Opaľovacie krémy pre najmenšie deti
Aky opalovaci krem 50, pouzuvate pre najmensie deti?
WoodenSpoon, LaRoche, Bioderma?
La roche a bioderma, ale od týchto dvoch značiek máme väčšinu kozmetiky doma nie len pre deti 🙂
Je mi jedno aka značka, pokial je mineralny
Bioderma
Woodenspoon sa mi celkom pacil, ale tak lahko sa podla mna nerozotiera, bol mastny a az tak nechrani. Solar Tea je jedna katastrofa. Este Dulcia bola fajn, co sa ochrany tyka, ale mala v sebe take zrniecka akoby nerozmiesane, toho zinku. Co ja viem, za tie peniaze to mohlo byt aj lepsie.
Teraz som v akcii kupila obycajnu Biodermu, nie mineralny filter, ale chemicky. Pre vacsie deti a k moru, na istotu. A pre najmensich s tym mineralnym filtrom, ale to je 75 ml a ta cena 😳. My sa s muzom napatlame asi s Garnierom. No by som sa nedoplatila pre vsetkych to naj, co by som chcela a muza to ani nebavi tie mineralne rozotierat, skoro 2 metrovy chlap 🤭. Nastastie on ma dobru kozu, narozdiel odo mna a 2 deti. Najstarsi ma daku alergiu na slnko po covide, ale iba na krku sa mu to objavuje, ked zacne viac slnko svietit na jar. Potom to zmizne.
Vlani sme mali La Roche a super bol. Prvé leto, keď mal syn len pár mesiacov, som párkrát použila Weledu (keď bol syn v nosiči a nedalo sa úplne vyhnúť slnku), ale zle sa to rozotieralo a to ja neznášam.
Naif
Bioderma pre deti, 200 ml kúpiš v akcii za 15 eur. Ladí al je tiež ôk, je to taka nemecká značka.
Prve sme mali LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatrics - vyslovene tak, ze nozicky trcia z kocika/nosica/v autosedacke na neho pali slnko atd. Potom ja neviem cca od 10-12m uz fungujeme s EVY penou (netreba tak casto reaplikovat)
Pre uplne najmensie(od 6-12 mesiacov) la roche a teraz kludne baleu pre deti nad rok
Mali sme Biodermu aj Avene a rovnako poslúžil aj opaľovací krém dr max ...

WoodenSpoon - ľahko sa rozotiera a neškodí na rozdiel od bežných opaľovacích krémoch plných chemikálií. Mali sme ešte Weledu, ale tá sa ťažko rozotierala, boli sme z nej bieli ako 👻.