Obočie mi nevydrží
Ahoj ženy, mám taký "problém", ale mať tak moje problémy 😁
Chodím k jednej pani na úpravu a farbenie obočia. Doteraz som bola veľmi spokojná, obočie urobila fakt krásne, nebolo mi ľúto ani peňazí, je drahšia, napriek tomu, že farba mi v koži vydržala cca dva týždne. Ale to je ok, mám mastnejší typ pleti a to všetko má na to vplyv.
Ale posledné tri razy som veľmi sklamaná. Neviem čo sa stalo, ale už mi obočie nerobí ako predtým, farba mi teraz naposledy vydržala pár dní na koži , vôbec nie je také pekné a výrazne ako predtým. Bola som tam napsoledy teraz 17. 7 a už mám iba nafarbene chĺpky, farba z kože zmizla...za tie peniaze je to fakt veľká bieda.
Pritom použila rovnakú farbu ako vždy a nechala to pôsobiť dosť dlho, rovnako ako predtým.
A teraz k otázke, myslíte si, že to robí schválne, aby som chodila častejšie alebo je to blbosť si to myslieť? Alebo zbytočne polemizujem..
@julia2002 ak odpadla pri natierani nenasilne, je to ok
@julia2002 tetovanie,rovnako ako aj microblading je do hlbsich vrstiev pokozky (tetovanie hlbsie ako microblading). To znamena,ze pigment mas hlavne vnutri a nie na povrchu a realne obocie uvidis az po par tyzdnoch,ked sa zacne dostavat na povrch. Aj preto sa korekcia robi az s nejakym odstupom. Neboj sa,aj ked teraz nevidis nic,kludne to moze este len vyjst na povrch. Sama som po microbladingu a odpadnutych chrastach mala lyse miesta. A potom sa to objavilo.
Neboj, bude to dobre, farba sa vyfarbi casom a co by chybalo sa dotetuje. Preto sa chodi na tu prvu opravu. Tamponom si farbu nezotrela, ved pri tetovani Ti vsetko zotierala tamponom. Len chrasty sa nemaju vylupovat, aby farbu z vnutra nevytrhli. Tamponom neutieraj, len priloz
@julia2002 neboj, ubehne to ako voda...
No fakt mať tvoje starosti...
@julia2002 nič v zlom🙂
@julia2002 niečo zostalo ale veľmi malo
@julia2002 neboj, robis to dobre