icon

Nepekný tvar pier po výplni

27. feb 2026

ahojte baby prosim vas pomoc. pred tyzdnom som bola na kyseline do pier u jednej baby co to robi doma v byte. mala dobre recenzie na instagrame tak som isla. stalo to 150 eur. hned po zakroku som to mala modre a opuchnute co je vraj normalne ale teraz po tyzdni mam v hornom pere hrozne tvrde hrcky a lava strana je viditelne vyssie ako prava. vyzera to hrozne, citim sa ako kacica. ked som jej pisala tak mi povedala ze si to mam silno masirovat a ze si to "sadne". ale boli to a tie hrcky sa vobec nemensia. mate niekto skusenost ci sa to fakt vstrebe alebo mam ist hned k doktorke nech mi to rozpusti? hrozne sa bojim ze mi to takto ostane a muz ma zabije ked zisti ze som vyhodila prachy za takuto opachu.

Strana
z2
anonym_b65a4c
27. feb 2026

Asi máš toho veľa aj bez môjho komentára ale vôbec to nepíšem ako výsmech ani ako attak. Čo ťa prosím ťa viedlo ísť si dať pichať nejakú látku do tela od niekoho (očividne bez príslušného lekárskeho vzdelania) do obývačky na byte?

Moja sestra bola na výplň pier u svojho zubára. Tiež som sa na to pozerala s nedôverou. Teraz je to v móde že všetci robia tieto zákroky lebo materiál na to stojí pár korún a zvládne to aj kuchár/čašník? To je ako cez koronu všetci boli zrazu remeselníci a prerábali ľuďom kúpeľne a ťahali elektriku lebo ím zavreli reštiky?

tinqua
27. feb 2026

Choď k doktorovi.....instagram nie je medicínske vzdelanie a injekcie patria do ambulancie, nie do obývačky medzi gauč a sušiak na prádlo 🙄

ss1908
27. feb 2026

skus odfotit

zuzubb007
27. feb 2026

Ty kokos to reálne sa niekto nájde čo si to dá spraviť doma na kolene??? Fúha však ani nevieš čo ti tam pichla, dosť odvaha, mňa by skôr ako tie pery, zaujímalo či mi to reálne nepoškodí ksicht navždy, recenzií ti toľko napíšem na počítači koľko chceš, nechápem takúto naivitu ženy, muž by ťa mal vyhodiť aj s dverami

a0
27. feb 2026

Vieš o tom, že na Slovensku je legálne, len ak to robí lekár? Choď si to dať čo najskôr k niekomu, kto robí estetickú MEDICÍNU rozpustiť, kým ti to neurobí ešte väčšie problémy - nie len esteticky. “Ušetrila” si 100-150€. Dúfaj, že budeš mať z toho len ponaučenie a nie problémy v podobe poškodených nervov a pod. 🙈

anonym_0c0796
27. feb 2026

Neverim ze je niekto tak drbnuty,neverim.

anonym_74d8f1
27. feb 2026

Treba si prezistit ci ma vobec lekárske vzdelanie a nahlásiť ju. Teraz uz asi jedine co mozes ist niekam k normálnej lekárke a nechať si to skontrolovat dať opraviť ale skôr asi rozpustiť. Bolo by fajn vediet akú presne značku ti tam napichla. Ak slo o lacnú prácu tak teraz zacvakas o dost viac kym si to dáš do poriadku

anonym_9dc90f
27. feb 2026

Silne pochybujem, že nájdeš doktora ktorý ti to rozpustí keďže tam máš aplikovanú neznámu látku. Ja byť dermatológ, tak ťa odmietnem po takom "zákroku" načierno. Normálne sa mi nechce veriť, že niekto toto podstúpi.
Uvedomuješ si, že okrem toho že máš aplikovanú bohvie akú výplň pravdepodobne z Číny, ti reálne hrozí vaskulárna oklúzia a nekróza pier? Že keďže išlo o neznámu výplň tak ti hrozia aj granulomy (ktoré sa odstraňujú iba chirurgicky)? Keby si zaplatila o 100€ viac mohla si byť bez komplikácii s peknými perami, s certifikovanom výplňou aplikovanou bezpečne vyškoleným doktorom v zdravotníckom zariadení.

anonym_3128c7
27. feb 2026

Kristove rany.....ty si ešte drbnutejšia ako tá,čo sa chce nasáčkovať k bratovi do domu😨

timea301196
27. feb 2026

Nič v zlom ale na takéto zákroky sa chodí len ku dr… sama chodím každý rok ale toto som ešte nemala.

anonym_0d1810
27. feb 2026

https://www.modrykonik.sk/group/7291/ skus sa poradit tu - tamma dost zien dopichane pery

anonym_7484b0
27. feb 2026

Modriny normálne sú a telo môže reagovať aj herpesom. Je to normálne. Hrčky sa musia masírovať daj si vazelinu na prst a pekne od stredu ku krajom alebo si akoby chyť peru medzi palec a ukazovák a tak si ich "štipkaj". Nájdi si návody na yt a podla toho sa uč, ja som bola u Dr a mala som jednu hrčku časom sa vstrebala. Ale zaujíma ma prečo si išla ku nejakej babe do bytu a nie k lekárke. Ja som u lekárky platila tiež 150€

wiliam3royal
27. feb 2026

@anonym_autor nevazila si si svoje prirodzene pekne telo, tak mas kačačinu, no nic, na urgent sa hlasit a pekne vsetko vysvetliť..., budes a to ti hovorim neskutocne rada ak sa ti da vsetko do pôvodneho stavu, pery sa dlho boja a pekelne bolia.

procrastique
27. feb 2026

Šanca, že si sama rozmasíruješ hrčky je malá, vlastne aj že ich lekár zvládne rozmasírovať je malá.
Nemala si ísť k nejakej kozmetičke na byt ale to je už teraz nepodstatné. Podstatné je, že môžeš osloviť lekára a dať si pery rozpustiť, ak to nebola nejaká haraburda tá kyselina... tak je možné že po jednom rozpúšťaní budeš mať pokoj.

procrastique
27. feb 2026
@anonym_74d8f1

Treba si prezistit ci ma vobec lekárske vzdelanie a nahlásiť ju. Teraz uz asi jedine co mozes ist niekam k normálnej lekárke a nechať si to skontrolovat dať opraviť ale skôr asi rozpustiť. Bolo by fajn vediet akú presne značku ti tam napichla. Ak slo o lacnú prácu tak teraz zacvakas o dost viac kym si to dáš do poriadku

@anonym_74d8f1 My už 4 roky nahlasujeme úradom profil/ženu/prevádzku, ktorá bez akéhokoľvek vzdelania robí výplne/botox a stále v tom pokračuje. Doslova tam chodia desiatky žien denne a je to jeden z najväčších insta profilov čo sa " beauty " u nás týka. Toľko k tomu :D

anonym_54e450
27. feb 2026
@procrastique

@anonym_74d8f1 My už 4 roky nahlasujeme úradom profil/ženu/prevádzku, ktorá bez akéhokoľvek vzdelania robí výplne/botox a stále v tom pokračuje. Doslova tam chodia desiatky žien denne a je to jeden z najväčších insta profilov čo sa " beauty " u nás týka. Toľko k tomu :D

@procrastique
To len ukazuje ake skorumpovane je Slovensko ked dakdo ukradne par rozkov ide pomaly na tvrdo, lekarne ti nemozu dat injekciu proti chripke ako vsade vo svete, ale robit ilegalne bez kvalifikacie aj ked oznamis maju na haku.

procrastique
27. feb 2026
@anonym_54e450

@procrastique
To len ukazuje ake skorumpovane je Slovensko ked dakdo ukradne par rozkov ide pomaly na tvrdo, lekarne ti nemozu dat injekciu proti chripke ako vsade vo svete, ale robit ilegalne bez kvalifikacie aj ked oznamis maju na haku.

@anonym_54e450 Niet čo viac dodať.

anonym_c8bd77
27. feb 2026
@procrastique

@procrastique salón na A tipujem, ci nie?

procrastique
27. feb 2026
@anonym_c8bd77

@procrastique salón na A tipujem, ci nie?

@anonym_c8bd77 La.. .ale neprekvapuje ma, že sú aj iné, hazardovanie so zdravím.

anonym_c8bd77
27. feb 2026
@procrastique

@anonym_c8bd77 La.. .ale neprekvapuje ma, že sú aj iné, hazardovanie so zdravím.

@procrastique asi je ich viac teda...ja nechápem ani, ako si niekto moze dat zväčšovať pery u kozmetičky pochybnými vypĺňami, hyaluron penom a podobne...kvôli ušetreným par eurami sa zhovadit

anonym_0dce74
27. feb 2026

Ty buď rada že netrafila cievu a neodumrela ti časť tváre, navyše ak ti tam dala zlý materiál môže sa stať že to nerozpustíš. Extrém, dúfam že si sa poučila

anonym_295f0f
27. feb 2026

@anonym_autor prirodzena selekcia.

anonym_4b45df
27. feb 2026

troll?

anonym_ceb9ff
27. feb 2026

Neviem, som asi zla, ale taketo tupohlavy nelutujem. Si blba, maj hrcky po celom ksichte.

petronelag
27. feb 2026

@anonym_autor Čo poznám jednu známu, tak ona si to dáva u lekára v Nitre a hovorila, že sa jej to aj dva týždne dáva do poriadku, ale nedáva si veľa, má to dosť pekne urobené.

anonym_2bc7a0
27. feb 2026

Ludia sa nebudu ockovat, lebo su v tom nanoroboty, co im menia geny, ale vpichnu si do tela od neodbornika hocijaky sajrajt kupeny co najlacnejsie z no name zdroja niekde v cine.

anonym_2bc7a0
27. feb 2026

"muz ma zabije ked zisti ze som vyhodila prachy za takuto opachu." 🙂 Na kazdy pad, nech to dobre dopadne a na buduce to radsej nerob.

rozculena
27. feb 2026
@procrastique

@procrastique asi to treba dať do médií

kiki68
27. feb 2026

@anonym_autor za mna ist na normal kliniku, ak by to bolelo, tak na urgent do nemocnice. Keby sa cokolvek na tom meni/ zapaluje/ ma to divnu farbu ihned smer nemocnica. Nevies co tam vstrekli a ci vobec ten material bol sterilny. Toto nepatri do ruk nikomu, mimo lekarov. Ci myslis, ze tie atestacie robia na srandu kralikov? Tiez dat spravit testy na HIV a Hepatitis, nevies proste co to bolo, cize injekcne podane nieco…

zobaka
27. feb 2026

doma na byte? prepánajána, ved u mojho dr. to stoji 190 eur, chod k dr. popripade sa dohodnes na rozpusteni, este sa modli, ze to bola nejaka certifikovana kyselina, nie nejaky material z činy a dufaj, ze aj bez znalosti anatomie ti nenapichla nejaku cievu

Strana
z2