icon

Najlepšie vitamíny na podporu rastu vlasov

23. mar 2025

Ahojte. V poslednej dobe sa mi dosť preriedili vlasy ( mám 23). Ako malá som mala vždy husté vlasy. Vedeli by ste mi poradiť nejaké vitamíny? Alebo po čom vám začali lepšie rast vlasy?

Strana
z2
lucia13022023
23. mar 2025

Mne osobne po čistom biotine

queendixie
23. mar 2025

krvne testy na vitaminy, mineraly, krvny obraz, trichologia, ak nevies co ti to sposobuje, biotin je zbytocny ak nemas nedostatok

autor
23. mar 2025

@queendixie zdravotne som ok

stellarstar
23. mar 2025

Forcapil tbl

mamickalisticka
23. mar 2025

Mne tiež pomáha biotin (selen zinok,) ako ho užívam pravidelne, vidim zmeny a kopec novych vlasov ktoré mi trčia ako drôty nad hlavou 🥹🤣

katty123456
24. mar 2025

@lucia13022023
@queendixie presne..ja biotin beriem dlhodobo,aj fe Zn se,a predsa mi jednostranne vypadávajú a nové nechcú rast..používala som kofeinovy šampón I chininovu vodu dnes som si kúpila Rozmarínove tonikum tak som zvedavá ..je tam veľa premenlivých..štítna žľaza,menopauza/dokonca aj mladej autorke môžu zlyhávať z nejakého dôvodu predčasne vajecniky

zuzanka.zuzu
24. mar 2025

je úplne jedno čo si kúpiš ak to bude obsahovať zinok a selén pretože tieto 2 prvky pomáhajú rastu vlasov a nechtov... či už sa to komerčne bude volať X alebo Y alebo či k tomu pridajú nejaký vitamín alebo príchuť

lucia13022023
24. mar 2025

@katty123456 napísala som, čo pomáha mne.

reggie2
26. mar 2025

Vlasove hnojivo je ok, taka kombinacia vsetkeho (zinok, selen, biotin). Dlhodobo ale uzivat ci uz zinok, ci B7 v mega vysokych davkach nie je idealne (ak si poziete krabicku, vacsinou ide o 1000% odporucanej dennej davky, niekedy aj viac, teda 10 nasobok normy). Vacsina doplnkov ale funguje tak, ze ak beries, vidis vysledky, ak vysadis, stav sa opat zhorsi. Gumove cukriky plne vitaminov B (vratane Biotinu) su presladene a hlavne s tymi vysokymi davkami Béčka baby priberaju. Najnovsie studie potvrdili, ze pomahaju napriklad aj Ceramidy, napr znacka Bionutrian.

peter8435
Autor odpoveď zmazal
peter8435
26. mar 2025

@reggie2 Kerastene. Perfektne, hustou vlasy a su pevnejšie. Na rast nových vlasov čierna krabička. Proti padaniu vlasov siva krabička. Jedna kúra cca 115€. Niekde drahšie dokonca až 160€

nikollet123
28. mar 2025

Lacnejšia alternatíva je Zinkosel Plus. Tá drahšia je Lovely hair therapy.

peter8435
28. mar 2025

@nikollet123 kerastene je účinnejšie, mne narástli po ňom vlasy. Som nemal a mi narástli

nikollet123
29. mar 2025

@peter8435 To ani nepoznám. Každému iné pomôže.

peter8435
30. mar 2025
cicinkova
30. mar 2025

Ja odporúčam toto. Pomáha

peter8435
Autor odpoveď zmazal
otalia
4. apr 2025

@peter8435 nie je to nahodou kerastase?
Kerastene mi nenasiel vyhladavac...ak kerastene, das prosim ta link? Dakujem

peter8435
4. apr 2025

Ano je to kerastase, zle som to napísal.

peter8435
4. apr 2025

A keby si si dala ten názov do Google tak ti nájde a potom si daj na heuréka, ze kde ho majú najlacnejší.mne po ňom zhustli vlasy a a majú dlhsi rastový cyklus, už som bol nešťastný, ze budem plešaty🙂

mazisika
3. nov 2025

dievcata, pomaha vobec nieco? viem, ze je to individualne, ale tak ci je este aspon mala sanca, ze budem mat niekedy na hlave viac ako len zopar chlpov 😂 🙈 mam obdobia, kedy som s tym zmierena a zase niekedy sa preto neskutocne trapim. 😔

vikss1
6. nov 2025

@mazisika myslim, ze to tak mame kazda z nas a asi tusim, podla coho sa nam pohlad na seba samu meni kazdy den v mesiaci 😂 ja sa uz tiez niekedy stracam v tych vsetkych doplnkoch, ktore zazracne pomahaju podla influ sveta 😉

majerhka
6. nov 2025

@vikss1 neverim velmi takymto veciam. influenceri maju zaplatene za to, aby to propagovali. 🙂 takze toto pre mna rozhodne nie je cesta. nehovorim, su aj svetle vynimky, ktore by sa nezapredali, ale ti zrovna tak maximalne varia a zdielaju recepty 😂 no a s vlasmi som ja osobne nikdy problem nemala, akurat, ze sa mi velmi zacali mastit. trva to od tohto leta a akosi sa toho neviem zbavit. 🙉

fednaja
7. nov 2025

@majerhka influenceri ma nemilo prekvapili nielen raz. Ale už to viem celkom fajn odhadnúť, kto to aj reálne myslí a kto nie. Veď tie videá už točí naozaj každý a niekedy sú až okaté, že to je kúpená reklama, ktorá s realitou nemá nič spoločné...

nurse0
7. nov 2025

@anonym_autor anacaps ducray alebo od dr Max Revihair

szuchta
12. nov 2025

Čo mne pomohlo, tak je toto. Zobrazila sa mi len reklama, nevidela som to u žiadneho influencera 🙂 Za mňa fajn, je vidieť malé vlásky, ktoré mi začínajú rásť, celkovo pociťujem, že mi vlasy padajú menej, predtým boli všade po zemi a bolo fakt jedno, či je jeseň alebo leto 🙂

vikss1
13. nov 2025

@majerhka uplne si to vystihla. influ som kedysi sledovala a pozerala, co odporucaju, az kym neprisiel boom a zistila som, ze za peniaze odpromuju fakt vsetko. vpodstate sa im ani necudujem, ked je taka doba, kedy pomali platime uz aj za dychanie cerstveho vzduchu 😒

majerhka
13. nov 2025

@szuchta Prosim ta a ako dlho ho uz beries?

yonce
13. nov 2025

mne osobne najviac pomohli tie co aj vsade reklamuju - bloom robins. akoze tiez som tomu velmi neverila, ked to zovsadial na mna vyskakovalo, ale poctivo som ich uzivala a po troch mesiacoch si to vsetci dokonca vsimli, ake ma pevne huste vlasy 😉

szuchta
14. nov 2025

@yonce Mne vôbec. Spolu sme sa na to dali s ďalšími dvomi kamoškami a nič. 🙉 Nemalo to na nás žiadny efekt. Čo sa týka Vitahair, tak mi začali relatívne rýchlo rásť vlasy, tak som happy.
@majerhka Nejaké dva mesiace už 🙂

Strana
z2