Odporučte kvalitný opaľovací krém pre exotické destinácie
Ahojte. Prosím vas, tie dievčatá ktoré cestujú do exotiky a majú overený kvalitný opaľovací krem, ktorý by ste odporučili? Ďakujem
@betulinka1
@sweet20 Ďakujem. A máte to overené aj naozaj v krajine kde je velmi silné to slnko?
@rutyruth určite + ja a syn citlivé pokozky. Napríklad ja Garnier, DM ani Niveu nemôžem. Lebo sme sa vzdy vyhádzali v kombinácii tieto značky + slaná voda + piesok. Čiže ja si už vzdy radšej priplatím. Keď nám došli, tak som kúpila vždy v miestnej lekárni. Ale tá citlivosť to je od pleti. Niekomu vyhovuje Nivea a v pohode s tou značkou dá aj Saharu.
@rutyruth vyskusaj kremy od WoodenSpoon. Citala som vela dobrych recenzii a minule leto som tiez sama skusala. Mali sme ho na Cypre a budem ho kupovat opat. https://www.bioruza.sk/p/opalovacie-telove-mlie..., A aj mangovy je fajn, prijemne vonia. Pozri aj ine stranky a maju ho aj v DM. Vyskusala som este SF30 (uhorka a malina), tiez som bola spokojna.
posledne roky kupujeme iba daylong a nic lepsie sme nemali a vyskusali sme ich hafo.
tuto znacku pouziva aj vela vrcholovych sportovcov. mozes precitat aj clanky na nete.
ja pouzivam 30 a na tvar a usi 50. je pravda, ze nie som velmi opaleny, ale neznasam to svrbenie po spaleni.
@rutyruth mne úprimne nepomáha , kupujeme 50 , vyskúšali sme rozne a teda nic okrem tieňa od 11-15 cca , a rukavy aj pri plavani , klobuk a ked ešte je clovek neopaleny , tak hned speceny..skuste sa teda hlavne vyvarovať tomu najsilnejsiemu slnku nech nemate pokazenu dovolenku tym , ze budete celi uboleni od specenia
Minulý rok sme prvýkrát vyskúšali Evy spf 50, nebola som ani opálená, nie to ešte spalena a to ja som vapenka. Nikto mi nechcel veriť, že som bola na dovolenke 😁
@rutyruth používam eucerin cena od 20€ ale pomáha. Ja mam alergiu na Slnko a jedine tento krém mi pomáha. V Jordánsku a v Egypte sme mali extremne teplo ,Slnko prazilo tak zamna je topka !
@brigitte93 ďakujem za tip 😊
@rutyruth Yver Rocher mam odskusanu 30tku. Na bezne opalovanie je fajn, ale nemam pocit, ze by to bolo dost vodeodolne. Plus, je parfumovany. Tuto znacku by som volila max. na Slovensko. Urcite kup radsej inu znacku, bud to Wooden spoon (vydrzi aj vodu, dobre sa rozotiera, nespalila som sa) alebo La Roche alebo Eucerin, Vichy... Moja dcera ma velmi citlivu pokozku, vsetko ju stipalo okrem toho Wooden Spoon. Ja som tiez casto mala alergicku reakciu pri opalovani a hoci som mala kvalitne, vodeoodolne kremy z lekarne, aj tak som sa pripiekla a vyhadzala.
Kup si tu daylog a tam si kup ich krem. V Thajsku ich 50tka bola top.

@rutyruth my používame roky Vichy 50 pri mori a nikdy sme nemali problém a ani žiadnu reakciu.