Starostlivosť o predĺžené vlasy
Ahojte aké sú v tomto smere vaše skúsenosti?
Ja som si dala pred týždňom predĺžiť vlasy naozaj som po tom túžila dlhu dobu a šla som ku kadernikovy u ktorého som videla naozaj krásnu prácu ale dnes mi vypadli dva spoje :/ co mi až tak nevadí bola som informovaná o tom že sa môže stať takze si ich nechám znova napojiť a tiež uvažujem o zahustení a pridaním dalších vlasov aby som to mala naozaj viac objemné 🙂 ale naozaj vám predĺžené vlasy vydržali klude aj rok ? Ako ste sa o nich starali aby vám co najdlhšie vydržali 🙂 aký kondicioner a balzam ste používali ? Šampón mám priamo od kaderníka 🙂 ale zajimalo by má aké ste vy mala skúsenosti
Ahoj , keď som žila mimo SR vlasy mi vydržali aj dva roky 🙂 odkedy som na Slovensku , no , mám tak 120-150 prameňov a zakaždým nejaké mením a kupujem nové , tak 30-50 ks až to nejako vyzerá ;) vystriedala som minimálne 5 salónov a teda žiadne mi rok nevydržali 🙂 moja starostlivosť je vždy s profi kozmetikou 🙂 šampón, kondicionér,masky, bezoplachove, oleje, na fenovanie atď 🙂 taktiež nosím vlasy už vyše 10r takže nie som nováčik 🙂 buď nemám šťastie nájsť naozaj kvalitné vlasy resp salón , alebo tu tie vlasy nie sú úplne také kvalitné ;)
Okrem kvalitnej kozmetiky ma vplyv aj spravna kefa ktora ma štetiny, ktoré nepoškodzujú spoje napriklad tato je super a odkedy ju pouzivam spoje my nevypadavaju https://www.luxvlasy.sk/product_detail.php?id=3...
Asi je to strašne individuálne. Podľa mňa záleží hlavne na starostlivosti, kvalite tvojich vlastných, ale aj predĺžených vlasov. Ja som si vlasy kupovala z clipinhair a povedala by som, že mi spoje vypadávali naozaj minimálne. Ak ťa ale kaderník upozornil, že sa to môže stať, tak by som zatiaľ nepanikárila. Mne sa inak najviac osvedčilo nevynechávať hydratáciu dĺžok a spať s voľným vrkočom.
Asi je to strašne individuálne. Podľa mňa záleží hlavne na starostlivosti, kvalite tvojich vlastných, ale aj predĺžených vlasov. Ja som si vlasy kupovala z clipinhair a povedala by som, že mi spoje vypadávali naozaj minimálne. Ak ťa ale kaderník upozornil, že sa to môže stať, tak by som zatiaľ nepanikárila. Mne sa inak najviac osvedčilo nevynechávať hydratáciu dĺžok a spať s voľným vrkočom.
@lucia_nova8 Ja som mala tiež super skúsenosť s vlasmi od nich, vydržali mi naozaj dlho a bola som s nimi veľmi spokojná. Ale áno, je tam strašne veľa faktorov. Napríklad aj samotná aplikácia. Môžeš mať tie najkvalitnejšie vlasy, ale keď ich niekto zle alebo nekvalitne napojí, tak to jednoducho nebude robiť dobrotu.

@terezia98 vlasy vydržia podľa toho, ako sa o nich budes starat. Ja som použivala kozmetiku direkt na predlžené vlasy, zo začiatku, potom som skusila ine a tiez v pohode.