to dlhe posobenie. Vcera som vydrzala 8 hodin. V zime je to v pohode, v lete je to strateny den.

grof_monte_christo
autor
18. nov 2025
@petronela52

@petronela52 Ja mám riadnu hrivu, takže šedivé vlasy určie nie. Musela by som ísť do krátkeho strihu, ale pri mojej výške by som vyzerala jak chlap 😅

0silvia0
18. nov 2025
@mandzula

Ja mam pomerne hruby vlas, som takmer uplne sediva a farbim sa rastlinnymi farbami Khadi. Drzia dobre, akurat je otravne to dlhe posobenie. Vcera som vydrzala 8 hodin. V zime je to v pohode, v lete je to strateny den.

@mandzula a preco az 8 hodin? Pouzivas hnedu?

mandzula
18. nov 2025
@0silvia0

@mandzula a preco az 8 hodin? Pouzivas hnedu?

@0silvia0 ano, tmavohnedu. Bezne si nechavam 4, ale vidim, ze prekrytie nie je 100 % a pomerne rychlo sa vymyva, tak som skusila viac.

0silvia0
18. nov 2025
@mandzula

@0silvia0 ano, tmavohnedu. Bezne si nechavam 4, ale vidim, ze prekrytie nie je 100 % a pomerne rychlo sa vymyva, tak som skusila viac.

@mandzula no hej, tie hnede tolko nedrzia ako cervene. Ja mam cistu hennu a mne stacia 2 hodiny, ale zalievam 90 stupnovou vodou

Strana
z2