Opaľovacie krémy a rosacea
Ahojte myslite že tento opaľovací krem je v pohode na tvar s miernou rosaceou ? Máte skúsenosti ?
A ten druhý s bronzerom neviem či to má nejaky efekt, by som chcel použiť na telo mám bledsiu pokožku a chcel by som sa viac do hneda opalit.

Ahoj, nemyslím se že zrovna tieto krémy sú vhodne na tvar s rosaceou, ja ju mám tiež a používam kremy s faktorom z lekárne určené na náš tip pleti.
@barborka2708 napr ?
@zdeno525 určite nie z takého obchodu. Kúpte si z lekárne
@zdeno525 určite nie z takého obchodu. Kúpte si z lekárne
@natalifatali ale na telo nemôžem ?
@natalifatali ale na telo nemôžem ?
@zdeno525 na telo môžte ak ho nemáte citlivé. Ale na tvár určite niečo z tých značiek čo spomínala Barbora
@zdeno525 na telo môžte ak ho nemáte citlivé. Ale na tvár určite niečo z tých značiek čo spomínala Barbora
@natalifatali môže byť aj to čo som vysie poslal ?
@natalifatali môže byť aj to čo som vysie poslal ?
@zdeno525 no je to pre deti ale tak môžte skúsiť
@zdeno525 no je to pre deti ale tak môžte skúsiť
@natalifatali práve preto by to malo byť ešte jemnejšie na tvar keďže je to pre deti či ?
@natalifatali práve preto by to malo byť ešte jemnejšie na tvar keďže je to pre deti či ?
@zdeno525 ano
La roche cica plast + 50 spf. To je doporucene od onko koznej lekarky. A samozrejme, neopalovat sa
La roche cica plast + 50 spf. To je doporucene od onko koznej lekarky. A samozrejme, neopalovat sa
@mk1111111111 tak ale na dovolenke sa slnku nevyhnete 🙂 preto nejakú ochranu spf chcem dať aj keď sa kúpete tak sa opalite, ale vyslovene tvar opaľovať nejdem aj keď telo budem chcieť tak tvar si budem chrániť niečim

Ahoj, nemyslím se že zrovna tieto krémy sú vhodne na tvar s rosaceou, ja ju mám tiež a používam kremy s faktorom z lekárne určené na náš tip pleti.