Oplatí sa investovať do brazílskeho keratínu?
Dobrý deň, podľa vašich skúseností. Oplatí sa to za tú cenu? Koľko vám to vydržalo. Dakujem
@lenkanelkalenka nie vlasy som mala pekne do prvého umytia
Mňa od toho kaderníčka odhovárala
Sestra bola, ma krásne, dlhé, čierne vlasy, zaplatila 250€ a vlasy mala pekne do prvého umytia, plus sa jej zhoršila kvalita a ze strašne smrdeli, aj po niekoľkých razoch umytia
Určite nie, je to blbosť
Chujovina. A to ti povie každá dobrá kaderníčka.
@lenkanelkalenka keratín by som si nikdy nedala, ale mala som bioplastiku a nanoplastiku a to je pecka bio mi vydržala cca 7 mesiacov a nano ešte stále drží
kazda dobra kadernicka ti povie, ze to nici vlasy.
@lenkanelkalenka keratín by som si nikdy nedala, ale mala som bioplastiku a nanoplastiku a to je pecka bio mi vydržala cca 7 mesiacov a nano ešte stále drží
@anonym_d031c5 koľko ta to vyšlo a aká je starostlivosť o vlasy? Chcela si to kvôli nárovnaniu?
@anonym_d031c5 koľko ta to vyšlo a aká je starostlivosť o vlasy? Chcela si to kvôli nárovnaniu?
@anonym_d7e4c9 veľa záleží od hustoty a dĺžky vlasov bioplastika ma vyšla okolo 180€ nanoplastika 260€ a išlo mi len o rovné vlasy žehlila som si pred tým od 16 rokov na 200 a viac stupňov vlasy.
Odkedy mám túto procedúru stačí mi po umyti vlasov vyfenovať a sú krásne ako keby som si ich žehlila. Čo sa týka starostlivosti nič špeciálne akurát používam prípravky bez sulfátov a parabénov nieje to nutnosť,ale bolo mi to odporúčané.
@anonym_d7e4c9 veľa záleží od hustoty a dĺžky vlasov bioplastika ma vyšla okolo 180€ nanoplastika 260€ a išlo mi len o rovné vlasy žehlila som si pred tým od 16 rokov na 200 a viac stupňov vlasy.
Odkedy mám túto procedúru stačí mi po umyti vlasov vyfenovať a sú krásne ako keby som si ich žehlila. Čo sa týka starostlivosti nič špeciálne akurát používam prípravky bez sulfátov a parabénov nieje to nutnosť,ale bolo mi to odporúčané.
@anonym_d031c5 to je super, tiež by som. Chcela rovné ale žehlička hrozne ničí vlasy. Predstava je stejna, vlasy vyfenivat a vlasy mat rovne

@lenkanelkalenka konzultovane s kadernickou. Je to blbost, ta chemia ti iba obali vlas a ten pod tou vrstvou trpi. Cez keratin poriadne neprenikne starostlivost o vlas, cize tvoj vlas cely cas trpi a nici sa. Keratin je uz roky znamy ako blbost na entu ;)