Odličovací balzam
Ahojte, už dlho som si hľadala niečo na odličovanie a našla som odličovací balzam. Ako prvý krok večernej rutiny mi to veľmi vyhovuje. Samozrejme potom ešte nasleduje dočistenie pleti. Zatiaľ som si kúpila Balea odličovací balzam za 5 eur. Celkovo hodnotím fajn. Ale zaujal ma Geek nad Gorgeous, majú ho aj v DMke za necelých 15 eur. Máte s ním niekto skúsenosti?
Prípadne s iným odličovacím balzamom? Postrehla som ešte nejaký jeden - dva na trhu.
Ďakujem.
ten od clinic je dobrý a ja si pravidelne kupujem clean it zero od banila co. alebo all clean od heimish - podľa toho na ktoré je akcia
Olej by mal byť lepší skôr rozpúšťa makeup atď, doteraz som nepoužívala lebo si maľujem len obočie inak nič tak som používala len čistiaci gél a tvar rovno umyla. Ale odporučili mi toto
Ja len pridam poznamku z mojej skusenosti, mam extra citlive oci a ten od heimish aj banila co. ma neskutocne stipali oci. Ale neteri, ktorej som to posunula nevadil vobec.
Olej by mal byť lepší skôr rozpúšťa makeup atď, doteraz som nepoužívala lebo si maľujem len obočie inak nič tak som používala len čistiaci gél a tvar rovno umyla. Ale odporučili mi toto
@anonym_427b55 olej nie je v nicom "lepsi", oba rovnako efektivne odlicuju, je to o preferencii. Ja pouzivam olej alebo balzam podla nalady.
@anonym_autor a tiez mam doma z DMky Balea cleansing balm, je trosku hutnejsi na moj vkus, ale urobi presne to co ma.
Ten geek je velmi fajn, opakovane kupujem
Baby dominam tu Baleu a potom skusim ten Geek a porovnam. Dikicko
Presne Balea a Geek som tu porovnávala 🙂

Ja si opakovane uz mnohe roky kupujem od Clinique take the day off cleansing balm. A tiez od Emma Hardie cleansing balm, ten je ale omnoho drahsi, ale ta vona a konzistencia je uzasna.