Najlepšie SPF krémy do 20€ pre mastnú pleť
Viete mi poradiť dobre spf, do 20€, ktoré je textúrou ľahké, nekomedogénne a vhodne pre mastnú pleť? Ideálne keby obsahovalo aj nejaké hydratačné zložky a bol to vlastne aj denný krem aby som nemusela ráno dávať veľa produktov.
Skúšali ste niektorá denný krem s spf 50 od biodermy z rady Cica?
Minule leto som to používala celé s viac babami sme sa zhodli ze super póry neupchalo pigmentové flaky žiadne dalo to aj dva týždne v Turecku teraz som videla ze majú novinku toto ale s niacinamidom na akne
za seba top Altruist SPF 30, ak by si radsej reaplikovala počas dňa...majú aj 50tku, tú ale nemám odskúšanú
ja mam cica spf 50, je taky hutnejsi, ale nezanechava film. trocha menej mastny ako cica b5 sa mi zda.
autorka - ja mám cicabio SPF50+ a je celkom fajn, ale jamám veľmi suchú pokožku, tak striedam s Niveou - krémom na opaľovanie.
Mne sa zatial najviac páčilo od Vichy Capital Soleil UV age daily. Je to úplne jemnucke, nemastne a krasne voni🙂
Ďakujem vám za rady, popozerám zloženie a nejaký vyberiem.
Dakujem za rady. @marcellka32 ta mastnota by vadila aj mne, nejaky iny tip prosim? Dakujem
Ahojte kočky a tento nemáte odskúšaný? https://www.drmax.sk/cerave-hydratacny-pletovy-...
@anos18 bohužiaľ nemám. Ale teraz už začína slniečko svietiť, viacej chodíme vonku, išla by som radšej do 50ky a toto nechala na zimu, alebo na zamračené dni

Toto je super majú aj v dm do 14 eur a je vyborne aj pod makeup