Odkiaľ objednať originálny parfém Dior Sauvage?
Ahojte, odkial objednavate parfemy? Chcela by som manzelovi kupit original dior sauvage. Predtym som skusila notino, elnino ale vobec nevydrzali tolko ako ked som kupila parfem na letisku. Dakujem za info🙂
Notino. Je to originál, odtial som objednala savuage. Si si nahovorila v hlave
@123kika1234 no urcite nenahovoría, menej vydrzal aj inak vonal
@123kika1234 notino? Nesranduj, vyprchá zachviločku.
Funn parfumérie
Fann,Marionaud, Douglas
Mas original > https://www.dior.com/en_sk/beauty/products/sauv...
Priamo z Dior objednaj, ja si Chanel takto objednávam priamo od nich a vždy to príde luxusne zabalené aj s viacerými vzorkami (ktoré sú tiež na výber).
Niche parfémy kupujem z Rafinad alebo niche-beauty.com.
@123kika1234 Notino sa vôbec netají tým, že parfémy objednáva z nevypredaných skladov po celom svete. Takže je normálne, že človek natrafí na parfém, ktorý bol zle skladovaný niekde pár rokov. To nie je nahováranie, to je verejná informácia priamo z Notina.
Dakujem 🙂🙂
@melanta môžem poprosiť zdroj?
@123kika1234 opýtaj sa vedenia Notino. Ale ak pôsobíš v kozmetickom sektore a tým nemyslím ako kozmetička, tak to už dávno vieš.
@melanta ale veď toto nie je odpoveď. 😂
Pracuje mi tam bratranec ako IT priamo v Brne a nič také nevie ani on.
@123kika1234 v poriadku.
@123kika1234 Hovorí sa tomu NOVÝ BATCH. Čím novší batch, tým menej ti vydrží, pretože EU...
Presne takto sa môj muž popálil v Notine.
Používa roky Sauvage,mal ešte zvyšok parfému vo flakóne a objednal z Notina novy-ulakomil sa na cenu.
Ak cuchate dve identické vône a sú diametrálne odlišné,niečo v poriadku nebude.Ak by som kupila vôňu 1.x,nemám šancu si to všimnúť.
Vôňu sme vrátili.
Nepochybujem,ze to bol originál,no zlomený.
Odvtedy si radšej priplatim.Ten parfém nie je zrovna nsjlacnejsi.

Nemecko,Spanielsko.