icon

Odporúčania na cenovo dostupné parfémy

27. jún 2025

Chcela by som sa inspirovat, co pouzivate vy. Ale prosim take cenovo dostupnejsie, do 50/70 eur. Davno, davno som bola team Chloe, predtym nez prisli repliky. Potom som presedlala na Moschino funny, milujem tu vonu, ale uz ju potrebujem prestriedat. Skusala som Avon - today, Cerutti, Salvatore Ferragamo - Incanto, Dolce Gabbana - Light blue, Boucheron- Quatre. Objednala som si Elizabeth Ardene - White tea. Neviem si najst svoju vonu. Tak sa chcem inspirovat, co pouzivate vy. Na co nedate dopustit?

adri266
27. jún 2025

Libre, My way, Voce Viva.
Odporucam ist do parfumerie a vyskusat si vone, alebo ja si zvyknem kupovat vzorky z notina alebo aj stadial z MK na skusku.

natalifatali
27. jún 2025

Armani My Way, z Avonu odporúčam Rebelku,
Betty Barclay, arabské parfumy=Lattafa, Paris Corner

autor
27. jún 2025
@natalifatali

Armani My Way, z Avonu odporúčam Rebelku,
Betty Barclay, arabské parfumy=Lattafa, Paris Corner

@natalifatali armani my way som zabudla, pekna vona, ale pre mna tazka. Ale super.

natalifatali
27. jún 2025

Tak potom ti nesadnú asi ani tie arabské. Ale pozri si ich, možno ťa zaujmú, majú rôzne. Taktiež ešte aj La Rive, cena super výdrž sa ale rovná cene.

gr3tch3n
27. jún 2025

Lanvin - eclat d'arpege
Versace - Versense alebo Bright crystal
DKNY - be delicious
Narciso Rodriguez - For her (edt aj edp) prípadne Pure Musk

maruska1125
2. júl 2025

Skus Farmasi, mame EDP vone,vydrzia. Kludne mi nalis sumromne spravu,poslem Ti zdarma vzorky😊

saxana000
2. júl 2025

Dior j'adore to je moj slavnostny.na bezny den mi staci aj toaletka z oriflame. robim s ludmi nepotrebujem im pokazde odpalit dekel ked okoko nich prejdem..