Názory na Sheglam kozmetiku zo Sheinu?
Ahojte aky mate nazor na sheglam kozmetiku zo sheinu ? Kupujete si ju ?
Ja mám odtiaľ len ceruzku na obočie a je fajn kamarátka tam nakupuje všetko a úplne v pohode
Mám lícenku a bronzer, som spokojná s odtieňom aj kvalitou. Podotýkam, že mám kopec značkovej dekoratívnej kozmetiky, najviac asi Armani, Guerlain, Lancome.......konkrétne napr lícenka od Armaniho ma vyšla takmer na 50 e, aj to v zľave, sheglam pár eur a či už v použití alebo vo výsledku sú pekné obe. A ešte, mám extra citlivú pleť.
Určite stojí za to vyskúšať. Ja som dostala náhodou ako darček a bola som milo prekvapená, tak som si aj sama už urobila objednávku.
Pouzivam uz dlho, nesposobuje mi akne a to mam citlivu plet, neupchava mi pory, za mna je najlepsi ich tekuty bronzer a licenka, makeup mam otestovany tiez ale bohuzial mi nesadol odtien, kazdopadne texturou je uzasny ten hydratacny...
@pikachu999 a ako vieš že v pohode? Robila testy na danú kozmetiku? Určite tie všetky ftalaty v tom si patlat na ksicht...
@stellariaaquatica keby sa máš všetkého báť tak ani dýchať by si nemala keďže vzduch obsahuje tiež kadečo
Je ta kozmetika certifikovana v EU, je teda zaruka ze je nezavadna a neobsahuje skodlive latky a aj koncentracie su ok? Lebo aj tie ich handry maju v sebe tazke kovy, farby kt su europe zakazane a podobne, takze nechcem vediet co za odpad je ta kozmetika.
@pikachu999 toto napíše fakt už len niekto kto nemá argumenty... Keby sa mám všetkého báť tak ani nedycham? A to si mám za to dobrovoľne dzabat na ksicht ťažké chemikálie a kovy? Pýtala si sa na názor, máš názor
Je ta kozmetika certifikovana v EU, je teda zaruka ze je nezavadna a neobsahuje skodlive latky a aj koncentracie su ok? Lebo aj tie ich handry maju v sebe tazke kovy, farby kt su europe zakazane a podobne, takze nechcem vediet co za odpad je ta kozmetika.
@milanemila odfotene dnes v nemeckej DMke.. kozmetika sheglam je dobra, kvalitná a nezavadna... ja ju pouzivam uz roky... to len ako taky update 😊

Nie, v živote by som si na seba nedala niečo zo Shein a na tvár už tobôž nie.