icon

Odličovací balzam

5. jan 2026

Ahojte, už dlho som si hľadala niečo na odličovanie a našla som odličovací balzam. Ako prvý krok večernej rutiny mi to veľmi vyhovuje. Samozrejme potom ešte nasleduje dočistenie pleti. Zatiaľ som si kúpila Balea odličovací balzam za 5 eur. Celkovo hodnotím fajn. Ale zaujal ma Geek nad Gorgeous, majú ho aj v DMke za necelých 15 eur. Máte s ním niekto skúsenosti?
Prípadne s iným odličovacím balzamom? Postrehla som ešte nejaký jeden - dva na trhu.

Ďakujem.

hopatko
5. jan 2026

Ja si opakovane uz mnohe roky kupujem od Clinique take the day off cleansing balm. A tiez od Emma Hardie cleansing balm, ten je ale omnoho drahsi, ale ta vona a konzistencia je uzasna.

biba_18
5. jan 2026

ten od clinic je dobrý a ja si pravidelne kupujem clean it zero od banila co. alebo all clean od heimish - podľa toho na ktoré je akcia

anonym_427b55
5. jan 2026

Olej by mal byť lepší skôr rozpúšťa makeup atď, doteraz som nepoužívala lebo si maľujem len obočie inak nič tak som používala len čistiaci gél a tvar rovno umyla. Ale odporučili mi toto

hopatko
5. jan 2026

Ja len pridam poznamku z mojej skusenosti, mam extra citlive oci a ten od heimish aj banila co. ma neskutocne stipali oci. Ale neteri, ktorej som to posunula nevadil vobec.

hopatko
5. jan 2026
@anonym_427b55

Olej by mal byť lepší skôr rozpúšťa makeup atď, doteraz som nepoužívala lebo si maľujem len obočie inak nič tak som používala len čistiaci gél a tvar rovno umyla. Ale odporučili mi toto

@anonym_427b55 olej nie je v nicom "lepsi", oba rovnako efektivne odlicuju, je to o preferencii. Ja pouzivam olej alebo balzam podla nalady.

hopatko
5. jan 2026

@anonym_autor a tiez mam doma z DMky Balea cleansing balm, je trosku hutnejsi na moj vkus, ale urobi presne to co ma.

biba_18
5. jan 2026

@hopatko no, mňa práveže neštípu 🙂

hopatko
5. jan 2026
@biba_18

@hopatko no, mňa práveže neštípu 🙂

@biba_18 co ti poviem, tiez som sa cudovala. Bohuzial, moje oci su nevyspitatelne 🙂

o__o
5. jan 2026

Ten geek je velmi fajn, opakovane kupujem

autor
5. jan 2026

Baby dominam tu Baleu a potom skusim ten Geek a porovnam. Dikicko

drews_beauty
5. jan 2026

Presne Balea a Geek som tu porovnávala 🙂