icon

Opaľovanie so SPF 50

3. máj 2025
biba_18
3. máj 2025

mňa opáli. či teba to netuším 🤷‍♀️

mimirka32
3. máj 2025

Mna aj spali s spf50, ked si nedam pozor

jesenzima
3. máj 2025

Mňa opáli cez 50 na tele, ale na tvári nie 😀

mimka1402
3. máj 2025

Radšej zdravé telo svetlej pokožky s spf50, než spálené bez spfka 🙂

simsalabim
3. máj 2025

Mna vie aj spalit, ak som cely den von a nenatriem sa znovu.

slavomira236
3. máj 2025

Mna ani velmi neopali deti aj spali..

slavomira236
3. máj 2025

Ked odes na dovolenku ber na prve 2 dni 50 tku potom mensi faktor

isis234
3. máj 2025

Mňa neopáli.. s spf 30 ano, Každý sme iný. Opalujem sa postupne. Nespálim sa

tenerifka
3. máj 2025

Vyskusaj.
Ja pouzivam 50 na tvar a 30 na telo, ale nevystavujem sa priamemu slnku od cca 12 do 15,00, max. co prebehnem do mora po plazi.A opali ma, ale nespali.

marcellka32
3. máj 2025

dnešné slnko je veľmi silné, ...a bude horšie,ja používam poctivo spf50, nechcem byť spálená ani opálená

autor
3. máj 2025

Ďakujem. Ide o to že som strašne bledá keďže som 2 roky na md a moc s malým nechodím na priame slnko ale chcem sa opalit kus s tým že nedokaličím pokožku

tenerifka
3. máj 2025

Tak 50…,najma na tvar. A mimo obednych hodin. Ja zijem na Kanarskych, koza je uz zvyknuta, ale ak idem na plaz, minimalne 30-tka na telo, 50-tka na tvar

mimka1402
3. máj 2025

Odporúčam radšej samoopalovak, riešim to takto 🙂

veselo_neveselo
3. máj 2025

Kazde opalenie ti nici pokozku. Zdrave opalovanie neexistuje.

anavixy
3. máj 2025

Ked sa chces trochu opalit a nedokalicit pokozku, pouzi kvalitny samoopalovaci krem - jednoduche.

autor
3. máj 2025
@anavixy

Ked sa chces trochu opalit a nedokalicit pokozku, pouzi kvalitny samoopalovaci krem - jednoduche.

@anavixy a čo mám v kuse chodiť v tieni? Veď slnko je zdravé. V určitom množstve

anavixy
3. máj 2025

No nie v tieni, ale mas vkuse mat na sebe spf 50 (na tvari) a nie tak, ze rano sa natries a cely den si na slnku, ale pekne dokladne reaplikovat. Ved ty riesis, ci sa s spfkom opalis a neznicis si kozu, tak riesenim je pouzit samoopalovak a chodit von s spfkom 🤷🏻‍♀️ vit D sa zo slnka tvori aj cez spfko, toho sa neboj

pralinka86
3. máj 2025

Ak si velmi bleda, tak hranica medzi opalenim a spalenim moze byt velmi tenka a hlavne nebude sa ti to zdat v tej chvíli.. takze kremuj, nebudes bleda ako stena do konca leta, urcite sa to zjemni

cukroska
3. máj 2025

Za mňa nie, ani pri mori.

trisha_r
4. máj 2025

Videla si ako chodia Japonky a prečo majú mladú pleť? Stále chodia zahalené a s klobúkom, nikdy sa neopaľujú ani nevypekaju. Ja som za svoju hlúposť zaplatila a mám na tvári slnečné škvrny ktoré nezmiznú ani laserom. Odvtedy mám stále na tvári spf50 a bez klobúka sa von ani nehnem. Ale každému čo jeho je.

autor
4. máj 2025
@trisha_r

Videla si ako chodia Japonky a prečo majú mladú pleť? Stále chodia zahalené a s klobúkom, nikdy sa neopaľujú ani nevypekaju. Ja som za svoju hlúposť zaplatila a mám na tvári slnečné škvrny ktoré nezmiznú ani laserom. Odvtedy mám stále na tvári spf50 a bez klobúka sa von ani nehnem. Ale každému čo jeho je.

@trisha_r dobre, netreba robiť zo slnka strašiak

tianna
4. máj 2025

Pri kréme sa neopalim absolútne, môžem byť na slnku aj celý deň 🤣

alexanderkovacs
4. máj 2025

Nechpem ludi ktory opaluju. Kolko sa da som v tieni aj na kupaliskach. Doma na bazen dam tienidlo ked idem do vody s dcerou. Nechapem preco nicia ludia, hlavne zeny svojubpokozku. A 40 maju znicenu pokozku ako moja babka.

alexanderkovacs
4. máj 2025

Netreba robit strasiaka. Ale naschval aby ste boli o par odtienov tmavsie sa neploplati znicit kozu. Majte sa radi aj tak ked mate svetlu..

maya_hi
5. máj 2025

Tak buď sa chceš opaľovať, alebo chrániť 😏 Ak chceš aby ťa opálilo, namaž sa jedným z tých zázrakov ktoré sa teraz predávajú a sú vlastne bez SPF alebo ničím a hotovo