Odporúčania na kvalitnú farbu na vlasy
Ahojte,viete mi prosim.odporuciť nejaku kvalitnú farbu na vlasy(mimo bežne dostupných v drogérii)ktorá má vydrž aapoň.2 mesiace?Bežne mi farba vydrží tak mesiac,keď každý 2.deň zmývam vlasy,ďakujem.
Inoa je krásna,no olejová,niekomu nevydrží až tak dlho a najtrvacnejsia asi Majirel základná rada,glow rada je skôr ako silnejší toner.Pisem tieto dve ako naj pomer kvality,presnosti odtieňa a stavu vlasov/zloženia.
Záleží aj čím si umývaš vlasy, bežné šampóny ti vymyvaju farbu. Šampón má iné Ph ako kondicioner, kondicionér ti uzatvára vlas a tak isto aj maska.
@kubkovamama
@nika_val a neviete mi poradiť prosim ktory cca odtien sa podobá na nejakú tmavo hnedú farbu?Pozrela som vzorkovnik ale nejako sa nemozem z toho vysomarit,dakujem.
Tmavohnedu zalezi aký chces výsledok,cista hnedá napr.5.0 je velmi tmavá,ono je lepšie brat o odtieň nižšie ako sa ti páči.Takze ak chces tmavo hnedú,ber 6.0.Studene podtony sú N,1.,1.1.,1.2. Teplé 3,5. To číslo za tým základným prvým číslom je podtón. Takže studená hnedá 6.1,6.11,6.12. Tepla-čokoladova 6.3, do červena 6.3,6.5, mocha,kávová 6.8. Pieskové podtony 17 a 7,napr.6.7, studené dúhové 12,17. Ak ideš farbiť prvý krát,kúp iba základ a pol tuby podtonu. Nabudúce dáš menej,viac,alebo celú podľa výsledku. A developer stačí 1.7.
@kubkovamama fúha to je aka alchýmia 🥴 a nahodou nemaju aj nejake obrazkove ukazky?A co je prosim developer?Priznam sa ze zatial som kupovala len v drogerke take kde sa zmiesala tuba s tekutinou a finito.Takze v tomto sa moc nevyznam.
Developer je peroxid ale velmi nízky, pokiaľ nechceš zosvetlit tak ti to stačí, menej ničí vlasy.
Developer je ta gebuzinka co miesas s farbou z tej tuby 😁 a cim vyssie cislo tak je tam silnejsi peroxid ,aby chytila ta farba v pozadovanom odtieni aj tmavovlaskam 🙂 este ked je to aj 3%,tak v pohode. 6% uz vytahuje vlasy do svetlejsia 🙂
Ja mam skusenost s farbou Igora,super drzia a tu konkretne das na vahu a vazis 1:1. Napr. 50g farby a 50g tej vyvijacej emulzii 🙂
@minenkak ano dost rychlo sa bezne farby vymyvaju a ked mam uz aj obcas nejaky ten sedivy vlas v tmavohndej farbe,je to vidiet.Ja si musim vlasy umyvat obden.1.den umyjem,2.den dam suchy sampon a 3.den zase umyjem a atd.
Tak potom môžeš mať vlasy plné kondicionérov a masky,skús používať hĺbkovo čistiace šampóny https://www.svetkadernictva.sk/hlbkovo-cistiaci...
Ja osobne si farbim vlasy každé dva týždne,proste strašne rýchlo mi to vyrastá a vydno to
ja pouzivam farbu na vlasy od khadi, je to rastlinna farba a mne velmi sedi

Za mňa mon platin