icon

Oplatí sa investovať do brazílskeho keratínu?

lenkanelkalenka
1. sep 2025

Dobrý deň, podľa vašich skúseností. Oplatí sa to za tú cenu? Koľko vám to vydržalo. Dakujem

guudy
1. sep 2025

@lenkanelkalenka konzultovane s kadernickou. Je to blbost, ta chemia ti iba obali vlas a ten pod tou vrstvou trpi. Cez keratin poriadne neprenikne starostlivost o vlas, cize tvoj vlas cely cas trpi a nici sa. Keratin je uz roky znamy ako blbost na entu ;)

anonym_d7e4c9
1. sep 2025

@lenkanelkalenka nie vlasy som mala pekne do prvého umytia

mimikarol
1. sep 2025

Mňa od toho kaderníčka odhovárala

lucia13022023
1. sep 2025

Sestra bola, ma krásne, dlhé, čierne vlasy, zaplatila 250€ a vlasy mala pekne do prvého umytia, plus sa jej zhoršila kvalita a ze strašne smrdeli, aj po niekoľkých razoch umytia

viktoriaandrascik
1. sep 2025

Určite nie, je to blbosť

anonym_5b6ba8
1. sep 2025

Chujovina. A to ti povie každá dobrá kaderníčka.

anonym_d031c5
1. sep 2025

@lenkanelkalenka keratín by som si nikdy nedala, ale mala som bioplastiku a nanoplastiku a to je pecka bio mi vydržala cca 7 mesiacov a nano ešte stále drží

nyusika
1. sep 2025

kazda dobra kadernicka ti povie, ze to nici vlasy.

anonym_d7e4c9
1. sep 2025
@anonym_d031c5

@lenkanelkalenka keratín by som si nikdy nedala, ale mala som bioplastiku a nanoplastiku a to je pecka bio mi vydržala cca 7 mesiacov a nano ešte stále drží

@anonym_d031c5 koľko ta to vyšlo a aká je starostlivosť o vlasy? Chcela si to kvôli nárovnaniu?

anonym_d031c5
1. sep 2025
@anonym_d7e4c9

@anonym_d031c5 koľko ta to vyšlo a aká je starostlivosť o vlasy? Chcela si to kvôli nárovnaniu?

@anonym_d7e4c9 veľa záleží od hustoty a dĺžky vlasov bioplastika ma vyšla okolo 180€ nanoplastika 260€ a išlo mi len o rovné vlasy žehlila som si pred tým od 16 rokov na 200 a viac stupňov vlasy.
Odkedy mám túto procedúru stačí mi po umyti vlasov vyfenovať a sú krásne ako keby som si ich žehlila. Čo sa týka starostlivosti nič špeciálne akurát používam prípravky bez sulfátov a parabénov nieje to nutnosť,ale bolo mi to odporúčané.

anonym_d7e4c9
1. sep 2025
@anonym_d031c5

@anonym_d7e4c9 veľa záleží od hustoty a dĺžky vlasov bioplastika ma vyšla okolo 180€ nanoplastika 260€ a išlo mi len o rovné vlasy žehlila som si pred tým od 16 rokov na 200 a viac stupňov vlasy.
Odkedy mám túto procedúru stačí mi po umyti vlasov vyfenovať a sú krásne ako keby som si ich žehlila. Čo sa týka starostlivosti nič špeciálne akurát používam prípravky bez sulfátov a parabénov nieje to nutnosť,ale bolo mi to odporúčané.

@anonym_d031c5 to je super, tiež by som. Chcela rovné ale žehlička hrozne ničí vlasy. Predstava je stejna, vlasy vyfenivat a vlasy mat rovne