Odporúčania na LED masku na tvár
Ahojte, viete odporucit LED masku na tvar? Naj ked ju pouzivate dlhsie a vidite vysledky.
Dakujem
@anonym_autor Je to taká zbtočnosť, ako domáci jogurtovač, pletací stroj, odšťavovač či posilňovacia lavička do obývačky. Skončí to v skrini alebo pod posteľou v krabici.
ja mam Omnilux a som spokojná..
@anonym_autor
@anonym_08e828 takisto. Neviem či tu tá téma minule nebola už.
Veľmi som ju chcela, aj kvalitnejšiu som si chcela zaobstarať, že by som zainvestovala. Po všetkých možnych googleniach, hľadaniach, porovnávaniach, atď, som dospela k tomu, že to vôbec nie je tak úžasné, ako sa prezentuje. Je to doplnok k pravidelnému chodeniu ku kozmetičke, vhodnej kozmetike.. ale ak by som reálne nemala kam dávať peniaze, kúpila by som tú od envy. 🙂
@denisa_deniska ku kozmeticke chodim, kozmetiku pouzivam. Cize ano, chcem to ako doplnok ku tomu vsetkemu
@anonym_08e828 dakujem pozriem
Ja mam lumenluxe

Veľmi som ju chcela, aj kvalitnejšiu som si chcela zaobstarať, že by som zainvestovala. Po všetkých možnych googleniach, hľadaniach, porovnávaniach, atď, som dospela k tomu, že to vôbec nie je tak úžasné, ako sa prezentuje. Je to doplnok k pravidelnému chodeniu ku kozmetičke, vhodnej kozmetike.. ale ak by som reálne nemala kam dávať peniaze, kúpila by som tú od envy. 🙂