Najúčinnejšie produkty na zmiešanú a citlivú pleť s upchatými pórmi
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť nejaký čistiaci gél alebo krém na tvár ktorý by mi pomohol na akné, upchaté póry alebo zatvorené komedóny a na takzvané "blackheads" alebo nejaké produkty ktoré fakt pomáhajú. Vyskúšala som už viacero produktov a zatiaľ som nenašla nič čo by mi fakt pomohlo na moju pleť. Predtým som nemala žiadne akné, som mala čistú pleť a teraz mám tieto všetky veci ktoré som tu vymenovala. Nájde sa tu niekto kto má taký istý typ pleti ako ja a že mu nejaké produkty fakt pomohli?
Čistiaci gél treba nejaký jemný, čo nevysušuje. A skôr sa zamerať ďalej na toner/sérum s kyselinami AHA a BHA. Krém by som dala nejaký na opravu kožnej bariéry.
Čistiaci gél treba nejaký jemný, čo nevysušuje. A skôr sa zamerať ďalej na toner/sérum s kyselinami AHA a BHA. Krém by som dala nejaký na opravu kožnej bariéry.
@drews_beauty Momentálne používam gélový krem na obnovu kožnej bariéry a čistiacu penu anua heartleaf pore deep cleanser (ale prijde mi, ze mi na póry vôbec nepomáha) a som používala toner tiez od anua heartleaf soothing toner (a ten mi zo začiatku pomáhal ale potom som mala "textured a bumpy skin" na brade a lícach a viac som sa z toho vysypala)

Ahoj, ja mám podobný typ pleti ako opisuješ zväčšené póry so sklonom k tvorbe akné do toho mastné miesta, potom suché...
Odporúčam just ( čistiaci, sérum, krém nočný denný, očný) mne to extrémne pomohlo🙏
Pre viac info správa kľudne