Naučím sa sama robiť gélové nechty?
Ahojte. Chcem si kupit komplet sadu vsetko co k tomu treba. Myslite ze sa to naucim sama, alebo je nutne absolvovat nejaky kurz ako tie nechty pekne spravit. Chcem to len pre seba, aby som si spravila gelove nechty.
@kiwwik stale myslim na to, ako to spravim na pravej ruke, cize lavou rukou. Ci je to vobec mozne 😀. Nasla som si na enii nails gel ktory si myslim ze by bol fajn. K tomu cistic, prilnavac a top. Natierat sa to ma stetcom a samozrejme lampa. Vychadza to nejakych 70€ co su 3 navstevy nechtarky takze sa mi to celkom pozdava. Len sa bojim ci to zvladnem kedze nemam velmi trplezlivost
inak v snv je predajna na tieto serepeticky niekedy boli tusim na radlinskeho a teraz sa prestahovali niekde k letisku. nepamatam presne kde. oni su tam odbornici a iste ti dobre poradia s vyberom
@frflos_nespokojny fakt? Tak to je super info dakujem pekne 🙂 skusim ich pohladat
@juliacenc no nechcem byť zlá ale ľavou rukou to pôjde naozaj ťažko ale áno je to možné 😅 tam fakt tu trpezlivosť potrebuješ, hlavne sa nikam neponáhľať... Ja som začínala s rubber gélom na modelovanie od značky Claressa a vlastne všetko mám od tej značky aj base, aj top, aj géllaky, rovnako tak aj primer, cleaner atď. a používam túto značku doteraz lebo zatiaľ sa mi nič lepšie neosvedčilo a aj cenovo je úplne prijateľná...
Taktiež ja som nechodila na žiadne kurzy ani nič a no úprimne občas som si zle spravila základnú manikúru prirodzeného nechtu, kým som sa do toho dostala, hlavne so strihaním kožičky som mala problém zo začiatku... No aj to sa dá naučiť, ale chce to čas... Preto ja (už poučená z vlastných chýb 🤣🤣🤣) by som ti odporučila aspoň nejaký kurz základnej manikúry aby si vedela ako pracovať s prirodzeným nechtom a jeho okolím... Lebo ak máš čistý a upravený základ tak potom aj tie gélové nechty vyzerajú krajšie 😊
@juliacenc vola sa to activeshop, tehelna 20, ale teraz som pozeral uja googla a vraj maju trvalo zavrete a je tam uvedeny Telefon: 0948 003 893 skus zavolat a uvidis
@frflos_nespokojny to je od teba mile, dakujem 🙂
Naucis sa samozrejme, kupis si na aliexpresse i nejake nalepky a hned budes mat i niecobozdobne. Avsak! Ja ked idem k nechtarke, mam relax, niekto sa stara o mna.. Doma som sa nervovala, casto krat sa mi nevhty odlepovali, nakoniec som sa na to vykaslala...
@sono2 tak ono aj géllaky len čisto samé o sebe poškodzujú prirodzený necht...nie len modelované nechty... a veľa ľudí o tom ani nevie...Ale ak sa ti toto stalo, pravdepodobne tvoje nechty neznesú nejakú látku v konkrétnom laku... Možno by som skúsila iné značky gellakov a ak by sa to opakovalo tak by som ich radšej viac netrápila nech si ich nezničíš úplne....ale samozrejme daj im čas nech sa dajú dokopy a podpor ich či už nejakou kúrou/olejčekom ale samozrejme aj z vnútra pomocou vitamínov 😊
Naučíš. Tiež som sa naučila. Môj muž šťastný prešťastný, lebo šetrím peniaze a nemusím z domu na 2 hodky 🤣
Inak. Súhlasím s @kiwwik a tiež odporúčam Claressa.
@mamamasama Mozes mi prosim hodit link na tu claressu? Kupujes ten hotovy lak alebo gel?
@mamamasama kupujes hel alebo hotovy lak?
Teraz ste ma namotali, ze by som sa nebabrala s gelom, ale kupila by som si hotovy gel lak. Ako klasicky lak na nechty, ale uvadza sa, ze to vydrzi 3 tyzdne. Ma s tym niekto skusenosti, co je to ozaj tak?
@juliacenc https://nechtovyraj.sk/claresa-gel-laky?
Top coat je dôležitý. Diamond. Ak dáš nalakovaný necht do lampy, tak sa na ňom urobí výpotok. Musíš na to použiť top coat a on ten gellak zatvrdí. Dobré je kúpiť hneď aj remover. S týmito lakmi nebudeš mať zničené svoje nechty, lebo nič nebrúsiš, len lakuješ a zatvrdíš. Odkedy si robím nechty sama, tak sú dlhé a kvalitné. Vôbec nemusím predlžovať.
@mamamasama ale netreba ich brusit ked ten lak odstranujes? A ako dlho ti ten lak vydrzi? Vies co obavam sa ci to budem vediet pekne nalakovat. Lebo mas len jednu sancu dat lak na necht neviem ci chapes ako to myslim. Ten gel sa pekne rozotrie po nechte v celku ale twn lak ci tam neostanu stopy po stetinkach ako pri klasickom laku
@juliacenc Nie. Na to máš remover. Sú to soak off laky. Odlúpne sa po použití odstraňovača. Nemáš len jednu šancu. Kým ho nedáš do lampy, tak zotieraš koľko chces. Stopy neostavaju. Staci jedna tenucka vrstva. 🙂
@mamamasama co sú roak off jaky?
@mamamasama vieš dat tip na taky remorver? Účinkuje normálne na gellak? Lebo ja som kúpila taky riedky a nefungoval.
@sono2 To,o čom píšem. Claressa gellaky sú soak off. Netreba ich pilníkovať. Odlupnú sa po použití odstraňovača.
@mamamasama oki tak to budem mat približne to isté. A funguje to ako píšu? Ja som myslela asi, že to bude mať rýchlejšiu reakciu. Na ali som videla taky lak to mi príde lepšie ako mat tampóny na nechtoch 10 minút, kožu to nepoškodí? Alebo teda nepodráždi?

@juliacenc jasné že sa to naučíš aj sama, ale rátaj s tým že budeš potrebovať pevné nervy a veľa trpezlivosti 😁 a hlavne zo začiatku nad tým presedíš hodiny kým prídeš na systém, spôsob a materiál, ktorý ti bude vyhovovať