icon

Odporučte kvalitný krycí makeup a influencera

Dnes o 10:13

Ahojte vedeli by ste mi orosim odporučiť nejaký ? Alebo nejaku influ ktorá sa tomu venuje a vedela by som si vyskladať poriadny makeup aj postup? 😃 akože maľovať sa viem len ja mám problém si nájsť / vyskladať produkty

anonym_56a25f
Dnes o 10:33

Estee Lauder double wear

martinmmartin
Dnes o 11:43

Uvedom si ze velke firmy maju miliony USD vo vyvoji tak aby dokazali vyprdnut poriadny produkt co bude naozaj vyhovovat milionom ludi.
S tym ZIADEN influencer nedokaze konkurovat a preto musia robit iba ubohy teleshopping. Ta kvalita tam nikdy taka nebude ako ked za tym stoja milionove labaky.

anonym_0e8a82
Dnes o 12:06
@martinmmartin

Uvedom si ze velke firmy maju miliony USD vo vyvoji tak aby dokazali vyprdnut poriadny produkt co bude naozaj vyhovovat milionom ludi.
S tym ZIADEN influencer nedokaze konkurovat a preto musia robit iba ubohy teleshopping. Ta kvalita tam nikdy taka nebude ako ked za tym stoja milionove labaky.

@martinmmartin nemyslím, že autorka sa pýtala na infuencerský produkt, ale na niekoho kto dáva úprimne recenzie na produkty… ťažko tomu možno veriť, ale sú aj takí

striga8658
Dnes o 13:47

@anonym_autor ja si rada pozerám videá od tinanate, hodnotí kozmetiku, ma aj liciace videá, pripadne Drews beauty

autor
Dnes o 14:37
@anonym_0e8a82

@martinmmartin nemyslím, že autorka sa pýtala na infuencerský produkt, ale na niekoho kto dáva úprimne recenzie na produkty… ťažko tomu možno veriť, ale sú aj takí

@anonym_0e8a82 áno lenže admin sprostý mi to prepísal jak vždy