icon

Odporučte najlepšie šampóny proti lupinám

27. máj 2026

Poraďte dobrý šampón, ktorý vám pomohol. Cena nerozhoduje

sisska96
27. máj 2026

Ja používam roky Dixi

vikusjk
27. máj 2026

@anonym_autor dobra otazka, tiez ma zaujimaju odpovede. My sme pouzivali Head&shoulders, ale mne teda pomahal chvilu, potom uz nic. Teraz mame Dixi zihlavovy, tiez mi nepomaha. Dcere robi cajovnikovy Dixi dobre. Mne v minulosti pomohol Nizoral, ale ten sa nepouziva dlhodobo. Som zvedava na skusenosti inych

veselo_neveselo
27. máj 2026

Ducray, podla toho ake lupiny mas. Dolezite je aj zistit, preco mas lupiny?
Ja mam seborreu, ked to mam rozbehnute, tak vtedy pomaha Ducray. Nepouzivam ho stale.
Ako udrziavaci sampon striedam H&S a kupodivu garnier fructis proti lupinam, ktory ma vobec nedrazdi.
Este je fajn aj Eucerin, ten je naozaj jemnucny, nedrazdivy, ale skor ako prevencia presuseniu pokozky.

anonym_cb65a7
27. máj 2026

Poradím ti kyselinu glykolovu napríklad od the ordinary - glycolid acid. Raz som mala šampón od yves rocher - proti lupinam a lupiny mi zmizli po 2 umytiach. Bol naozaj veľmi dobrý. S head and shoulders mám veľmi zle skusenosti

esther100
27. máj 2026

Mne zaberá jedine Nizoral

anonym_fd7e77
27. máj 2026

na seboreu jedine vichy dercos

amalka07
27. máj 2026

Mne pomohol jedine Vichy Dercos, to je jediný, ktorý mi pomáha dlhodobo a nie len na krátko

sisska96
27. máj 2026
@vikusjk

@anonym_autor dobra otazka, tiez ma zaujimaju odpovede. My sme pouzivali Head&shoulders, ale mne teda pomahal chvilu, potom uz nic. Teraz mame Dixi zihlavovy, tiez mi nepomaha. Dcere robi cajovnikovy Dixi dobre. Mne v minulosti pomohol Nizoral, ale ten sa nepouziva dlhodobo. Som zvedava na skusenosti inych

@vikusjk z nizoralu sa vráti potom ešte viac

nikha2809
27. máj 2026

Mužovi pomáha Matirya