icon

Názory na Sheglam kozmetiku zo Sheinu?

16. feb 2025

Ahojte aky mate nazor na sheglam kozmetiku zo sheinu ? Kupujete si ju ?

lucia13022023
16. feb 2025

Nie, v živote by som si na seba nedala niečo zo Shein a na tvár už tobôž nie.

pikachu999
16. feb 2025

Ja mám odtiaľ len ceruzku na obočie a je fajn kamarátka tam nakupuje všetko a úplne v pohode

daridari11
16. feb 2025

Mám lícenku a bronzer, som spokojná s odtieňom aj kvalitou. Podotýkam, že mám kopec značkovej dekoratívnej kozmetiky, najviac asi Armani, Guerlain, Lancome.......konkrétne napr lícenka od Armaniho ma vyšla takmer na 50 e, aj to v zľave, sheglam pár eur a či už v použití alebo vo výsledku sú pekné obe. A ešte, mám extra citlivú pleť.
Určite stojí za to vyskúšať. Ja som dostala náhodou ako darček a bola som milo prekvapená, tak som si aj sama už urobila objednávku.

timiiii
20. feb 2025

Pouzivam uz dlho, nesposobuje mi akne a to mam citlivu plet, neupchava mi pory, za mna je najlepsi ich tekuty bronzer a licenka, makeup mam otestovany tiez ale bohuzial mi nesadol odtien, kazdopadne texturou je uzasny ten hydratacny...

stellariaaquatica
24. feb 2025

@pikachu999 a ako vieš že v pohode? Robila testy na danú kozmetiku? Určite tie všetky ftalaty v tom si patlat na ksicht...

pikachu999
25. feb 2025

@stellariaaquatica keby sa máš všetkého báť tak ani dýchať by si nemala keďže vzduch obsahuje tiež kadečo

mayami
25. feb 2025

Zo sheinu by som nechcela nič ani keby mi za to zaplatili

milanemila
25. feb 2025

Je ta kozmetika certifikovana v EU, je teda zaruka ze je nezavadna a neobsahuje skodlive latky a aj koncentracie su ok? Lebo aj tie ich handry maju v sebe tazke kovy, farby kt su europe zakazane a podobne, takze nechcem vediet co za odpad je ta kozmetika.

stellariaaquatica
25. feb 2025

@pikachu999 toto napíše fakt už len niekto kto nemá argumenty... Keby sa mám všetkého báť tak ani nedycham? A to si mám za to dobrovoľne dzabat na ksicht ťažké chemikálie a kovy? Pýtala si sa na názor, máš názor

pikachu999
25. feb 2025

@stellariaaquatica ja som není autor takže mne nemusíš nič písať 😂

marusia674
2. okt 2025
@milanemila

Je ta kozmetika certifikovana v EU, je teda zaruka ze je nezavadna a neobsahuje skodlive latky a aj koncentracie su ok? Lebo aj tie ich handry maju v sebe tazke kovy, farby kt su europe zakazane a podobne, takze nechcem vediet co za odpad je ta kozmetika.

@milanemila odfotene dnes v nemeckej DMke.. kozmetika sheglam je dobra, kvalitná a nezavadna... ja ju pouzivam uz roky... to len ako taky update 😊