icon

Aký makeup je najlepší na akné?

11. mar 2026

Baby ? Aký makeup používate na akné ? Kedysi som použila Farmasi, ešte v takej fľaške s čiernym štupľom a acnecolor. No tento makeup sa mi minul a reku objednam ďalší, ale toto sú už nejaké iné, aj štupel je biely. No skúsila som a strašne mi šúpe sa tvar pod ním a robí mi strašne červené boľavé akné. Ráno som po noci v pohode a ako si ho dám ráno, cez deň hrôza, že sa hanbím.

mysicka36
11. mar 2026

Ja viem, že ťa to trápi. Ale neškodí make-up na akné? Bola si to riešiť na kožnom? Ja som s cérou bola a veru nič voľnopredajné jej nepomohlo až preliečenie zápalu u kožnej.

autor
11. mar 2026
@mysicka36

Ja viem, že ťa to trápi. Ale neškodí make-up na akné? Bola si to riešiť na kožnom? Ja som s cérou bola a veru nič voľnopredajné jej nepomohlo až preliečenie zápalu u kožnej.

@mysicka36 mám to vraj hormonálne, už som toľko doktorov, kozmetičiek a podobne pochodila, minula tisíce € a nič… a hej škodí, ale takto medzi ľudí nedokážem chodiť

anonym_29eece
11. mar 2026

@anonym_autor revlon colorstay, odporúčaný mojou kozmetičkou. Tiež mám hormonálne akné

autor
11. mar 2026
@anonym_29eece

@anonym_autor revlon colorstay, odporúčaný mojou kozmetičkou. Tiež mám hormonálne akné

@anonym_29eece a akú máš tvár, prosím ? Lebo ja mám takú zmiešanú, lícia a pri nose také suché, aj okolo úst na boku a bradu zase mastnú moc. Hlavne mám hormonálne akné pri ústach. Majú aj vzorky na vyskúšanie odtieňu ? Vďaka

anonym_29eece
11. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_29eece a akú máš tvár, prosím ? Lebo ja mám takú zmiešanú, lícia a pri nose také suché, aj okolo úst na boku a bradu zase mastnú moc. Hlavne mám hormonálne akné pri ústach. Majú aj vzorky na vyskúšanie odtieňu ? Vďaka

@anonym_autor tiež mám zmiešanú, hormonálne hlavne brada a krk. Fuha vzorky neviem, on sa niekdy predával v Dm no tam som ho dlho nevidela

veronika0310
12. mar 2026

Ahoj a skincare máš nejakú, najprv by trebalo vyriešiť to aby dostala pleť čo potrebuje. Hovoríš že je to hormonálne tak nemáš problém so štítnou? Ja som mala a mávala som extrémne akné. Teraz som na liekoch na štítnu a teda akné mám take že 1-2 male virazky za mesiac.

Skincare mám Farmasi. Ak by si chcela vedela by som ti poradiť aké krémy alebo séra by sa ti hodili. Kľudne píš správu

autor
12. mar 2026
@veronika0310

Ahoj a skincare máš nejakú, najprv by trebalo vyriešiť to aby dostala pleť čo potrebuje. Hovoríš že je to hormonálne tak nemáš problém so štítnou? Ja som mala a mávala som extrémne akné. Teraz som na liekoch na štítnu a teda akné mám take že 1-2 male virazky za mesiac.

Skincare mám Farmasi. Ak by si chcela vedela by som ti poradiť aké krémy alebo séra by sa ti hodili. Kľudne píš správu

@veronika0310 ďakujem, práveže mi od Farmasi odporučili radu Tea Tree, tak som nakúpila, začala používať a odvtedy sa mi to strašne zhoršilo a nemôžem si to dať naspäť dokopy.

veronika0310
12. mar 2026
@anonym_autor

@veronika0310 ďakujem, práveže mi od Farmasi odporučili radu Tea Tree, tak som nakúpila, začala používať a odvtedy sa mi to strašne zhoršilo a nemôžem si to dať naspäť dokopy.

@anonym_autor jasne rozumiem. Vieš mi napisat správu aby sme to tu nezaspamovali?