Najlepšie vitamíny na podporu rastu vlasov
Ahojte. V poslednej dobe sa mi dosť preriedili vlasy ( mám 23). Ako malá som mala vždy husté vlasy. Vedeli by ste mi poradiť nejaké vitamíny? Alebo po čom vám začali lepšie rast vlasy?
krvne testy na vitaminy, mineraly, krvny obraz, trichologia, ak nevies co ti to sposobuje, biotin je zbytocny ak nemas nedostatok
@queendixie zdravotne som ok
Forcapil tbl
Mne tiež pomáha biotin (selen zinok,) ako ho užívam pravidelne, vidim zmeny a kopec novych vlasov ktoré mi trčia ako drôty nad hlavou 🥹🤣
@lucia13022023
@queendixie presne..ja biotin beriem dlhodobo,aj fe Zn se,a predsa mi jednostranne vypadávajú a nové nechcú rast..používala som kofeinovy šampón I chininovu vodu dnes som si kúpila Rozmarínove tonikum tak som zvedavá ..je tam veľa premenlivých..štítna žľaza,menopauza/dokonca aj mladej autorke môžu zlyhávať z nejakého dôvodu predčasne vajecniky
je úplne jedno čo si kúpiš ak to bude obsahovať zinok a selén pretože tieto 2 prvky pomáhajú rastu vlasov a nechtov... či už sa to komerčne bude volať X alebo Y alebo či k tomu pridajú nejaký vitamín alebo príchuť
@katty123456 napísala som, čo pomáha mne.
Vlasove hnojivo je ok, taka kombinacia vsetkeho (zinok, selen, biotin). Dlhodobo ale uzivat ci uz zinok, ci B7 v mega vysokych davkach nie je idealne (ak si poziete krabicku, vacsinou ide o 1000% odporucanej dennej davky, niekedy aj viac, teda 10 nasobok normy). Vacsina doplnkov ale funguje tak, ze ak beries, vidis vysledky, ak vysadis, stav sa opat zhorsi. Gumove cukriky plne vitaminov B (vratane Biotinu) su presladene a hlavne s tymi vysokymi davkami Béčka baby priberaju. Najnovsie studie potvrdili, ze pomahaju napriklad aj Ceramidy, napr znacka Bionutrian.
Lacnejšia alternatíva je Zinkosel Plus. Tá drahšia je Lovely hair therapy.
@nikollet123 kerastene je účinnejšie, mne narástli po ňom vlasy. Som nemal a mi narástli
@peter8435 To ani nepoznám. Každému iné pomôže.
Ano je to kerastase, zle som to napísal.
A keby si si dala ten názov do Google tak ti nájde a potom si daj na heuréka, ze kde ho majú najlacnejší.mne po ňom zhustli vlasy a a majú dlhsi rastový cyklus, už som bol nešťastný, ze budem plešaty🙂
dievcata, pomaha vobec nieco? viem, ze je to individualne, ale tak ci je este aspon mala sanca, ze budem mat niekedy na hlave viac ako len zopar chlpov 😂 🙈 mam obdobia, kedy som s tym zmierena a zase niekedy sa preto neskutocne trapim. 😔
@vikss1 neverim velmi takymto veciam. influenceri maju zaplatene za to, aby to propagovali. 🙂 takze toto pre mna rozhodne nie je cesta. nehovorim, su aj svetle vynimky, ktore by sa nezapredali, ale ti zrovna tak maximalne varia a zdielaju recepty 😂 no a s vlasmi som ja osobne nikdy problem nemala, akurat, ze sa mi velmi zacali mastit. trva to od tohto leta a akosi sa toho neviem zbavit. 🙉
@anonym_autor anacaps ducray alebo od dr Max Revihair
mne osobne najviac pomohli tie co aj vsade reklamuju - bloom robins. akoze tiez som tomu velmi neverila, ked to zovsadial na mna vyskakovalo, ale poctivo som ich uzivala a po troch mesiacoch si to vsetci dokonca vsimli, ake ma pevne huste vlasy 😉

Mne osobne po čistom biotine