icon

Olaplex - skúsenosti

lara8888
3. jún 2023

Ktoré produkty sa oplatia? Zregeneruje vysušené vlasy? Aké máte skúsenosti?

miriam_s
3. jún 2023

Mne osobne veľmi pomohol, mala som suché polámané vlasy po odfarbovaní…

miriam_s
3. jún 2023

Mala som 3+4+5

scorpionflower1
3. jún 2023

@lara8888 Mne nijak vyrazne nepomohol. Viac mi pomohol Keratin od Dr. Santé co maju v Tete.

mamamasama
3. jún 2023

K18 tromfol v mojom pripade aj roky pouzivany Olaplex

lara8888
autor
3. jún 2023

@scorpionflower1 toto som mala a teda mne nesadol

lara8888
autor
3. jún 2023

@miriam_s a ako rýchlo bolo vydno nejakú zmenu?

lara8888
autor
3. jún 2023

@mamamasama ktoré produkty od nich prosím?

mamamasama
3. jún 2023

@lara8888 len jeden. Vola sa to K18. Je to bezoplachova maska. A ta, co urobi s vlasmi. 👌👌👌👌

grilazka
3. jún 2023

Ja som tiež rozmýšľala, že vyskúšam,až kým som nečítala toto: Produkty značky Olaplex spôsobujú vypadávanie vlasov a niekoľko ďalších problémov s vlasmi a s pokožkou hlavy. Tvrdí to 28 žien, ktoré podali hromadnú žalobu.

miriam_s
3. jún 2023

@grilazka hm je to dosť individuálne, s kozmetikou všeobecne… a tam to bolo podľa mňa dosť cez, veď keď mi nejaký produkt nerobí dobre, zistím to pomerne rýchlo tak to predsa nepoužívam a vyriešené 🤷🏻‍♀️ tiež som nepozdávala žalobu na firmu keď mi nesadol kozmetický produkt a robil pokožke zle 🤦🏽‍♀️ produkt ktorý sadne 100% ľudom neexistuje … tu sa urobilo hlučné haloo ale podobná situácia mohla byt a určite sa aj stala s milión ďalšími produktami len o tom nevieš

merlinja
3. jún 2023

@grilazka no tak 28 žien a tisícky ďalších, čo si ho chvália. Neporovnávala by som a neverila všetkému, čo sa píše.

@lara8888 mala som 3 - kúra, 4 - šampón, 5- kondicionér a 8 - olej, ja osobne som zmenu tiež nevidela. Rozmýšľala som aj nad tou K18, ale neviem, zas asi zbytočné peniaze. Vlas po vyrastení je už v podstate mŕtvy, ak je poškodený nejak extra ho neozdravíš. Teraz dávam pozor a vždy po umytí dávam kondicionér aby vlas uzavrel. A pred tým si dám masku - také malé vrecúška z DM, za mňa super. Aj keď teda k mojim zdravým vlasom spred cca 2 rokov majú ďaleko.

grilazka
3. jún 2023

@miriam_s Tak, ale má zregenerovať vlasy a mám si ja niečo drahé kúpiť a zistiť,že mi z toho vlasy vypadávajú.... Veď si kúp čo ti pasuje, ja som napísala svoj názor.

mamamasama
3. jún 2023

@merlinja K18. Pred. Po jednom použití a po 7. Mŕtvy vlas, ale dokázalo to toto.

mamamasama
3. jún 2023

@grilazka a vies preco? Lebo pouzivali fejky z Amazon a Aliexpres. Skus si na Ali napisat do vyhladavania Olaplex. Original je super. Fejk naprd.

lara8888
autor
3. jún 2023

@grilazka vlasy mi môžu vypadať aj z Balea, lupiny môžem mať aj zo syoss, suché ich môžem mať aj z kerastase….toto je tak veľmi individuálne a hlavne keď vidim že niečo nepasuje tak to nepoužívam ďalej, na olaplex je milión dobrých recenzií a 28 zlých…na baleu milión zlých a 28 dobrých a i tak tu baleu aj olaplex stále niekto používa, to len ako príklad tie značky
Mňa len zaujíma či žienka so suchými vlasmi čo kúpili olaplex postrehli nejaké zlepšenie vlasov a to vše

miriam_s
3. jún 2023

@lara8888 už po prvom použití boli lepšie na dotyk, oveľa menej krepovite… postupne mi dorástli vlasy nelámali sa ďalej tak sa dali do normálu

lara8888
autor
3. jún 2023

@mamamasama a ako to prosím používaš? Necháš na mokrých vlasoch pár minút a zmyješ alebo ako “zábal”?

mamamasama
3. jún 2023

@lara8888 umyjes vlasy a aplikujes to. Hotovo. Pri Olaplexe mi to trvalo dlho. Najprv 0, potom 3. Potom 4,5. Olej a 9 mi nesadli.

77katarina
4. jún 2023

Dievčatá ja som Olaplex malá iba ten, čo sa používa v kaderníctve a pridáva sa do farby pri farbení vlasov. 3x som bola na farbení vlasov a vždy mi ho zamiešala do farby. Mne sa zdá, že mi aj trošku pomohol. Len ja mám kučeravé a dosť suché vlasy a vraj Olaplex nie je vhodný na takýto druh vlasov, ale ja som to riskla a myslím, že som aj dobre urobila. Tento Olaplex, čo sa aplikuje do farby a následne sa zafarbia vlasy sa vraj môže použiť iba 3 x po sebe a potom sa má spraviť 4-6 mesačná prestávka ( tak mi hovorila kaderníčka).

domiklik
4. jún 2023

@grilazka olaplex patrí do rúk profesionálov, nie laikov

grilazka
4. jún 2023

@domiklik určite všetci,čo používajú Olaplex sú profesionáli 😄 Snáď tomu neveríš.

domiklik
4. jún 2023

@grilazka samozrejme, že tomu neverím... Len potom nech neplaču ze majú hlavu ako ošťaty pes, keď polovica si to nakyda hlavu bez prečítania návodu, alebo si to objedná z eshopu s kozmetikou po záruke, takže tak...

mbta
19. jún 2023

olaplex za mna zatial to najlepsie,pouzivam ho uz cca rok,osvedcila sa mi kura 1krat tyzdenne a to vodicka cislo 0..nastriekat na suche vlasy,nechat presne 10 minut posobit,potom rozotriet balzam c.3,cim dlhsie nechate,tym lepsie..najmenej aspon polhodinka..ja si necham celu noc,rano zmyjem samponom a kondicionerom cislo5..sampon pouzivam svoj revalid,nemusi byt cela rada rovnaka

edrienka
7. máj 2024

Ahoj prosím ta tu poslednú fotku vlasou máš z k18?ci olaplex?až tak ty to pomohlo?ja mam hrubý suchý extremne poskodene vlasy a už neviem čo s nimi ani mi nerastu