Najlepšie krémy a oleje na zmiernenie strií
Ahojte baby viete poradit nejaký krém alebo olejček na zmiernenie strie.
nefunguje nic, je to o genetike a kolagene v pokozke. ja som sa natierala roznymi cele tehotenstvo 2-3x denne a mam uch aj tak. kamoska sa nenatierla vobec, ani cely zivot nepouivala ziadne telove mlieka nic, a nema ani jednu.. ak ti niekto napise, ze mu to pomohlo, pravdepodobne by ich nemal ani keby sa nenatiera...
@anonym_autor si len tlstá alebo tehotná? Každopádne je to jedno, nepomôže nič. Ja som v tehotenstve a za celý život síce na bruchu ani stehnách strie nemala ale na prsiach áno, z maličkých mi narástli na veľké a mohla som mastiť koľko som chcela. Čiže ak si len pribrata na strie môžeš začať chudnúť a ak si tehotná tak sa nedá robiť nič
@anonym_15016f niesom ani tlstá a ani tehotná 🙂 no ako decko som rýchlejšie narástla tak ich pár mám na bokoch
@anonym_autor z detstva mam strie, v tehotenstve som sa natierala biol olejom a nemala som pri tom megabruchu ani jednu... jedinou vyhodou mojej bielej pokozky je fakt, ze stare vyblednute strie na nej nie su vidiet...
Mi tak napadlo. Keďže si to jazvy myslite že by retinol mohol trochu pomôcť

@anonym_autor si len tlstá alebo tehotná? Každopádne je to jedno, nepomôže nič. Ja som v tehotenstve a za celý život síce na bruchu ani stehnách strie nemala ale na prsiach áno, z maličkých mi narástli na veľké a mohla som mastiť koľko som chcela. Čiže ak si len pribrata na strie môžeš začať chudnúť a ak si tehotná tak sa nedá robiť nič