icon

Objednávali ste niečo od Mikely na tvár?

nikuskaa92
Dnes o 07:27

Ahojte , nahodou neobjednaval niekto nieco od Mikely na tvar? Vo si o tom myslite moze to byt dobre? Vaham 🫣🤣

Objednávali ste niečo od Mikely na tvár?
anonym_181493
Dnes o 07:31

@nikuskaa92 si sa zblaznila? V zivote by som si nic nekupila z "produkcie" nejakej influencerky. Vsetko su to obycajne predrazene sracky

nikuskaa92
autor
Dnes o 07:36
@anonym_181493

@nikuskaa92 si sa zblaznila? V zivote by som si nic nekupila z "produkcie" nejakej influencerky. Vsetko su to obycajne predrazene sracky

@anonym_181493 dobre len aa pytam 😁 potrebujem nieco na tvar ale celu radu tak mi to prislo vhod

anonym_181493
Dnes o 07:38
@nikuskaa92

@anonym_181493 dobre len aa pytam 😁 potrebujem nieco na tvar ale celu radu tak mi to prislo vhod

@nikuskaa92 chod do dmky a kup si produkty balea. Vyrazne usetris a este to bude aj kvalitnejsie

nikuskaa92
autor
Dnes o 07:38
@anonym_181493

@nikuskaa92 chod do dmky a kup si produkty balea. Vyrazne usetris a este to bude aj kvalitnejsie

@anonym_181493 baleu urcite nechcem ale dakujem za tip 😊

babushkaem
Dnes o 07:45

nemusi to byt hned zle, ale tie produkty su zbytocne predrazene. v drogerii najdes to iste a za tretinovu cenu, podla zlozenia

anonym_786e3e
Dnes o 07:47

No ešte to tak ....ved to sú všetko klamári.....toj davala video ako si dáva tu kozmetiku a filter mala zapnutý.Akoze hľadaj v drogérii alebo inde určite nájdeš lepsie a za zlomok ceny

ivicatolic
Dnes o 07:52

@nikuskaa92 čistá pleť bude aj s detským mydielkom BUPI 😆😭😆 ale kto chce prevetrať peňaženku - nech sa páči 😁

anonym_1e630d
Dnes o 08:02

kto uvazuje o nakupoch produktov od takychto pofiderov, mal by mu byt odobraty OP

sissy27
Dnes o 08:04

@nikuskaa92 rozmýšľam - keď sa pozrieš na mikelu, ty by si chcela vyzerať ako ona? alebo čo ťa motivuje vôbec len uvažovať nad kúpou kozmetiky od nej?
Veď ona by mala byť "výkladnou skriňou" svojich produktov a teda nech sa na mňa nikto nehnevá, ale naozaj nemá peknú pleť a tvár.

anonym_7f5c69
Dnes o 08:07

Presné zlozenie existuje? podľa toho by som sa rozhodla

anonym_181493
Dnes o 08:20
@nikuskaa92

@anonym_181493 baleu urcite nechcem ale dakujem za tip 😊

@nikuskaa92 hlavne, ze chces prvotriedny ojeb od mikely 😅

malalienka85
Dnes o 08:34

tolko kozmetiky je na trhu a ty rozmyslas nad tymto.....ja neviem uš

nikuskaa92
autor
Dnes o 09:38

Boha pekne som sa opytala … dakujem neobjednavam…

nikuskaa92
autor
Dnes o 09:39
@anonym_1e630d

kto uvazuje o nakupoch produktov od takychto pofiderov, mal by mu byt odobraty OP

@anonym_1e630d oooo moja mila kolko by teda ten OP nemalo ;)

nikuskaa92
autor
Dnes o 09:40
@anonym_181493

@nikuskaa92 hlavne, ze chces prvotriedny ojeb od mikely 😅

Len som sa informovala ;)

nikuskaa92
autor
Dnes o 09:42
@malalienka85

tolko kozmetiky je na trhu a ty rozmyslas nad tymto.....ja neviem uš

@malalienka85 tak mi nieco porad

anonym_181493
Dnes o 09:48
@nikuskaa92

@anonym_1e630d oooo moja mila kolko by teda ten OP nemalo ;)

@nikuskaa92 to by bolo super

anonym_59907e
Dnes o 10:00

Mňa fascinuje ako sa ľudia nechajú oblbnúť a kupujú veci od influencerov, ja by som to ani zadarmo nechcela ako reálne vážne

miui
Dnes o 10:03
@nikuskaa92

@nikuskaa92 inak ta Balea nahodou vobec nie je na zahodenie, treba sa pozriet na zlozenie produktov a nie na znacku. Za malo penazi celkom vela muziky za mna

sissy27
Dnes o 11:03
@nikuskaa92

@nikuskaa92 ono záleží, akú máš pleť a čo od toho očakávaš. Mne napríklad ako skincare sedí Bioderma. Prípadne pozri niečo z kórejskej kozmetiky, to si ľudia veľmi chvália. A smelo choď do lekárne či kamennej predajne a vypýtaj si vzorky.
Pri týchto influproduktoch si zapamätaj jedno - ani jedna z nich nemá vzdelanie a možnosti na to, aby vyvinula nejaký produkt s vlastnou, originálnou receptúrou. Vždy im to niekto vyrába. A žiadna z nich, ani plačková, si nepostavila svoju vlastnú fabriku, aby vyrábala kozmetiku len pre ňu. Takže niekde si tie produkty objednali z nejakej ponuky a dali si spraviť akurát tak svoje etikety. Takže isto nájdeš úplne identický produkt, len s inou etiketou, za zlomok ceny.

malalienka85
Dnes o 11:58
@nikuskaa92

@nikuskaa92 si rocnik 92? aku mas plet?

malalienka85
Dnes o 11:59
@miui

@nikuskaa92 inak ta Balea nahodou vobec nie je na zahodenie, treba sa pozriet na zlozenie produktov a nie na znacku. Za malo penazi celkom vela muziky za mna

@miui suhlasim