icon

Najlepšia vlasová kozmetika pre nefarbené a poškodené vlasy

16. feb 2025

Poraďte najlepšiu značku vlasovej kozmetiky na nefarbene vlasy vlasy so sklonom k stiepeniu končekov. Ďakujem

guudy
16. feb 2025

Na stiepenie pomaha jedine pravidelne podstrihavat. Vyber si nieco bez sulfatov, parabenov. Sampon a kondicioner. Znacka je dost jedno, staci, aby tebe vyhovovala.

marca12
16. feb 2025

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing najlepsi sampon,aky som kedy mala a aj maska je super. Pouzivam ho uz roky. Ak fenujes treba ochranu pred teplom. Na konceky vlasov si davam olej tiez od welly. A treba aj pravidelne podsthnut vlasy. Ja sa davam kazdych 5 mesiacov podstrihavat.

taktotedanie
16. feb 2025

S rozstiepenymi koncami vela neurobis vacsinou sa jedna o mechanicke poskodenie
Len podstihavat

autor
16. feb 2025

@taktotedanie so sklonom k stiepeniu som napísala, nie že mám roztiepene a chcem ich zocelit. To mne je jasné že rozstiepeny vlas jedine odstrihnúť. Podstrihavam sa pravidelne ale moje vlasy aj po podstrihnutie sa stiepna o chvíľu

martinas22
23. feb 2025

Ja za seba odporúčam pridať k starostlivosti o vlasy bezfarebnú Hennu. Odkedy ju používam, mám vlasy veľmi lesklé, hebké, pevnejšie, narástlo mi veľa nových vlasov. Je to neskutočná výživa. Za mňa je to top. Ja som prešla už z bezfarebnej henny na medenú kvôli sivým vlasom.

lucialucy43
7. apr 2025

Okrem toho že si dávame vlasy podstrihnuť je dobre mať aj kvalitnu vlasovu kozmetiku najlepšie na prírodnej báze su tam šampony ktoré su aj pre alergikov na citlivu pokožku nedraždia pokožku vlasov po umytí su pekne jemné ja aj segra mame obľubenu a osvedčenu značku Mark : https://zerotoxic.sk/products/mark-sampon-pre-c...