Nano kapsule na predĺženie vlasov: Skúsenosti a rady
akinom112
Dnes o 18:32
Ahojte, máte skúsenosti s týmto typom predĺženia vlasov? Svoje vlasy mám dlhé avšak po pôrode a dojčení mi dĺžky veľmi preriedli. Hore už mám narastene cca 15 cm nových vladov a teda pri hlave mám vlasy husté ale dole redšie. Preto som rozmýšľala nad touto metódou zahustenia vlasov, kým
Tie nové dorastu, keďže strihať nechcem. Samozrejme pouzivam rôzne sera, doplnky a šampóny a kúry. Zaujima ma či vám tento typ predĺženia vlasy zničil a ako veľmi.

Bola som na konzultácii v PO v jednom salóne kde robia ukrajinky. Robota krásna, spoje ani nebolo vidno. Oni to prepájajú tak, že na spoj nastriekali roztok ktorý rozpustí keratinovy spoj. Ten následne odstrihnú a prepoja nový spoj.
Napájajú vlasy tak, že spoj spoja k tvojimi vlasu s keratinovym spojom ktorý dá zahreje na 180 stupňov. Nedávajú na tvoje vlasy príliš ťažké vlasy aby ti ich nezatazili.
Ak máš plavé slovanské vlasy priprav si čas a peniaze - mne vedeli ponúknuť len farebne ktoré vyzerali ako moje nefarbene slovanské svetle vlasy. Cena za panenské vlasy sa pohybuje od 1500€ vyššie a čaká sa na nich aj rok. Tie farebne v mojom odtieni mi ponúkli za 800€ aj s prácou. Prepájanie každé 2 mesiace za polovičnú sumu. To mi prišlo strašne veľa, ale prácu majú naozaj krásnu.. nakoniec som peniaze investovala do doplnkov stravy a masiek a ešte som aj ušetrila 😅