Opaľovanie so SPF 50
Mna aj spali s spf50, ked si nedam pozor
Mňa opáli cez 50 na tele, ale na tvári nie 😀
Radšej zdravé telo svetlej pokožky s spf50, než spálené bez spfka 🙂
Mna vie aj spalit, ak som cely den von a nenatriem sa znovu.
Mna ani velmi neopali deti aj spali..
Ked odes na dovolenku ber na prve 2 dni 50 tku potom mensi faktor
Mňa neopáli.. s spf 30 ano, Každý sme iný. Opalujem sa postupne. Nespálim sa
Vyskusaj.
Ja pouzivam 50 na tvar a 30 na telo, ale nevystavujem sa priamemu slnku od cca 12 do 15,00, max. co prebehnem do mora po plazi.A opali ma, ale nespali.
dnešné slnko je veľmi silné, ...a bude horšie,ja používam poctivo spf50, nechcem byť spálená ani opálená
Ďakujem. Ide o to že som strašne bledá keďže som 2 roky na md a moc s malým nechodím na priame slnko ale chcem sa opalit kus s tým že nedokaličím pokožku
Tak 50…,najma na tvar. A mimo obednych hodin. Ja zijem na Kanarskych, koza je uz zvyknuta, ale ak idem na plaz, minimalne 30-tka na telo, 50-tka na tvar
Odporúčam radšej samoopalovak, riešim to takto 🙂
Kazde opalenie ti nici pokozku. Zdrave opalovanie neexistuje.
Ked sa chces trochu opalit a nedokalicit pokozku, pouzi kvalitny samoopalovaci krem - jednoduche.
Ked sa chces trochu opalit a nedokalicit pokozku, pouzi kvalitny samoopalovaci krem - jednoduche.
@anavixy a čo mám v kuse chodiť v tieni? Veď slnko je zdravé. V určitom množstve
No nie v tieni, ale mas vkuse mat na sebe spf 50 (na tvari) a nie tak, ze rano sa natries a cely den si na slnku, ale pekne dokladne reaplikovat. Ved ty riesis, ci sa s spfkom opalis a neznicis si kozu, tak riesenim je pouzit samoopalovak a chodit von s spfkom 🤷🏻♀️ vit D sa zo slnka tvori aj cez spfko, toho sa neboj
Ak si velmi bleda, tak hranica medzi opalenim a spalenim moze byt velmi tenka a hlavne nebude sa ti to zdat v tej chvíli.. takze kremuj, nebudes bleda ako stena do konca leta, urcite sa to zjemni
Za mňa nie, ani pri mori.
Videla si ako chodia Japonky a prečo majú mladú pleť? Stále chodia zahalené a s klobúkom, nikdy sa neopaľujú ani nevypekaju. Ja som za svoju hlúposť zaplatila a mám na tvári slnečné škvrny ktoré nezmiznú ani laserom. Odvtedy mám stále na tvári spf50 a bez klobúka sa von ani nehnem. Ale každému čo jeho je.
Videla si ako chodia Japonky a prečo majú mladú pleť? Stále chodia zahalené a s klobúkom, nikdy sa neopaľujú ani nevypekaju. Ja som za svoju hlúposť zaplatila a mám na tvári slnečné škvrny ktoré nezmiznú ani laserom. Odvtedy mám stále na tvári spf50 a bez klobúka sa von ani nehnem. Ale každému čo jeho je.
@trisha_r dobre, netreba robiť zo slnka strašiak
Pri kréme sa neopalim absolútne, môžem byť na slnku aj celý deň 🤣
Nechpem ludi ktory opaluju. Kolko sa da som v tieni aj na kupaliskach. Doma na bazen dam tienidlo ked idem do vody s dcerou. Nechapem preco nicia ludia, hlavne zeny svojubpokozku. A 40 maju znicenu pokozku ako moja babka.
Netreba robit strasiaka. Ale naschval aby ste boli o par odtienov tmavsie sa neploplati znicit kozu. Majte sa radi aj tak ked mate svetlu..
Tak buď sa chceš opaľovať, alebo chrániť 😏 Ak chceš aby ťa opálilo, namaž sa jedným z tých zázrakov ktoré sa teraz predávajú a sú vlastne bez SPF alebo ničím a hotovo

mňa opáli. či teba to netuším 🤷♀️