Nepekný tvar pier po výplni
ahojte baby prosim vas pomoc. pred tyzdnom som bola na kyseline do pier u jednej baby co to robi doma v byte. mala dobre recenzie na instagrame tak som isla. stalo to 150 eur. hned po zakroku som to mala modre a opuchnute co je vraj normalne ale teraz po tyzdni mam v hornom pere hrozne tvrde hrcky a lava strana je viditelne vyssie ako prava. vyzera to hrozne, citim sa ako kacica. ked som jej pisala tak mi povedala ze si to mam silno masirovat a ze si to "sadne". ale boli to a tie hrcky sa vobec nemensia. mate niekto skusenost ci sa to fakt vstrebe alebo mam ist hned k doktorke nech mi to rozpusti? hrozne sa bojim ze mi to takto ostane a muz ma zabije ked zisti ze som vyhodila prachy za takuto opachu.
Ty buď rada že netrafila cievu a neodumrela ti časť tváre, navyše ak ti tam dala zlý materiál môže sa stať že to nerozpustíš. Extrém, dúfam že si sa poučila
@anonym_0dce74 Chcela si napísať nerv? Cieva okysličuje.
Panebože, utekaj k lekárovi a vôbec to nemasíruj, nech ti to ešte viac nepomigruje! 😱 Ja nechápem, ako si niekto trúfne pichať kyselinu doma v obývačke, veď je to hazard so zdravím. Ja chodím na Envy kliniku k Dr. Masarykovej a to je úplne iný vesmír – hygiena, odborný prístup a hlavne istota, že vie, čo robí. Radšej si to u nej daj odborne rozpustiť a opraviť, kým ti tam tie hrčky neostanú natrvalo. Držím palce, nech to dobre dopadne! 🙏
@anonym_0dce74 Chcela si napísať nerv? Cieva okysličuje.
@enmery nie nechcela, môže sa upchať cieva výplňou a odumrie jej časť tvare nastane nekróza. Zastaví sa totiž prietok krvi. Nerv by bol menší problém
@anonym_autor škoda, že sa nedá ta čarovná kyselina vstreknut aj do mozgu. Niektoré by to evidentne potrebovali.
Ahojte, robím diplomovku o tom, ako reklamy vplývajú na naše sebavedomie.
Ak si žena vo veku 18 – 65 rokov, veľmi mi pomôžeš vyplnením krátkeho anonymného dotazníka.
https://forms.gle/bMpuKJwdJ1X9jH9u5
Zaberie pár minút (maximálne 15 minút), ale môže pomôcť tomu, aby boli ženy v marketingu zobrazované citlivejšie a realistickejšie.
Ak môžeš, zazdieľaj ho prosím aj ďalším ženám. Každý hlas sa počíta.
Ďakujem ti 💛
Tu je aj druhý ak máte záujem:
https://forms.gle/M5fq4vJFdAmbRxmJ8
Ak môžeš, zazdieľaj ho prosím aj ďalším ženám. Každý hlas sa počíta.
Ďakujem ti 💛

Kristove rany.....ty si ešte drbnutejšia ako tá,čo sa chce nasáčkovať k bratovi do domu😨
@anonym_3128c7 možno je to tá istá.. 🤦