icon

Ako aplikovať očné linky, aby sa nerozmazali?

21. júl 2025

Baby robí sú tu niekto z vás očné linky? Ja totižto nech si kúpim akú len chcem kvalitnú s vodeodolnu tak sa mi nejakým zázrakom vždy rozmaze a potom mám proste len šmuhy okolo očí a neviem prečo... Už som skúšala fakt rôzne linky čo veľa ľudí odporúčalo že sa nerozmazu a aj keď som si ich naniesla na ruku tak pekne držali len na očiach sa mi vždy rozmazu

jaja20
•
21. júl 2025

Používam linky z Avonu, a nikdy sa mi nerozmazali, ani keď som plávala v mori.

taktotedanie
•
21. júl 2025

@anonym_autor prejdi linku ocnym tienom ak ciernu tak ciernym ak hnedu tak hnedym zafixujes ju
Samozrejmostou podkladova baza
Za mna nyx ci rare beauty, fenty

basullinka
•
21. júl 2025

Ja používam bežne dostupné očné linky z drogerky (napr. od Rimmel) a nikdy sa mi nerozmazali na oku, iba ak som si ja pretrela oči rukou a som si pošmochrila oči. 😅

autor
•
21. júl 2025
@basullinka

Ja používam bežne dostupné očné linky z drogerky (napr. od Rimmel) a nikdy sa mi nerozmazali na oku, iba ak som si ja pretrela oči rukou a som si pošmochrila oči. 😅

@basullinka a nejako si ich aj fixujes?alebo nanášať niečo pod je?

autor
•
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nanasas nieco pod je*

basullinka
•
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podkladovu bázu mám, no a ešte pred nanesením sa zapudrujem, dám očné tiene a potom linky.

kristinka92
•
22. júl 2025

@anonym_autor Rozmaze sa až po nejakej dobe? Či nanesies a stihne uschnut…lebo ak sa to rozmaznáva po nejakej dobe a nanesená bola dobre, tak máš spadnuté viečka ako ja. Tým pádom sa počas dňa rozmaže.