Najlepšie vitamíny na podporu rastu vlasov
Ahojte. V poslednej dobe sa mi dosť preriedili vlasy ( mám 23). Ako malá som mala vždy husté vlasy. Vedeli by ste mi poradiť nejaké vitamíny? Alebo po čom vám začali lepšie rast vlasy?
@yonce Samozrejme, že som im dala šancu a užívala som ich dlhšie ako tri mesiace podotýkam. Jediný plusový bod bola tá chuť, ktorá bola celkom fajn, ale tak povedzme si narovinu - to je asi málo na tak drahý produkt 😀 Kľudne si kúp akékoľvek želé cukríky a bude to mať rovnaký efekt 😉
ja celkovo takymto reklamovanym doplnkom neverim. ved na rast vlasov si vies vyskladat rozne doplnky v lekrani, ktore su overene, a dokopy ta to nebude stat tolko ako tieto extremne propagovane veci.
@pannama1 ja by som to az tak nezlahcovala 🙂 jasne, ze vela veci je len marketing, ale zas hadzat vsetko do jedneho vreca tiez nie je uplne fer. kazdemu zaberie nieco ine. vyskladat si to vsetko z lekarne sice vies, ale... vacsina ludi to nespravi 😀 a ked kupis zvlast biotin, zvlast zinok, zvlast Bcka, kolagen, omega… tak v konecnom dosledku zaplatis ovela viac plus to nikto nebude brat dlhodobo, lebo ich to proste prestane bavit. 😀 vsetko brat pravidelne a naraz, to mne nevydrzalo zatial ani raz takto.
no len keby clovek aspon vedel, ci to zafunguje. nech to stoji co chce, ak to ma pomoct...
tak doplnky stravy nie su az tak "potrebne", ale je to s nimi urcite lepsie. a ked uz citim, ze mi nieco treba, tak tie peniaze akosi idu v tomto pripade bokom 🙂

@szuchta a ako dlho si tie bloom robins uzivala? lebo prve vysledky je vidiet az po nejakych troch mesiacoch tusim, to nie je hned. musim povedat, ze to bol potom riadny rozdiel.