Odporučte najlepšie šampóny proti lupinám
Poraďte dobrý šampón, ktorý vám pomohol. Cena nerozhoduje
@anonym_autor dobra otazka, tiez ma zaujimaju odpovede. My sme pouzivali Head&shoulders, ale mne teda pomahal chvilu, potom uz nic. Teraz mame Dixi zihlavovy, tiez mi nepomaha. Dcere robi cajovnikovy Dixi dobre. Mne v minulosti pomohol Nizoral, ale ten sa nepouziva dlhodobo. Som zvedava na skusenosti inych
Ducray, podla toho ake lupiny mas. Dolezite je aj zistit, preco mas lupiny?
Ja mam seborreu, ked to mam rozbehnute, tak vtedy pomaha Ducray. Nepouzivam ho stale.
Ako udrziavaci sampon striedam H&S a kupodivu garnier fructis proti lupinam, ktory ma vobec nedrazdi.
Este je fajn aj Eucerin, ten je naozaj jemnucny, nedrazdivy, ale skor ako prevencia presuseniu pokozky.
Poradím ti kyselinu glykolovu napríklad od the ordinary - glycolid acid. Raz som mala šampón od yves rocher - proti lupinam a lupiny mi zmizli po 2 umytiach. Bol naozaj veľmi dobrý. S head and shoulders mám veľmi zle skusenosti
na seboreu jedine vichy dercos
Mne pomohol jedine Vichy Dercos, to je jediný, ktorý mi pomáha dlhodobo a nie len na krátko
@anonym_autor dobra otazka, tiez ma zaujimaju odpovede. My sme pouzivali Head&shoulders, ale mne teda pomahal chvilu, potom uz nic. Teraz mame Dixi zihlavovy, tiez mi nepomaha. Dcere robi cajovnikovy Dixi dobre. Mne v minulosti pomohol Nizoral, ale ten sa nepouziva dlhodobo. Som zvedava na skusenosti inych
@vikusjk z nizoralu sa vráti potom ešte viac

Ja používam roky Dixi