icon

Nie je vám ľúto platiť za manikúru?

11. máj 2024

Stojí to za to? Premýšľam nad týmto ako to maju ostatne ženy 😄
Ako často chodíte a kolko platíte za manikúru? 😄
No hate, mna to len zaujima 😄

555doka555
12. máj 2024

Nechodim na manikuru, tie peniaze investujem do dcery.

julish
12. máj 2024

Mne sa strašne nepáčia gelove a všelijaké krikľavé nechty, preto na ne nechodim. V zivote mi to nenapadlo, ani pred svadbou. Mám svoje silne a zdravé nechty, raz za čas ich pristrihnem do požadovaného tvaru

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
samanta44
12. máj 2024

Ani ja nelutujem mne sa to paci chlapovi tiez zena ma do seba investovat.a ten dobry pocit 😀

lakebabe
12. máj 2024

@lonely66 teším sa s tebou , že si taká pohľadna 👍
Len nerozumiem prečo máš v každej téme potrebu presviedčať o tom , že ženy používajú na seba gebuziny , ked sa maluju a keď si kupujú veľa oblečenia nie sú v poriadku ako to bolo v téme inde pred chvíľou. Takisto v téme o estetických zákrokoch.
Predstav si , že su ženy ktoré milujú makeup, takisto gelove nechty , mihalnice, silikónové prsia, nakupujú plne skrine oblečenia atď. . Nič im to neuberá na hodnote a garantujem ti, ze aj za nimi sa chlapi otáčajú .

estellas
12. máj 2024

Ja si dávam robiť nechty len raz za čas, na slávnostnú príležitosť. Nechcem dávať robiť často lebo sa mi lámu nechty si často dávam gellak. Fakt sa mi nechce míňať každý mesiac za nechty.
Umelé nechty sa dajú urobiť aj esteticky, nemusia to byť len obrovské krikľavé pazúry. Dajú sa urobiť aj jemne a elegantne.

lasona
12. máj 2024

Nie neľutujem peniaze investované do seba. Pracujem stále, niekedy si robím nechty ja, inokedy manikerka. Ale ja mam iba gél lak, neznášam dlhé nechty, vadia mi pri práci. Som rada upravená. Chodím aj ku kadernícke. Chcem sa páčiť sebe, a aj mužovi. Teraz na materskej sa o seba starám viac. Schudla som 13 kg, nakúpila si pekne saty ..paráda..a k tomu upravené nechty na rukách a nohách...hneď sa cítim lepsie

sccarlet
12. máj 2024

@any_soj rastú, a práve 3 týždne je taký čas kedy ešte odrast vyzerá "v pohode", cca 3mm, každá to má inak

jaja135
12. máj 2024

Neľutujem, pokiaľ je to elegantné tak super.

mamamasama
12. máj 2024

@any_soj či sa o seba staráš, alebo nie. O tvojej hygiene, o tom, či si pedant, alebo lajdák. Či si aktívna, alebo lenivec.

danaholanova
12. máj 2024

Nebola som nikdy, mám zdravé svoje nechty ,nepáčia sa mi umelé. Raz som dostala poukaz ale keď som vošla dnu taký smrad ma ovalil že som hneď vycúvala,ale to je môj problém neznášam ani vonné sviečky dusi ma z toho ale ta chémia v salóne ma zabila.

vroni
12. máj 2024

Nie, neľutujem peniaze investované do seba. Vyhovujú mi upravené nechty, tak na ne chodím. Ušetrím zase za tony handier, hory topánok a milión kabeliek.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
marca12
12. máj 2024

@walentina7 Ja som sa neurazila. Len som napisala,ze si zle myslis.

babca01
12. máj 2024

Ja si už roky nechty robím sama..aj to stojí nejaké to € , ale je to pre mňa super pocit mať upravené nechty. V lete aj pedi a ozaj sandálky alebo letné šľapky na upravenej nohe vyzerajú krásne.

sasenkas33
12. máj 2024

@lakebabe áno ,farieb nikdy nieje dosť 😂 ale našťastie to neprehanam 😀 no pri každých nových mám problém že každú farbu som už raz mala a chcem takú čo ešte nie 😂😂😂

any_soj
12. máj 2024

@mamamasama zaujimave. To, či sa o seba starám, alebo nie, hej, to nechty a topánky prezradia. Ale sú to dosť nepodstatné veci - neviem si predstaviť, prečo by ma to malo na druhej žene zaujímať - odôvodnené to pre mňa je len ak by som jej chcela ponúknuť pomoc s deťmi či domácnosťou, aby mala viac času na seba 🙂
O lajdáctve či aktivite to už je tvoja domyslavost. Mňa napríklad majú v mojom okolí za veľmi aktívnu, keďže popri troch deťoch do 5 rokov robím viacero dobrovoľníckych aktivít (vediem kaviareň založenú na dobrovoľníkoch a dobrovoľnom príspevku za všetky služby, kde máme s tímom snahu prinášať kultúru vzájomnej starostlivosti, organizujem detské tábory či mládežnícke víkendovky a samozrejme sa ich zucastnujem, chodím na školenia, aby som mohla vo svojom voľnom case ponúkať aj ďalšie veci,...) - ale manikúru neriešim, často si striham nechty až keď mi dôjde že dokelu už sú fakt dlhé a škaredé, topánky mám veľmi často špinavé a ošúchané (lebo chodím kade tade za deťmi) a dokonca často ani nemám na hladko oholené nohy (ale to vidí len môj manžel a on ma miluje aj tak 🙂 ) - lebo sú to veci, ktoré vyžadujú možno len pár minút čas, ale proste si ho nenájdem, vlastne mi to často ani len nenapadne, že to či ono by bolo spraviť, radšej ho použijem na niečo iné. Napríklad na spoznávanie rozmýšľania ľudí cez príspevky na koňovi 🙂
-

mamamasama
13. máj 2024

@any_soj takže sa nestaráš. Inak by sa ťa to takto nedotklo. Ľudia si to všimnú. Mne osobne na tom záleží. Aj pri mojej profesii, aj pri iných je byť upravená, veľmi dôležité. Nechcela by som spolupracovať s človekom, ktorý ma dlhé neupravené špinavé pazúre, lebo "nestíha". Hlavne, že stihne napísať A4 text na MK. A práve toto o tebe veľa napovie.

any_soj
13. máj 2024

@mamamasama samozrejme sa nestarám 🙂 veď presne to som napísala celým svojím komentárom. Že o tom, či sa o seba niekto stará, ti to napovie - a opísala som, že ja sa o seba v tomto smere nestarám 🙂 Ale nevypovedá to nič o aktivite/lenivosti, alebo o pedantnosti/lajdáctve - vypovedá to len o tom, či je pre danú ženu prioritou byť dokonale upravená. Chcela som tým celým len povedať, že toto tvoje kritérium nechty+topánky je veľmi povrchné a hlavne nepresné. A áno, spoznávať zmýšľanie ľudí je pre mňa oveľa dôležitejšie, než manikúra, preto som aj začala diskusiu s tebou 🙂 Doteraz som napríklad sa nestretla priamo s nikým, kto by s niekým nechcel spolupracovať na základe topánok, je to pre mňa zaujímavý nový svet. Rovnako ako napríklad len na koňovi som sa stretla s tým, že mnohé manželstva dnes fungujú na rozdelených financiách, a rôzne iné pre mňa nepochopiteľné veci, ktoré by mi inak ani nenapadli. Pretože svoj voľný čas venujem napríklad charakterovému vzdelávaniu mládeže, je pre mňa dôležité vedieť, čím ľudia žijú mimo mojej bubliny. Je podľa mňa super chodiť na manikúru, keď to niekoho baví, zrelaxuje pri tom, alebo to potrebuje do práce a podobne. Vôbec nejde o to, že by to bol podľa mňa zle strávený čas alebo čo. Reagovala som so záujmom len na tvoj komentár, že ti to veľa povie o ľuďoch - lebo podľa mňa to vôbec nehovorí o ľuďoch to, čo si myslíš. Pekný deň 🙂

any_soj
13. máj 2024

@mamamasama mojim komentárom som chcela ilustrovať to, že moje nechty a topánky nevypovedajú o tom, či som alebo nie som aktívna, lenivá, či pedantná v tom, čo robím - a teda rovnako to nevypovedajú ani o ľuďoch, ktorých stretávaš.

mamamasama
13. máj 2024

@any_soj prepáč, ale ja naozaj nemám čas toto čítať 🤭

any_soj
13. máj 2024

@mamamasama ja viem, jednoduchšie je posudzovať ľudí, ktorých stretávaš, než čítať a zamýšľať sa nad sebou 🙂

lakebabe
13. máj 2024

@any_soj nehnevaj sa, ale veľmi veľa vypovedá o človeku, ako sa človek o seba stará, či je čistý a upravený,
To v akom stave je môj zovňajšok , svedčí o mojej úcte k samej sebe a o tom , že nie som lenivá si umyť topánky. To zaberie par minút. A taky istý dojem to dava druhým ľuďom.
A stojím si za tým, že kto ma čas sedieť na MK ma aj dve minúty na ostrihanie nechtov ,zapnutie práčky alebo umytie topánok a vlasov

mamamasama
13. máj 2024

@any_soj každopádne si urobím obraz. Môj ocko pracoval s kovom. Naozaj ťažká mužská robota, ale nechty mal vždy tip top. Ty si žena. Lenivá žena, ak máš čas písať tieto romány a nemáš čas si ostrihať nechty. Práve cvičím, tak sa neobťažuj. Ďalší román si opäť neprečítam. Mám čas len na podstatné veci.

brigitte93
13. máj 2024

Ja chodím raz mesačne na nechty. A neľutujem. Zvyknem platiť max 26€

seahorse27
13. máj 2024

V zivote som nebola na manikure. Mam svoje nechty pekne, pevne a kvalitne, nepotrebujem si ich znicit. Keby som take nemala, tak by som zvazovala gelace a vobec by mi nebolo luto penazi, tak ako mi ich nie je luto raz za mesiac dat kadernicke 😃 Ja neviem, zeny, kde sa to vo vas berie, ale mne nikdy nie je luto penazi, ktore investujem do seba 😆

ema22270
13. máj 2024

Vies co, praveze stacilo mi raz. Dostat to potom dole je umenie. Mala som vzdy pevne nechty, takze mi to ani nechýba a ked chcem, tak si nalakujem. Ja sa neviem stotoznit s tym, ze to potom brusia dole z nechtov...

susano
15. máj 2024

Nedáva mi zmysel pravidelne navštevovať salón, ak to ľutujem. 😃 Ale ja teda som neľutovala nikdy a teraz, keď si ich robím sama doma, musím povedať, že som vôbec neľutovala investovať do všetkého príslušenstva, čo k tomu bolo potrebné. V salóne som sa väčšinou zmestila do 30€.

terilucc
16. máj 2024

Ahoj, ja chodím tiež každé 3 až 4 týždne, podľa toho či si ich nechám kúsok dlhšie alebo naopak ich trochu viac skrátim. Páči sa mi, že sú stále pekne upravené, navyše moje sa mi rýchlo lámali a nevedela som ich udržať dlhšie. Dávam si len gél lak na moje nechty a mám naozaj super nechtarku, ktorá nepoužíva hocičo, práve preto, aby nepoškodzovala zbytočne nechty. Skúsila som aj odvážnejšie farby aj jemné elegantné. Treba vyskúšať a sama sa rozhodneš. Platím 27€ a neľutujem nič pretože, je to chvíľka pre mňa 😉