icon

Najlepšie vitamíny na podporu rastu vlasov

23. mar 2025

Ahojte. V poslednej dobe sa mi dosť preriedili vlasy ( mám 23). Ako malá som mala vždy husté vlasy. Vedeli by ste mi poradiť nejaké vitamíny? Alebo po čom vám začali lepšie rast vlasy?

Strana
z2
yonce
17. nov 2025

@szuchta a ako dlho si tie bloom robins uzivala? lebo prve vysledky je vidiet az po nejakych troch mesiacoch tusim, to nie je hned. musim povedat, ze to bol potom riadny rozdiel.

szuchta
19. nov 2025

@yonce Samozrejme, že som im dala šancu a užívala som ich dlhšie ako tri mesiace podotýkam. Jediný plusový bod bola tá chuť, ktorá bola celkom fajn, ale tak povedzme si narovinu - to je asi málo na tak drahý produkt 😀 Kľudne si kúp akékoľvek želé cukríky a bude to mať rovnaký efekt 😉

pannama1
19. nov 2025

ja celkovo takymto reklamovanym doplnkom neverim. ved na rast vlasov si vies vyskladat rozne doplnky v lekrani, ktore su overene, a dokopy ta to nebude stat tolko ako tieto extremne propagovane veci.

majerhka
20. nov 2025

@pannama1 ja by som to az tak nezlahcovala 🙂 jasne, ze vela veci je len marketing, ale zas hadzat vsetko do jedneho vreca tiez nie je uplne fer. kazdemu zaberie nieco ine. vyskladat si to vsetko z lekarne sice vies, ale... vacsina ludi to nespravi 😀 a ked kupis zvlast biotin, zvlast zinok, zvlast Bcka, kolagen, omega… tak v konecnom dosledku zaplatis ovela viac plus to nikto nebude brat dlhodobo, lebo ich to proste prestane bavit. 😀 vsetko brat pravidelne a naraz, to mne nevydrzalo zatial ani raz takto.

yonce
20. nov 2025

@majerhka pri tych veciach z lekarne treba davat pozor na davkovanie, niektore vitaminy sa nesmu prekrocit v dennej davke, lebo by urobili viac skody ako uzitku. okrem toho, nie kazdemu sa chce jest denne xz tabletiek.

szuchta
21. nov 2025

@yonce Pri všetkom máš nejaké to dávkovanie, ktoré treba dodržiavať. Ani výživové doplnky netreba brať ako cukríky 🙂

pannama1
23. nov 2025

@majerhka parkrat som sa na takychto reklamovanych veciach popalila, tak uz sa snazim neprepadat tomu az tak. v lekarnach si to vyskladas podla teba drahsie, ale prepocitala si si to aj na dni uzivania?

majerhka
28. nov 2025

@pannama1 samozrejme. ja uz som poskusala mozne aj nemozne, neboj sa 😉 ako som spominala - z lekarne uz taketo nic radsej 🙏 tam mi velakrat nanutili len preto, aby to predali. a este k tomu za taku cenu, ze inde by som to kludne nasla aj o 6-7 lacnejsie. nehoraznost 😀

szuchta
1. dec 2025

@majerhka Áno, tam sú veľakrát tie produkty o dosť predražené a hlavne teda v jednej konkrétnej lekárni 🙈

mazisika
2. dec 2025

no len keby clovek aspon vedel, ci to zafunguje. nech to stoji co chce, ak to ma pomoct...

wokokoza
3. dec 2025

@mazisika No to nevieš nikdy, veľakrát je to proste len taká lotéria 😀 A skúšaš, čo ti zafunguje...Či je to zmena stravy, môže to byť aj vodou, akou si umývaš vlasy a v neposlednom rade aj nejaký konkrétny vitamín, ktorý telu chýba a prejaví sa to na vlasoch...

kliatana
3. dec 2025

@wokokoza ta voda vie urobit strasne vela, mamina tak teraz u sestry na navsteve nevedela, co uz s tymi vlasmi ma spravit. ved to par hodin po umyti bola kastrofa.

szuchta
8. dec 2025

@kliatana Hmm, no neviem, či by sa to takto odzrkadlilo po jednom umytí 🙂

pannama1
10. dec 2025

@majerhka dnes sa kazdy pokusa zarobit na ludoch, smutne je, ak ide o zdravie a ti pacienti nemaju velmi na vyber. jednoducho si niektore veci kupit musia. ale to je uz trochu ina tema a nie velmi vesela, takze teraz pred vianocami by som ju nerada nacinala...

majerhka
11. dec 2025

tak doplnky stravy nie su az tak "potrebne", ale je to s nimi urcite lepsie. a ked uz citim, ze mi nieco treba, tak tie peniaze akosi idu v tomto pripade bokom 🙂

pannama1
11. dec 2025

@majerhka niektore doplnky su velmi dolezite pre telo, nadostatok vitaminov, ktore tie doplnky obsahuju moze mat neskor za nasledok vznik chorob, alebo aj ked len oslabenie organizmu, ale problem moze byt na svete...

Strana
z2