Obsah kozmetiky z rôznych obchodov
Ako to funguje ? Napr chcem si objednať krem Medicube a majú ho od Notina Hebe ale aj na Alegro, Tému a Shein to ako? Je obsah rovnaký? Nechápem to? Jasne ze ceny ine dokonca aj na rb ho predávajú v online videách
Temu a Shein sa v prípade kozmetiky oblúkom vyhýbaj, sú to všetko napodobneniny s bohvieakým nebezpečným zložením... už len tá cena by ti mala byť podozrivá. Pozri radšej seriózne stránky Notino/Cosibella/KSisters aj za cenu toho, že budeš platiť viac.
@anonym_90e4ae a Alegro?
@anonym_90e4ae a Alegro?
@anonym_autor na allegro sú neraz len resellers temu a sheinu, takže kozmetiku tam nie 🙂
@anonym_autor na allegro sú neraz len resellers temu a sheinu, takže kozmetiku tam nie 🙂
@anonym_02373a a odkiaľ.aby som mala záruku ze je originál vraj aj Notino nič moc
@anonym_02373a a odkiaľ.aby som mala záruku ze je originál vraj aj Notino nič moc
@anonym_autor za mňa hebe, ksisters, potom kamenné predajne s drogériou 🙂
@anonym_autor na Notino sa toho veľa rozpráva, ale je to príliš obrovská sieť na to, aby predávali fake. Notino má pobočky po celej EÚ, tak veľkej firme v toľkých krajinách by nejaký podvod neprešiel, isto by si to už niekto všimol 🙂 Fake si môže dovoliť predávať maličký predajca.

Temu a Shein sa v prípade kozmetiky oblúkom vyhýbaj, sú to všetko napodobneniny s bohvieakým nebezpečným zložením... už len tá cena by ti mala byť podozrivá. Pozri radšej seriózne stránky Notino/Cosibella/KSisters aj za cenu toho, že budeš platiť viac.