icon

Odporúčania na LED masku na tvár

24. sep 2026

Ahojte, viete odporucit LED masku na tvar? Naj ked ju pouzivate dlhsie a vidite vysledky.
Dakujem

denisa_deniska
•
24. sep 2026

Veľmi som ju chcela, aj kvalitnejšiu som si chcela zaobstarať, že by som zainvestovala. Po všetkých možnych googleniach, hľadaniach, porovnávaniach, atď, som dospela k tomu, že to vôbec nie je tak úžasné, ako sa prezentuje. Je to doplnok k pravidelnému chodeniu ku kozmetičke, vhodnej kozmetike.. ale ak by som reálne nemala kam dávať peniaze, kúpila by som tú od envy. 🙂

anonym_638ec9
•
24. sep 2026

@anonym_autor Je to taká zbtočnosť, ako domáci jogurtovač, pletací stroj, odšťavovač či posilňovacia lavička do obývačky. Skončí to v skrini alebo pod posteľou v krabici.

anonym_08e828
•
24. sep 2026

ja mam Omnilux a som spokojná..

eli43
•
24. sep 2026
@anonym_08e828

@anonym_autor
@anonym_08e828 takisto. Neviem či tu tá téma minule nebola už.

autor
•
24. sep 2026
@denisa_deniska

Veľmi som ju chcela, aj kvalitnejšiu som si chcela zaobstarať, že by som zainvestovala. Po všetkých možnych googleniach, hľadaniach, porovnávaniach, atď, som dospela k tomu, že to vôbec nie je tak úžasné, ako sa prezentuje. Je to doplnok k pravidelnému chodeniu ku kozmetičke, vhodnej kozmetike.. ale ak by som reálne nemala kam dávať peniaze, kúpila by som tú od envy. 🙂

@denisa_deniska ku kozmeticke chodim, kozmetiku pouzivam. Cize ano, chcem to ako doplnok ku tomu vsetkemu

autor
•
24. sep 2026
@anonym_08e828

@anonym_08e828 dakujem pozriem

anonym_4593ab
•
24. sep 2026

Ja mam lumenluxe