Najlepšie profesionálne kozmetické štetce na trhu
Ahojte. Rozmýšľam o výmene starých štetcov a chcela by som kúpiť už nejaké kvalitnejšie. Vedeli by ste mi poradiť nejaké profi štetce ktoré sú naozaj kvalitne a oplatí sa ich kúpiť. Žiadne dmkove.
Ďakujem vopred <3
tu su Zoeva
najviac sa mi pacila ta Bamboo verzia - vpravo ten velky moc nevyuzivam, ale aj v tom ciernom su dobre, no v tom ruzovam vlavo, halvne ten blendovaci, ma akosi pichal.
ten sikmy na linku ci obocko je urcite jeden z najlepsich ( cierna verzia ) a blendovaci bamboo verzia, druhy sprava tiez uzasny, aj ten prvy plochy je fajn, treti na obocko je tiez vyborny - je taky sirsi, obsiahne viac z obocka a ten stvrty na korektor tiez fajn, cierne malicky na linky treti a stvrty zlava su fajn a potom ten vedla velke maly plochy tiez.
tieto su Real tehcniques, fialovy set kupovany v DM, tie ostatne z netu. mam este na puder, je fajn velikansky a fajn husty, urcite jeden z najlepsich. ten oranzovy a ruzovy tiez, z tych fialovych mam teda najradsej ten na tiene sprava prvy fialovy
@majamat kde ich skladujes?
tu su rozne stetce, vacsinou su fajn,a le najvia cz toho mam rada Maybelline na linku - bol ku gelovej linke, potom ten cierny na obocko, ale neviem co je zac, no velmi podobne, no ez kefky na obocko mam aj zo Sheinu a teda je fajt uzasny, tenucky.
uplne najlepsi z tychto je Mykitco. mam spolu 2 a su fakt jemnucke, pouzivam odkedy mam, hoci mnohe prestriedavam. a posledny Gosh amm tiez clekom rada.
@majamat kde ich skladujes?
@koniarova ma taky maly kntajner / omodu na kolieckach a tam mam kozmetiku. mam to v kupelni, je to z Ikei. no je to nejake rozhegane. uz sa tym tolko nezaoberam, cize uz len vyuzivam co amm, takmer nekupujem, resp ovela menej, ako kedysi. bolo obdobie, ked som dekorativku nakupovala poriadne vela.
inak na pracke mam kufrik na kozmetiku a tma mam vecsinou dekorativku a vedla taky ten stojan - nadobku s 3 otvormi na stetce, co momentalne pouzivam. no mam v tom napchate aj spiraly, nielen stetce.
no aj napriek tomu mam toho stale vela, hoci sa toho postupne zbavujem nedavno mi pibudli 2 pudrove makeupy a jeden klasicky puder.
dokopy mam 2 pudrove makeupy a 8 pudrov.
2x meteoritky od Gueralin - jedny gulickove, uz stare, jedny lisovane, 1x Revolution, 1x Mac ( jeden som dala dcere, lebo bol veli svetly ), 1x Flormar, 1x Loreal, 1x sypky transprentny Maybelline, a najnovsi, velmi prijemny Topface.
tie pudrove makeupy 1x Nude by nature a druhy tusim Eveline? asi.
v takychto poctoch som bezne mala hocico, samozrejme tien, ceruzky, ruze aj viac
no aj napriek tomu mam toho stale vela, hoci sa toho postupne zbavujem nedavno mi pibudli 2 pudrove makeupy a jeden klasicky puder.
dokopy mam 2 pudrove makeupy a 8 pudrov.
2x meteoritky od Gueralin - jedny gulickove, uz stare, jedny lisovane, 1x Revolution, 1x Mac ( jeden som dala dcere, lebo bol veli svetly ), 1x Flormar, 1x Loreal, 1x sypky transprentny Maybelline, a najnovsi, velmi prijemny Topface.
tie pudrove makeupy 1x Nude by nature a druhy tusim Eveline? asi.
v takychto poctoch som bezne mala hocico, samozrejme tien, ceruzky, ruze aj viac
@majamat ďakujem krásne za námahu mi to všetko takto popísať 😍 ste zlatá. A ak sa môžem spýtať tie zoeva sú ktoré lepšie podľa vás tie s bielymi stetinkami alebo šedými? Akurát si chcem objednat sadu ale pozerám že tie biele sú o nieco drahšie
@majamat ďakujem krásne za námahu mi to všetko takto popísať 😍 ste zlatá. A ak sa môžem spýtať tie zoeva sú ktoré lepšie podľa vás tie s bielymi stetinkami alebo šedými? Akurát si chcem objednat sadu ale pozerám že tie biele sú o nieco drahšie
@nikol117nika ani neviem ktore su ake.
takto, mne osobne sa najviac pacia blendovacie v Bamboo verzii,a le tu som moc nevidela. neviem ci sa reste predava.
tie ostatne neviem ci maju vsetky z jednej rady rovnake stetiny, skor by som povedala, ze to moze byt od toho, aky typ stetca to je. neviem fakt, nikdy som to takto nesledovala. musim popozerat. no co viem oddelit, ze tie s tou ciernou rukovatou su lepsie,a ko tie s tou ruzovou.
@nikol117nika pozeram, ze na mojich fotkach tie prve dva su ruzove, dalsich 5 je ciernych, tie su fajn a dalsie 4 su bamboo verzia,
@nikol117nika tu ked si pozries, tak vsetky su jedna rada a stetiny maju rozne. to robia podla toho na ake pouzitie su urcene. https://www.douglas.sk/sk/c/make-up/stetce/0307...
aj tu su tie site. https://www.notino.sk/zoeva/?f=2-1-26777-3644-1...
malo by sa aj z original stranky dat objednat. uz som to dlho nepozerala, ale nikdy som tam neobjednavala, no je to nemecka znacka tusim, cize nemal by byt ziadny problem.
Skúsim tie zoeva ďakujem za radu 🫶🏼😇 a prosím vás hubku na makeup by ste mi vedeli nejakú kvalitnú poradiť? Rozmýšľala som nás Beautybledner originál
Skúsim tie zoeva ďakujem za radu 🫶🏼😇 a prosím vás hubku na makeup by ste mi vedeli nejakú kvalitnú poradiť? Rozmýšľala som nás Beautybledner originál
@nikol117nika beautyblender je vyborny, celkom fajn su aj Real techniques,a le tusim sa rychlo poskodia. no mne sa celkom pacia aj huby HM. aj ked neviem ci vsetky maju take rovnake a su urcite za sucha trosku tuhsie, ako BB ci RT, ale teda ked sa namocia a teda obzvlast ked sa namacaju opakovane, su clekom fajn.

Zoeva paria medzi tie najznamejsie. mam resp mala som "milion stetcov" a tieto su urcite vyorne. teda konkretnejsie mi rukami preslo stetcov tak okolo 200 urcite.
no mam medzi oblubenymi aj stetce Jessup - cinske stetce, ale tu ovela viac zavisi od konkretneho stetca a tiez trvacnost bude nizsia.
co sa tyka DM-ky, maju tam aj jedny z lepsich stetcov, konkretne Real Techniques. je to znacka, ktora je naozaj znama a zazila slavu medzi beauty youtubermi.
no tieto stetce su tvarovo nie vzdy uplne klasika, cize v setoch sa najdu aj take, co aj osobne vyuzit eviem. z tejto znacky mam velmi rada stetec na makeup, puder, tiez univerzalny ( licenka, bronzer a pod ), zo setu na tiene mam rada taky malinky blendovaci. aj ine sa daju vyuzit,a le tento m pride najlepsi.
mam foto, idem popozerat, co som zabudla. aj Sigma stetce su vyborne.
dobre je povyberat stetce jednotlivo, nie sety. ja som osobne vzdy vedela z videa, co mi bude vyhovovat. tak nejak pri pouzivani som videla, ze to,a kym sposobom sa da stetec pouzit, ako sa sprava, ze by mi vyhovovalo.