icon

Odporúčania na saténové čiapky pre poškodené vlasy

kyra3
12. mar 2025

Ahojte, mám polodlhé vlasy poškodené po melíre. Nefarbím sa už 3 mesiace, čítala som však že saténová čiapka je super ale neviem ktorá. Máte skúsenosť?

janka_266
12. mar 2025

@kyra3 mám z aliexpresu, aj z overenej stránky pre kučeravé vlasy, obe mi padajú :D najlepše sa mi osvedčilo vlasy dať do vysokého voľného copu a seténová obliečka na vankúš

83lenka83
12. mar 2025

@kyra3 zničené vlasy neopravíš žiadnou čiapkou. Ak máš zničené vlasy po melírovani tak potrebuješ hlbkovú regeneráciu s nejakým plexom, ktorý obnovuje vlasové väzby . Tieto kúry sú dostupné len v salónoch ale fungujú. Som kaderníčka. Osobne používam hodvábnu obliečku na vankúš koli tomu aby sa mi zbytocne nešúchali vlasy a tým neoslabovali.

kyra3
autor
13. mar 2025

@83lenka83 ďakujem za odpoveď, áno to viem.že ich neopravím 🙂 Chcela by som len predísť ďalšiemu poškodeniu, a keďže sa v noci dosť prehadzujem, preto som myslela na čiapku. Kde ste kupovali saténovú obliečku? Ďakujem.

83lenka83
13. mar 2025

@kyra3 nie satenovu ale pravý hodváb. Už si presne nepamätám kde som kupovala ale je to dosť drahé. Dám Vám radu, lepšie je kúpiť si nejakú hodvabnu šatku hoci aj z druhej ruky a dať si ušiť z toho obliecku akú potrebujete, bude to oveľa menej nákladné.

kyra3
autor
15. mar 2025

@83lenka83 veľmi pekne ďakujem! 🙂