Odporučte kvalitný krycí makeup a influencera
Ahojte vedeli by ste mi orosim odporučiť nejaký ? Alebo nejaku influ ktorá sa tomu venuje a vedela by som si vyskladať poriadny makeup aj postup? 😃 akože maľovať sa viem len ja mám problém si nájsť / vyskladať produkty
Uvedom si ze velke firmy maju miliony USD vo vyvoji tak aby dokazali vyprdnut poriadny produkt co bude naozaj vyhovovat milionom ludi.
S tym ZIADEN influencer nedokaze konkurovat a preto musia robit iba ubohy teleshopping. Ta kvalita tam nikdy taka nebude ako ked za tym stoja milionove labaky.
Uvedom si ze velke firmy maju miliony USD vo vyvoji tak aby dokazali vyprdnut poriadny produkt co bude naozaj vyhovovat milionom ludi.
S tym ZIADEN influencer nedokaze konkurovat a preto musia robit iba ubohy teleshopping. Ta kvalita tam nikdy taka nebude ako ked za tym stoja milionove labaky.
@martinmmartin nemyslím, že autorka sa pýtala na infuencerský produkt, ale na niekoho kto dáva úprimne recenzie na produkty… ťažko tomu možno veriť, ale sú aj takí
@anonym_autor ja si rada pozerám videá od tinanate, hodnotí kozmetiku, ma aj liciace videá, pripadne Drews beauty
@martinmmartin nemyslím, že autorka sa pýtala na infuencerský produkt, ale na niekoho kto dáva úprimne recenzie na produkty… ťažko tomu možno veriť, ale sú aj takí
@anonym_0e8a82 áno lenže admin sprostý mi to prepísal jak vždy

Estee Lauder double wear