Gélové nechty, úplný začiatočník + možnosť kurzu

svetliii
31. máj 2023

Ahojte, rada by som sa poradila v oblasti gélových nechtov. Ako začať. Viem, treba si zaobstarať produkty na začiatok, ale prosím skúsenejších o pomoc, aká štartovacia sada je najvýhodnejšia pre úplného začiatočníka a čo presne na začiatok je potrebné nakúpiť, aspoň na základy.
Uvažujem aj nad kurzom. Je vhodný aj pre úplných začiatočníkov, ktorý doma ešte nemajú potrebné veci? Alebo je najlepšie začať doma, pomaly sa učiť a až potom si spraviť kurz? Myslím úplne ten začiatočnícky. Ak aj niekto robí taketo kurzy poprosila by som si kontakt. Hlavne okolie západné Slovensko .
Ďakujem za všetky rady a pomoc.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrisaa
31. máj 2023

Ahoj, ja robím nechty profi v salóne nejakých pár rokov. Skús sa pridať na fb do nejakých skupín, tam sú ženy veľmi nápomocné a aj predajcovia ktorí ti pomôžu vyskladať všetko potrebné za dobré ceny. (Skupiny: Nechtárky-rady, otázky a pomoc. , Umelci krásy, Bazárik nechtárok, a pod…) Nechaj si určite poradiť od predajcov, nech nenakúpiš zbytočné veci. Ak by som sa mala rozhodnúť pre ďalší kurz, určite by som šla k (insta: juli_the_nail_goddess) alebo k (insta: zuzana_vrablova_nails). Pevné nervy prajem pri učení.😇🥰💅🏼

svetliii
autor
31. máj 2023

@jj298 ďakujem, nemáš nejaký zoznam, pripadne co také hlavne je treba? Vopred dakujem

svetliii
autor
31. máj 2023

@patrisaa ďakujem pekne za rady🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetliii
autor
31. máj 2023

@jj298 ďakujem ste milá🙂

svetliii
autor
31. máj 2023

.