Neviem sa opáliť
Už naozaj neviem ako sa opáliť ruky ešte ako tak mierne opalim ale nohy biele aj keby som 2 hodinky na priamom slnku bola 🤣 celý život som bledá a mne to ani tak nevadí ale otázky ľudí či mi neni zle keď som bledá niesu veľmi prijemne.. tiež to máte tak niekto? mne to opaleynie ani dlho nevydrží mierne do ružova a po týždni som zas do bleda. Jedina výhoda je len to že som celkom pekná do tváre a nemám žiadnu vrásku 😁
Prosím ťa nikdy nič v živote nerob kvôli iným ľuďom. Buď ty sama chces alebo nie. Ja mám citlivú pleť , takže sa vyhýbam potrebe byť opálená. Tiež tým zrýchľujes starnutie kože.
ja s neopaľujem lebo to nemám rada. na nohy v lete používam silonky v spreji. predtým som používala samoopaľovák ale tie silonky sú krajšie…
Začni užívať Beta Karotén. Ja som stále bola biela ako cmar 😬😬😬.
@slovaskab nie ste potom oranžová?
Mám to aj ja tak a neriešim, opaľovanie ako také aj tak nie je zdravé....
Toto poznám, otázky či nie som chorá, či aj niekam chodím, či poznám slnko 😂 Som bledá a slnku sa nevystavujem cielene, radšej budem bledá ako za pár rokov stará 😅
V lete po dvoch týždňoch v Chorvátsku: a čo, vám tam nesvietilo slnko? 🤷🏻♀️
Jasom tiež bledá a keď ma niekto blbé reči, tak mám na to odpoveď,že aristokrati predsa vždy boli bledí,nikdy sa neopakovali
Ja sa proste neopalim pekne do hneda, nemam uz tolko pigmentu. Neriesim to a na podobne reci nereagujem. Mam taku kolegynu, vzdy mi povie ze "Ako si mozes dat saty, ked mas take skarede blede nohy?" No tak mozem. Teraz som skusila samoopalovak a mam alergicku reakciu, tak uz nepokusam. Bud sa trosku opalim cez leto, alebo smola.
Ani ja sa neopalim do hneda a uz sa ani neopalujem. Zamerne sa neopalujem,je to nezdrave skvarit sa na slnku. Mna vzdy pobavia komentare,ked prideme z dovolenky a prve,co pocujem ved nie si opalena.... Pomyslim si svoje a idem dalej.
mne robí zas problém opáliť si krk a tiež spodná časť nôh teda lýtka.Po kolená sa opálim celkom pekne a potom prielom bledší😀 chcem vyskúšať tento rok ten bronzer na rýchle opálenie vychvalovaný aj so spf od brazilian gold tak som zvedavá.Jedného času som uživala aj ja tie betakaroteny ale za mňa nič moc dokonca som bola miestami taká žlto oranžová takže na toto bacha.Zaberá ako na koho
ja s neopaľujem lebo to nemám rada. na nohy v lete používam silonky v spreji. predtým som používala samoopaľovák ale tie silonky sú krajšie…
@biba_18 ahoj, prosím Ťa pošleš mi link na tie silonky? A to si každe ráno nastriekal a večer sa to pri sprchovaní zmyje? Ja používam samoop. penu, je to celkom fajn...ale ak je niečo lepšie ako píšeš l, chcem to vyskúšať 😁
@biba_18 ahoj, prosím Ťa pošleš mi link na tie silonky? A to si každe ráno nastriekal a večer sa to pri sprchovaní zmyje? Ja používam samoop. penu, je to celkom fajn...ale ak je niečo lepšie ako píšeš l, chcem to vyskúšať 😁
@verka1818 áno, ide to vodou dole
https://www.notino.sk/sally-hansen/airbrush-leg...
mám doma aj v práci, mne sa to páči ako to vyzerá na nohách…
@verka1818 smooplovaky som nikdy nevedela rozotrieť tak aby mi na kolenách a členkoch nerobilo na tej hrubšej koži fľaky, toto rozotrieš perfektne… a nezafarbí ti dlane…
Neopalujem sa, po 3 týždňoch pri mori sa vrátim bledá...cieľom dovolenky nie je byť hnedá, mojim cieľom je mať pružnú pleť aj po 50 roku... opaľovaním ju mať nebudeš...
Ja a moja kamoška celé leto takto 😆 ja vždy hneda a ona aj keby na tom slnku spala bledá 😅
@ariannazara to ako ja s muzom, on vyjde v maji pokosit zahradku malu a je ako od mora a ja sa mozem opekat a nist, hlavne nohy teda, to mam stale biele. Syn, co beha po vonku cele dni, je tiez ako od mora uz, ma to po otcovi a dcera je bleda.
Ja som tiež biela. Na začiatku leta chodim vzdy par krát do solária a potom sa uz opalim aj na slnku. Ináč by som bola od slnka červená a po dvoch dňoch znova biela.
@verka1818 smooplovaky som nikdy nevedela rozotrieť tak aby mi na kolenách a členkoch nerobilo na tej hrubšej koži fľaky, toto rozotrieš perfektne… a nezafarbí ti dlane…
@biba_18 ďakujem pekne, tak vyskúšam 😊 no tá pena je celkom fajn, ale áno, členky a kolená mi chytia niekedy viac 🫣
Prosím Ťa a na koľko cca dní ti vydrží jedno balenie? Ak by si bola taká dobrá poslala by si mi do správy aj foto na nohách? A posledná otázka 😁 aký odtieň mám zobrať keď som bledá? Ten najbledsi? Ďakujem 🙏
Solarium
Ja to ani neskusam, radsej mam image ako pure pale white, nez melanoma patient. To neni sranda pre nas bledule. Ja hlavne nevydrzim na slnku
@biba_18 ďakujem pekne, tak vyskúšam 😊 no tá pena je celkom fajn, ale áno, členky a kolená mi chytia niekedy viac 🫣
Prosím Ťa a na koľko cca dní ti vydrží jedno balenie? Ak by si bola taká dobrá poslala by si mi do správy aj foto na nohách? A posledná otázka 😁 aký odtieň mám zobrať keď som bledá? Ten najbledsi? Ďakujem 🙏
@verka1818 foto na nohách teraz nemám, zatiaľ som mala iba dlhé sukne alebo gate 🤷♀️ stačí ti svetlé, teda pokiaľ chceš aby to bolo prirodzené, tiež kupujem aj to svetlé, aj keď mňa opáli do hneda, ale stačí mi, nemám rada opálenie…
@natalifatali - nie keďže chodím aj po slnku ono tá pokožka zhnedne.
@natalifatali no a ja som sa pri tom betakarotone aj pekne poctivo opalovala a bola som síce hnedá to uznávam ale ozaj miestami aj žlto oranžová.Ale veď vyskúšaj čo to spraví s tebou.Ja som ale nemala tento vitar ale walmark betakaroten tiež riadne ospevovaný
Ja som po betakarotene nikdy nebola oranzova ani zlta a to som mala rozne. Teraz mam z DM, vyhovuje mi velkost kapsul.
Nie, nemám to tak, ja už po prvých slnečných lúčoch opalena. A do konca leta totálne hnedá.

Ja sa tiez nikdy neviem opalit aj celý den behám po slnku a nic 😃 a ani ma nespali a tiez ma to trochu hnevá ze som stále biela ale aspoň nebudeme vyzerat v 50tke ako zhnité zemiaky 🙂