icon

Oplatí sa permanentná očná linka?

sonka2504
18. mar 2025

Ahojte, viem ze uz tu boli diskusie o pmu ocnej linky, ale chcela som sa opytat, ci tu je niekto kto ma tieto linky uz dlhsie. Este stale sa rozhodujem a citala som vela pozitivnych recenzii, ale aj negativne.
Tie, ktore to mate, isli by ste do toho znova? Dakujem 🙂

babushkaem
18. mar 2025

ja mam a ked porodim, tak pojdem po toroch rokoch uz na to znova, mam medzi riasovu, ale aj tienovanu.

deti95060810
18. mar 2025

už mám dlhšie obdobie... či pôjdem zas? asi áno - stále ok..

ysseba
18. mar 2025

Moja kolegyňa mala. Mala to veľmi pekné, síce, že to dosť bolelo, tesne po tom hovorila, že už by si nedala, no teraz s odstupom času hovorí, že keď jej zmizne, dá si zas. Má to pekné, je stále upravené. A ona ju má aj tak trošku vytieňovanú 🙂

biba_18
18. mar 2025

😲 a čo je akože inak keď tu linku nemáš?

lija22
18. mar 2025

ja mam klasicku, nevytienovanu a tiez som spoko. Mam ju zo pat rokov, zatial sa mi nezda, ze by vybledla. Ak vybledne pojdem zas a este vyraznejsiu si dam. btw mam aj blefaroplastiku a nevadila ta linka

la_dolce_vita
18. mar 2025

Ano mam, ale az na 2.pokus, prvykrat mi to ani nebolo vidno, teraz ano, ale nie velmi, za mna sklamanie. Ale mne nevydrzi dlho ani obocie a mihalnice mi vypadli vsetky do tyzdna. Ak nie si na tom ako ja, tak je to super vec. Ja este zvazujem, ci pojdem zasa, kedze chodim casto kvoli obocku a je to dost neprijemna procedura aj pomerne draha.

la_dolce_vita
18. mar 2025

@lija22 to fakt 5 rokov? Zavidim 🙂)... ja po roku uz takmer nic :(

deti95060810
18. mar 2025
la_dolce_vita
18. mar 2025

@deti95060810 wauuu... ja chodim ako na klavir a uz ma to nebavi, len moje obocie si to bohuzial vyzaduje :(

leveta
18. mar 2025

Ja mám tiež..už 2x som bola na lretetovani.aj obočia aj linky..teraz idem znová zrovna tento týždeň.
Keď budem mať viac času pôjdem určite aj do PMU pier.
Vôbec sa nemalujem, som úplne svetlý typ. A teda vôbec neviem ako som bez tej linky vôbec žila.
Nebolelo to ani raz pri tetovaní. Je to také otravné tam ležať, ale bolesť žiadna. A to som citlivá na všetko. A tie čo tvrdia, že to boli - treba zmeniť taterku.

babushkaem
18. mar 2025

@leveta mna zrovna pery boleli najviac :D

la_dolce_vita
18. mar 2025

@leveta mna to niekedy boli viac, niekedy takmer vobec, niekedy zasa kycham ako o dušu, je to rozne a vraj to tak byva.

leveta
18. mar 2025

@babushkaem áno počula som tiež :D
Ale zatiaľ tie odkladám, lebo nie som si istá či to nebude príliš výrazné na mne ,keď sa nemalujem

leveta
18. mar 2025

@la_dolce_vita mňa nič nebolelo ani raz zatiaľ.
Ale teda pri trhanie obočia napríklad by som plakala vždy 😀

la_dolce_vita
18. mar 2025

@leveta a toto ja zasa vobec🙂)

babushkaem
18. mar 2025

@leveta no take cerstve to je vyrazne, ale potom je to pekne podla mna. tak ti to urobi peknu liniu pier.